18 September 2012

Nak berdiet secara sihat???????

Testimoni penggun APPLE FIBER BEAUTYJUICE + COLLAGEN EVERLYNN






Nak turunkan badan secara sihat, x perlu nak berpantang larang sangat tapi pemakanan seharian kita kenalah di jaga & untuk amalkan diet yang seimbang..Nak maintain kekal langsing, anda semua kena amalkan jugak seminggu sekali aktiviti bersenam tak kisahla berjogging ke nak swimming ke atau buat senaman sendiri kat umah janji seminggu sekali kene buatbagi peluh tu keluar & dalam masa yang sama makan pun kene control..Bukan x boleh makan makanan yg sedap2, boleh tapi biar berpada..

Bagi yang nak turunkan berat badan secara tidak drastik bolehla mencuba Apple Fiber BeautyJuice + Collagen Everlynn yang diformulasi khas menggunakan ekstrak buah  bilberry, acai berry, delima dan manggis yang bersifat antioksida yang penting dalam melindungi sel badan dan mengurangkan kerosakan pada sel terutamanya akibat serangan radikal bebas serta antara kandungan lain yang terdapat didalam Apple Fiber Beauty Juice plus Collagen ini ialah pueraria mirifica, mas cotek, habbatussauda, temulawak, halia, madu, stevia, vitamin C dan vitamin E yang mana mempunyai pelbagai khasiat yang menyumbang kepada kesihatan dan kecantikan diri.

Penggunaan Apple Fiber Beautyjuice + Collagen Everlynn boleh di amalkan ketika perut masih kosong pada waktu pagi & malam.Biler minum apple fiber beautyjuice nie buat perut cepat kenyang & tidak terasa lapar.Secara automatik selera nak makan akan berkurangan & pemakanan diambil dalam kuantiti yang agak sedikit..

Sebaik-baiknya untuk penggunaan yang lebih berkesan, ambil 25ml 30 minit sebelum sarapan pagi dan 25ml 30 minit sebelum makan malam.Pengambilan makan malam pun kalau boleh tak nak hidangan yang berat,,Insya allah berkesan & anda mengalami penurunan berat badan yang tidak terlalu drastik.Dengan penggunaan Apple Fiber Beautyjuice + Collagen Everlynn, anda tidak perlu lagi nak mengamalkan diet yang begitu ketat, yang penting produk ni selamat & halal untuk di makan & sudah tentunya tidak mengandungi bahan terlarang spt Sibutramine sbg bahan pelangsingan badan.

Jadi apa tunggu lagi..Yang mana nak badan kekal langsing & untuk penjagaan kesihatan serta kecantikan dari dalam bolehla adna mencuba produk Apple Fiber Beautyjuice + Collagen Everlynn yang sedang dikenali ramai ketika ini..Harga RM158 untuk 380ml..Bagi yang ingin membuat pembelian boleh menghubungi stokis-stokis/pengedar di seluruh negeri atau boleh contact 013-9959933/019-9941175

No comments:

** this is sticky post entry, scroll down for more new entries

Photobucket The EVERLYNN philosophy focuses on natural beauty from the Inside/Out.EVERLYNN is formulated from a French formula using nature’s ingredients of plants, fruits and natural ocean resources. The combination of the active extract from the Aloe Vera, and Bearberry,Leaf Extract & Marine Extract, Vitamin A,E,B2 as the main composition of EVERLYNN products. These formulas have been tested for its effectiveness in protecting and preserving your skin to make you look younger, beautiful and glowing. It provides moisture and protection against skin dryness and initiates the skin to become more healthy, supple, alive and firm. Other skin problem such as blemishes, pigmentation and tired skin can be solve easily. The product are manufactured in licensed laboratory with GMP certified by MOH since the year 2000 and is the only manufacturer of skin care products conducted by experienced dermatologist and medical cosmetologist. It is safe and halal to be used as it has been approved by KKM. Skin care means taking care of your skin, not covering up blemishes and wrinkles. Almost all EVERLYNN products can be used on every type and age of skin... We are confident that our products will help you achieve the healthy & glowing skin, looks youthful and feel younger in 30 days. Try it 100% completely for 30 days.. For more inquiry, please contact our Main Distrubutor Centre : 019-9941176

Share it