kenduri kahwin abg merahjamboo

Sabtu lepas attend kenduri kahwin abang merahjamboo(pemilik blogger yang sangat comell) ,pergi bersama my mum..Majlis kenduri kahwin berpersiaran di Dewan Sultan Ismail College ;)Heee..Selamat Pengantin Baru Buat abang merahjamboo ;)

HAIhh,jeles gn merahjamboo pregnant2 pun still gojez ;p tahniah jugak yer kat Dr. Pja sebab dah ada kakak ipar baru..heeeeee ;p

Sama chantek adik ipar dengan kakak ipar

My mum with her pwends..Geng Cepgu Sekolah




Last sekali : agenda posim adalah wajib!


13 comments

  1. woah! cun ah akak dengan cik pijaaa :) korang mmg gorgesss

    ReplyDelete
  2. cimut muniey...tp takley lawan dr.pja kter.pregnant pun stillllll cute mute

    ReplyDelete
  3. hye dear..lama tak jenguk..makin cantik la kamu...=)

    ReplyDelete
  4. o gosh ; tq..tapi taklorh..hehe.biasa2 ajek

    ReplyDelete
  5. reflesia : hyeeeee yunk.kamu apa kbr?hehehe.lama tak dgr kbr yeeee

    ReplyDelete
  6. tak lama lagi mesti anak cik merah jamboo dapat kazen.. ehehe

    ReplyDelete

Back to Top