makin hari makin suram yer belog ini

hi u olls :)

Betapa lama saya tak hupdate belog ini..semakin lama semakin suram dan sepi yer :)))
jari jemari pun dah kaku nak menaip...idea pun mcm dh tak berapa nk banyak semenjak umur dah semakin nak meningkat nie :(..sedar tak sedar umur belog dah masuk 5 tahun.Kejapnya masa berlalu.

Hehhe ..kali tak ada apa nk story..just nak panaskan belod dgn story pasal anak kembar saya.Pasti u olls semua merindui my little twin kan?? Danial Hariz & Danial Hasif..Lama tak update story psl mereka...Kembar saya tahun ini cukupla 3tahun +++..Banyak progress dorang sejak sejak makin membesar ini, tak terlarat jari jemari ni nak menaip pendek kata tak cukup jari nak menaip kalau nak cerita pasal ragam mereka berdua.Mulut pun kemain banyak cakap sejak2 dah besar, pakaian pun nak pilih sendiri, masing-masing ada citarasa masing-masing, a & akal panjang tu memang selalu..Ada saja benda nak buat.

Haaaa, kali nie i nk tempek gambar mereka yang dah besar panjang nie buat peminat my little twin...sure  u olls rindu diaorang..Hehhehe :) Oklah kita berhenti di sini dulu..ada kelapangan saya bersua kembali.




6 comments:

deena awanis said...

kak lynna,
ari tu nampak hubby kak lynna ngn si comel 2 org ni kat sunway pyramid..few months back la..hehe..

anyway, thanks for following miss wish wardrobe kt ig tau..=)

penyisir rambut said...

subnallah...comel nye akak nye twin....

cik hani said...

Da besar si twin tu

LINA EVERLYNN said...

deena awanis : ha ah yerla tu..hehehhe ada pg SP

LINA EVERLYNN said...

PENYISIR RAMBUT : TQ DEAR :)

LINA EVERLYNN said...

CIK HANI : ha ah dah bsar pun ;)

** this is sticky post entry, scroll down for more new entries

Photobucket The EVERLYNN philosophy focuses on natural beauty from the Inside/Out.EVERLYNN is formulated from a French formula using nature’s ingredients of plants, fruits and natural ocean resources. The combination of the active extract from the Aloe Vera, and Bearberry,Leaf Extract & Marine Extract, Vitamin A,E,B2 as the main composition of EVERLYNN products. These formulas have been tested for its effectiveness in protecting and preserving your skin to make you look younger, beautiful and glowing. It provides moisture and protection against skin dryness and initiates the skin to become more healthy, supple, alive and firm. Other skin problem such as blemishes, pigmentation and tired skin can be solve easily. The product are manufactured in licensed laboratory with GMP certified by MOH since the year 2000 and is the only manufacturer of skin care products conducted by experienced dermatologist and medical cosmetologist. It is safe and halal to be used as it has been approved by KKM. Skin care means taking care of your skin, not covering up blemishes and wrinkles. Almost all EVERLYNN products can be used on every type and age of skin... We are confident that our products will help you achieve the healthy & glowing skin, looks youthful and feel younger in 30 days. Try it 100% completely for 30 days.. For more inquiry, please contact our Main Distrubutor Centre : 019-9941176

Share it

 

Copyright © Kisah Lynna 2012 | All rights reserved | Blog Design by Krafty Palette.