Kisah Hi-Tea Fareeda Nyata Jelita

Salam Ladies ^__________^

Actually entry nie dah basi pun..Baru teringat nak hupdate..U'olls tengok jekla ek picta-picta yang i upload nie..Sebabnya i pun ingat-ingat lupa bila i ke Bangi..hiihih ;p Tak silap akhir bulan 4 kot sambil-sambil meneman En.Husband ada kerja i pun numpang sekaki ke sini..Sempat jugak i merembat beberapa helai tudung Fareeda untuk di jual buat rakan-rakan baik yang tak dapat nak ke sana ;)

Part yang paling i suka sangat, bila i ditegur oleh Owner Fareeda yang begitu ramah sekali,, tak lain dan tak bukan siapa lagi kalau bukan Puan Faridah Zakaria, selaku pengasas jenama Fareeda Nyata Jelita nie...Oooo,, patutla diriku  ditegur, rupanya die cam..maklumlah i kan pemenang ' Gadis FB Fareeda' siri 1... ;)

Lagi satu part yang i paling suka, sesi bersuai kenal dengan jelitawan-jelitawan model Fareeda musim ke 2..Diaorang semua tersangatlah friendly..Okaylah tak mau merepek panjang,,enjoy the moment sepanjang Majlis Hi-Tea berlangsung sempena pembahagian cek kepada para-para pemenang pencarian model Fareeda musim 2 ;)












14 comments

  1. cantikkk sis pakai tudung tuu. glamour sungguh koleksi tudung fareeda ni kann...:))

    ReplyDelete
  2. oh cntik la tdung2 ni..brape range hrga tdung2 ni? anyway kat kl de jual x?

    ReplyDelete
  3. marya hana : eh tak cool mama ;p

    ReplyDelete
  4. farra : jenama fareeda baru nk tgh naik skang nie :)

    ReplyDelete
  5. elle ; kat kl ada kat the mall, ss8bangi & sh alam ..price range rm75 ke ats

    ReplyDelete
  6. tengok skali mcm chubby doh ckit kak na..especially 1st pic tu...comey hi hi. Ara pun ade

    ReplyDelete
  7. cantiknya dear..u memang suit jadi model fareeda la dear...

    ReplyDelete
  8. Pweety mama… i loikke… ehhe arinie boost ngn hot mama he la eik…

    ReplyDelete
  9. as salam, kak lynna.
    cantiknyee.. muka akak mcm aida aris la =)

    ReplyDelete
  10. lynna nampak mcm hot WAGS nak pegi sokong team Perak! ;)

    ReplyDelete

Back to Top