kota kinabalu in mood :)

Hello Alls!!

Tak sempat-sempat saya nak updated entry percutian lepas ke Kota Kinabalu ;)Tak menyempat jugak nak snap gamba bebanyak semasa kat KK buat tatapan u'olls semua..Takder story sangat kat sana, cuma apa yang paling best bagi saya adalah part makan ikan bakar dekat Pasar Filipine tuww .Yang dah pernah pergi sure dah tau kan kan :) Oh ya..mengenai hotel pulak.saya stayed kat COURTYARD HOTEL betul-betul bersambungan dengan Borneo Mall..

Sepanjang kat sana sempatlah 2 x pergi ke Pasar Filipine semata-mata untuk menjamu udang bakar yang amat amatlah best.Part yang paling syokkkk tak lain dah tak bukan ialah sesi memperhabiskan duet jekla keje saya nie ;p Campak jekla saya kat mana-mana kedai waima kedai runcit sekalipun,, kalau tak keluar dengan tangan kosong tak sah..Hehehehhee... ;p Bukan apa,, bila dah tengok berbagai jenis pearl,crystal kat Sabah nie mulala berpinar-pinar biji mata.Dari  niat asal yang sekadar hendak menjenguk2 sahaja, mencuci mata dah bertukar ke niat lain.Kikiki ;p sempat juga saya merempat satu 2 jenis pearl air laut masin untuk di jadikan sbg kenang-kenangan..

Okeh before nak menamatkan entry nie, buat u'olls yang nak pergi sana..saya syorkan rent kereta jek kat sana untuk bergerak kemana-mana tempat yang u'olls nak pergi.Jangan naik cab @sewa pengangkutan hotel cajnya adalah berkali ganda :)So..takder story sangat nak hendak diceritakan..Sekadar nak update entry yang semakin lama semakin jarang dihupdate ;D Keciann my belog,,sure kecik hati punyer sebab tuannya dah lama tak menjengak masuk ;d

















10 comments

  1. wauwee bilik hotel tue sgt2 cantik view dia .. tgk ikan bakar tue terliur .. KK mmg best nak shopping pearls ;-)

    ReplyDelete
  2. dtg bole bgtau i.. if tkde hal, i bole bwk jejalan.. :p

    ReplyDelete
  3. Bestnya pegi sana.. >.< lom dpt jejak kaki ke sana lagi..

    ReplyDelete
  4. kak pernah pergi sana... memang best.... byk tmpt menarik

    ReplyDelete
  5. whoahhh bru sempat nk bc komen2 ;) mama adam.yehaaa kk mmg best dgn makanan lautnye

    ReplyDelete
  6. efa fairuz :) yaaa..seafood best nak2 udang

    ReplyDelete
  7. cik hernie u owg sabah kah? :)

    ReplyDelete
  8. nattasha :)insya Allah nt smp ler tuw..hehee..

    ReplyDelete
  9. dalila mmg byk tempat best..pulau manikam per smua cuma susah kan bwk anak2 kecil tgkla anonther years pg pulau sipadan ke..hehehe

    ReplyDelete

Back to Top