Perpindahan Lokasi Pusat Jualan Produk Kecantikan EVERLYNN

Salam semua,,


Hari nie saya nak updated pasal Pusat Jualan Produk Kecantikan dah berpindah tempat yer u olls semua..Untuk makluman semua pelanggan EVERLYNN, ingin dimaklumkan bahawa PUSAT JUALAN PRODUK KECANTIKAN YANG BEROPERASI DI TINGKAT 2 HADAPAN MYDIN MALL KUBANG KERIAN kini telah bertukar lokasi di Alamat :

Tujuan pihak EVERLYNN berpindah ke tempat baru disebabkan oleh beberapa perkara seperti kawasan/laluan di situ agak crowded dan selalu berlaku kesesakan sehinggakan customer susah nak cari parking dan terpaksa pusing berulang2 kali, keduanya kedai duduk di level atas..Hiihi setengah customer tu terdiri dari golongan mak cik-mak cik jadi kesian plak la tengok semua pakat dok tercungap bila dah sampai kat kedai :))

So sekarang nie tempat baru lagi mudah sebab berada di shop lot bawah walaupun kedai taklah sebesar mana jika nak banding dengan kedai lama..cuma yang bagusnya kedai sekarang bebetul berada depan jalan raya laluan Hospital Universiti Sains Malaysi serta mudah customer nak nampak serta dh ada parking khas untuk customer EVERLYNN..

Buat customer-customer lama & baru yang masih tatau peta lokasi kedai baru EVERLYNN,, kat sini saya sertakan peta lokasi untuk u olls ya ..Sebarang pertanyaan boleh SMS 019-9941176/013-9959933




0

RANGKAIAN PRODUK TERBARU EVERLYNN

Salam,

Lamanya saya tak UPDATED BLOG, almost 1 month tak updated blog sebab tak sempat & masa tak mengizinkan..Okay sebab dah lama sangat tak update, kali nie nak cerita mengenai perkembangan terkini  EVERLYNN..

Pertamanya EVERLYNN telah mengeluarkan produk terkini dengan harga mampu milik iaitu dengan hanya RM95.00 bagi 1 Set ..Rangkaian produk terbaru EVERLYNN ialah Produk Set Skincare 3 Dalam 1 yang mana juga ianya merupakan set paling ringkas dalam membantu menyelesaikan masalah kulit berjeragat, pigmentasi, kulit kusam & berminyak/jerawat.

Set ini merangkumi Vitamin E Facial Soap yang berfungsi untuk mencerahkan kulit, Night Cream yang berupaya menyamarkan & memulihkan kesan jeragat serta pigmentasi sesuai juga bagi mereka yang menghadapi masalah kulit kusam & berminyak serta Day Cream yang digunakan bagi membantu kulit kusam lebih segar bermaya.

Kelebihan produk terbaru ini kerana ianya selamat digunakan & tanpa melalui proses penggelupasan yang amat menyakitkan.Sekiranya anda ingin membuat pembelian boleh membeli melalui pengedar-pengedar sah kami menerusi www.everlynn.com.my atau melalui HQ HOUSE OF EVERLYNN 019-9941176/013-9959933


4
Back to Top