betapa lamanya saya tak update blog nak citer pasal VCO EVERLYNN

assalamualaikum semua,,,


betapa lamanya saya tak update belog,hai rindu betul nak berbelogwalking dkt belog kwn2...asyik bertangguh nk menjengah..hari ini ada kelapangan sikit nk berbelog mengenai produk EVERLYNN yang semakin hot, hot & hot di pasaran iaitu MINYAK KELAPA DARA/VIRGIN COCONUT OIL EVERLYNN yang hanya berharga RM40 sahaja :)
Saya sendiri dah consume almost 6bulan untuk VCO ini, alhamdulillah masalah kulit kering tiada lagi & jerawat juga jarang muncul setiap kali datang bulan ..so VCO ni memang sangat2 baguslah,, untuk kecantikan dalaman & juga luaran disarakan kepada anda semua kaum wanita yang ingin menjaga kesihatan..



PRODUK VCO EVERLYNN



Info secara ringkas mengenai khasiat/fungsi tentang VCO nie :)

- Menghilangkan parut jerawat dan strechmark bagi wanita yang hamil.

- Kulit tidak mengalami sebarang masalah jerawat, berminyak, dan kering.
- Membantu mengurangkan berat badan dengan meningkatkan angka metabolik.

- Melembutkan kulit muka dan memberi perlindungan dari sinaran matahari.

- Meningkatkan tenaga dan daya tahan fizikal dan mental.

- Memperbaiki pencernaan dan penyerapan vitamin-vitamin

- Melindungi tubuh daripada kanser.

- Jerawat cepat susut

- Regular semula PMS anda

- Sistem penghadaman lebih baik

- Mengurangkan tidur berdengkur

- Kesuburan- Kurangkan rasa senggugut

- Batuk dan selsema cepat hilang


testimonial pelanggan EVERLYNN

yang telah menggunakan produk Minyak Kelapa Dara/VCO EVERLYNN..Jerawat semakin hilang & kulit wajah tidak mudah ditumbuhi jerawat lagi..Produk VCO terkenal dgn banyak khasiat utk kecantikan & kesihatan.




So, bagi anda kat luar sana jom cepat consume VCO EVERLYNN yang penuh dengan khasiat, juga sangat elok bagi kesihatan dalaman & kecantikan luaran kita..Sesuai digunakan bagi peringkat umur baik lelaki mahupun perempuan :) Bagi anda yang berminat ingin membuat pembelian & juga ingin menjadi agent VCo EVERLYNN boleh contact saya di talian 012-9991901

3 comments:

Munirah Rafiuddin said...

wah...mcm2 produk skrg ni...tahniah! sy prnah beli minyak kelapa dara ni tp brand lain...ok juga lah =)

~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

ibh_sue said...

Akk baru tgk gambo lynna kat IG Leunie Natasha td.. Bizi ya. Lama tak update :)

Biey said...

cantiknya..

** this is sticky post entry, scroll down for more new entries

Photobucket The EVERLYNN philosophy focuses on natural beauty from the Inside/Out.EVERLYNN is formulated from a French formula using nature’s ingredients of plants, fruits and natural ocean resources. The combination of the active extract from the Aloe Vera, and Bearberry,Leaf Extract & Marine Extract, Vitamin A,E,B2 as the main composition of EVERLYNN products. These formulas have been tested for its effectiveness in protecting and preserving your skin to make you look younger, beautiful and glowing. It provides moisture and protection against skin dryness and initiates the skin to become more healthy, supple, alive and firm. Other skin problem such as blemishes, pigmentation and tired skin can be solve easily. The product are manufactured in licensed laboratory with GMP certified by MOH since the year 2000 and is the only manufacturer of skin care products conducted by experienced dermatologist and medical cosmetologist. It is safe and halal to be used as it has been approved by KKM. Skin care means taking care of your skin, not covering up blemishes and wrinkles. Almost all EVERLYNN products can be used on every type and age of skin... We are confident that our products will help you achieve the healthy & glowing skin, looks youthful and feel younger in 30 days. Try it 100% completely for 30 days.. For more inquiry, please contact our Main Distrubutor Centre : 019-9941176

Share it

 

Copyright © Kisah Lynna 2012 | All rights reserved | Blog Design by Krafty Palette.