Powered by Blogger.

AWASSSSS !!!! Yang NAK CANTIK JE TAUU..!!



Helllo..

Walaupun akak tak pernah sampai negara Winter Sonata,
tapi Chew Chew Pinkish #DOLLYSPINKY dah sampai tau ☺️
kalau saiyangs semua nak glow² macam awek korea kan.
Caranya, kunyah kunyah gula gula cantik Chew Pinkish setiap hari.
Cantik menawan gitu. Mudah sangatt aihh..😎.



No automatic alt text available.


Haa kalau nak tau inilah rangkaian produk ke -2 Dollys Pinky iaitu Chew Chew Pinkish

Yang merupakan tablet kunyah pencerahan kulit pertama di malaysia dengan rasa coffee.
Ia adalah formula terbaik yg menggunakan tekonologi terkini untuk pencerahan berganda & mengembalikan semula keremajaan kulit.

Antara bahan yg terpilih adalah ;

🌷 Vitamin c
🌷 Astaxanthin
🌷 Omega 3
🌷 Collagen
🌷 L-Cysteine

yang dapat membantu meningkatkan tahap kesihatan dalaman disamping menjadikan kulit cerah berseri, mulus gebu dan awet muda.


Nak tahu info lanjut pasal Chew Chew Pinkish nie, jangan lupa rojer Lina okay : 012 999 1901

VCO EVERLYNN Atasi HB Rendah Semasa Hamil

Salam Mommies,



Jangan pandang ringan jika mommies ada HB rendah. Mommies harus ambil berat jika semasa hamil mommies ada masalah HB rendah.
.
Bukan saja-saja tau Cik Misi nak membebel dekat mommies.. Cik Misi marah-marah tanda take care dekat mommies semua..
.
Salah satu kaedah nak naikkan HB LOW mommies, dengan cara pengambilan Minyak Kelapa Dara EVERLYNN 2 sofgel setiap hari. Kalau mommies semua sayangkan baby dalam kandungan tu, wajib consume VCO EVERLYNN tau. 


Selain itu mommies semua juga boleh amalkan jus kurma, dan buah delima untuk menaikkan HB Low.
Dan ambil VCO EVERLYNN sebagai supplemen tambahan

Berminat nak consume VCO EVERLYNN, boleh terus whatapps :
.
Kak Lina
+6012 999 1901

Anak Teruna Kak Lina


Salam..


Kepada korang yang dah lama follow belog Kak Lina - Kisah Lynna nie, pasti masih ingat kan twin Kak Lina iaitu Danial Hariz dan Danial Hasif.
zaman update dulu dulu dorang masih bayi, sekarang  kembar Kak Lina dah masuk Darjah 1.

Rasa macam baru semalam jerr Kak Lina melahirkan dorang ,,hehe..
Fizikal tak sama, perangai dan citarasa pun berbeza.Maklum kembar tak seiras kan..
Dah masuk alam persekolahan pun mereka ini.

Okay buat yang merindui little kembar Kak Lina dulu yang kini dah menjadi teruna tang tang,, ni Kak Lina ups gambar last year mereka..








Baby pun boleh guna VCO EVERLYNN

BUKAN MOMMY JER BLH GUNA VCO EVERLYNN,, BABY PUN BOLEH GUNA SEKALI.



Adakah mommy mommy ketahui bahawa minyak kelapa merupakan anti-bakteria anti-kulat, anti-radang dan mempunyai banyak lagi kegunaan.
Banyak penyelidikan ke atas minyak kelapa dara telah dilakukan oleh pakar pakar dan hasilnya mendapati minyak kelapa dara amat baik untuk kesihatan

Jom ketahui kegunaan VCO EVERLYNN untuk bayi dan anak anda :

☄️Sapu VCO sebagai "massage oil" urutan badan bayi anda.
☄️Sapu VCO untuk merawat ruam susu di pipi bayi anda.
☄️Sapu VCO dapat untuk merawat ruam lampin bayi anda.
☄️Sapu VCO untuk melegakannya bayi selesema. Sifat minyak kelapa yang anti-bakteria mampu mengurangkan gejala selsema bayi anda.
☄️VCO juga boleh digunakan sebagai ubat gigi bayi.
☄️Sapu VCO selepas mandi sebagai pelembab rambut untuk bayi anda.
☄️Sapu VCO untuk menghilangkan ‘kerak kepala (cradle cap) biarkan minyak kelapa menyerap ke dalam kulit kepala .
☄️Sapu VCO kepada bayi yang mempunyai eczema kerana ia dapat mengatasi masalah kulit bayi sensitif.
☄️Sapu VCO untuk melembutkan bibir bayi dan anda yang kekeringan.
☄️Boleh juga disapukan pada mainan anak untuk melegakan gusi bagi bayi yang suka menggigit mainan lembut.
☄️Sapu VCO untuk melebatkan rambut bayi anda. Kesannya rambut yang lebat dan tebal.
☄️Sapu VCO untuk mengurangkan rasa gatal di tempat bekas gigitan nyamuk atau serangga pada bayi anda.
☄️Sapu VCO di muka bayi yang mempunyai jerawat bayi (baby acne). Biasanya bayi baru lahir mempunyai baby acne.
☄️Sapukan VCO di dada dan di ‘tailbone’ bayi bagi melegakan batuk, selsema dan kesejukan (flu) pada bayi.
☄️Sapu VCO diperut boleh mengelakkan kembung perut bayi.

Memang banyak sangat khasiat VCO EVERLYNN kepada bayi & anak anak anda tau.
Nak tengok info lanjut dan juga testimoni pelanggan boleh follow fanpage faceook : kulitcantikeverlynn
Back to Top