Oh! Syawal datang lagi Part 4

Salam Alls ^________________^

Entry berhari raya bersambung lagi..Agak-agak episod berhari raya akan tamat di entry 6 kowt ;p Sila baca tanpa jemu yer..Hihihi ;p Hari raya ketiga, saya bersama en.suami dan juga anak-anak pergi beraya di rumah sahabat handai, time raya macam niela dapat berjumpa member-member lama semua..Syawal ke 3 sempatla saya menghadiri  beberapa open house rumah kawan-kawan.Seperti biasa aktiviti bergambar adalah "compulsory" ;D hihiihh..


Berphotoshoot bersama keluarga masing-masing ;)

Sesiapa yang berminat nak beli shawl thai silk eksklusif nie.let me know ;p 


 bergambar bersama kawan-kawan tersayang
















20 comments

  1. cntik gmbar..sy bru try 2 ari chahaya whitening...diharap smua mslh kuit dpt diselesaikan n kulit jd flawless...huhuhu
    by da way....shawl cntikla...brp ek

    ReplyDelete
  2. amboi hensem2 nye anak bujang akak

    ReplyDelete
  3. twins nih sorg wambut kerinting, sorg wambut lurus kan! cute!!

    ReplyDelete
  4. lynna pakai apepun cantek.kadang2 bukak blog ni sb nak tengok lynna je hehehe :)

    ReplyDelete
  5. ce promot shawl tu dalam next entry...mmg lawa..kalau lina jual pape pun mesti laku punyala..orang lawa...

    ReplyDelete
  6. "oh syawal datang lagi" part seterusnya cepat upadate hehe.biarla sampai part 10 pon! I loikee...haha

    kem salam kat kembar danials.geram betol yg rambot pacak tu! kidnap kang ^_^

    shawl cantik itu berapa RM dan kaler2 apa yang hado ^_^

    ReplyDelete
  7. lyna cantik as always and suka sangat tgk both cute twin tue...=)

    ReplyDelete
  8. lina pakai apa pun cantik..sb orgnya dah cantik..hehee..
    kalo u all tgk real lg cantik..haha..
    tp kalau kain baju yg lina pilih sure cantik dan lain dari yg lain..sb lina pandai mix n match kan colour..

    ReplyDelete
  9. nak..mana nak tgok color2nya? bagi link kat ila

    ReplyDelete
  10. lawa la shawl tu..kombinasi pink+grey melet0p..

    ReplyDelete
  11. nur : insya allah..guna skincare dgn konsisten...hopefullu adala perubahan yek

    ReplyDelete
  12. rizawati : ha ah rambut tak sama..heeeeee,,sb kembar tak seiras

    ReplyDelete
  13. mawaddah : malunye lina.biasa2 ajek tau.heeeee

    ReplyDelete
  14. o gosh banyak sgt yg nak d updatekan nie.masa jek tak sempat,hehehehe..kene satu persatu

    ReplyDelete
  15. kak eli..hehehe.boring2 pakai fareeda pekena la shawl yg unik2 sket

    ReplyDelete
  16. cepatnya besar cucu kak norma ni..kiut pulak tuh.tapi kan lina, tok nurun lina lah..byk ikut iras hubby kot.

    ReplyDelete

Back to Top