o4.o8.2o11

Salam Alls ^____________^

Macam mana dengan puasa??Harap-harap kiter semua dapat menjalani ibadah puasa dengan penuh sabar,sempurna & sama-sama mendapat keberkatan dari Allah swt di bulan yang penuh mulia ini.Tak moo membazir-bazir di bulan puasa nie yer :)

Oklah entry kali ini khas buat my husband sempena hari kelahiran En.Husband jatuh pada hari Khamis yang lepas.Memandangkan birthday my hubby terkena pada bulan Ramadhan, so tak dapat ler nak celebrate siang-siang hari buta,hiihih ;D Hanya sekadar sesi makan-makan kecil bersama partner-partner bussiness selepas selesainya solat terawih..Jom cuci2 mata dengan gambar yang tak seberapa banyak nak ada & tak ready sangat pun.

Yummy!!Pavlova yang sangat sedap sekali :)  maaf pavlova ni cepat sangat cair ;p


Selamat Hari Lahir Buat Suami Tercinta yang ke 30th..Mudahan diberkati Allah swt selalu, dipanjangkan umur & rumahtangga yang kita bina berkekalan hingga akhir hayat :)





Bersama-sama bussiness partner ;)





A greeting on your Birthday

with a loving message too,to say that every single day
brings special thoughts of you,and that's because I love you
even more than you could guess and hope today and every day
brings joy and happiness.
Happy Birthday to the love of my life

16 comments

  1. cdapnyer tgok pavlova tu :)
    happy belated untuk husband kak lynna :)
    moga dipanjangkan uur dan dimurahkan rezeki..
    sweet both of you <3

    ReplyDelete
  2. sedapnyo napok kek tuww...kak na buat ko

    ReplyDelete
  3. dapnya kelihatan pavlova tu.Lyna order ktnekah??

    ReplyDelete
  4. tertengok kek siang hari pulak. Sabar2. Happy belated birthday to husband kak lyna

    ReplyDelete
  5. hppy family, hepy belated :)

    ReplyDelete
  6. pavlova is very delicious!!
    btw, happy birthday to ur hubby and selamat berpuasa :)

    ReplyDelete
  7. sedapnya napok pavlova tu. kaklina buat sendiri or tempah? :)

    ReplyDelete
  8. happy besday kpd me hubby ye... semoga panjang umur & murah rezeki

    ReplyDelete
  9. alahai terus terliur tgk pavlova tu hehehe. Happy belated birthday to your hubby :-)

    ReplyDelete
  10. halamak..tergugat jiwa tengok kek tu..;p

    ReplyDelete
  11. k.lyna,bkpo muko napoklain dlm pic ni??hee.mybe sbb flash camera

    ReplyDelete
  12. kak lina pavlova tu buat sndir ke? ke tempah kt mn?

    ReplyDelete
  13. kak lina, pavlova tu buat sndiri ke? ke tempah kt mn? nmpk sdap...
    happy birthday en. hirman

    ReplyDelete

Back to Top