BANDUNG -DAY 3 @Parisvanjava

Salam Ladies ^__________^

Hye.hye masih bersambung lagi entry tentang percutian saya di Bandung.Hari ke 3 di sana masih juga meronda-ronda di Factory Outlet, Tak boring ker???Percaya cakap saya confirm korang semua tak boring sebab terlalu banyak factory outlet yang hendak di tawaf.Sebab itulah hari ke 3 saya masih menjelajah factory outlet untuk qadar shoppin..Yelah hari ke dua tak puas nak menyopping terpaksa sambung balik di hari ke3

Selepas penat berjalan kaki dari satu outlet ke outlet yang lain, saya dan ipar duai melepaskan lenguh kaki di tempat Manicure &Pedicure Spa....Lupe plak apa nama spa tuw, yang pasti lokasinya adalah di Bandung Plaza.Kemudian kami ke Parisvanjava yang mana tempat nie dipenuhi dengan branded-branded punya butik..Toilet kat sini tersangatlah cantek..Saya kasi 5*** okayh!.Bak kata orang kalau tak sampai di sini, tak sampailah di Bandung..Harus pergi di sini walaupun tak mampu nak membeli..Huhuhu..Kalau di Malaysia...tempat ini setaraf dengan Pavillion..Rasanya Pavillion pun kalah kot ;p Hehhe.baiklah jom layan-layan my pictas again!Sila jangan muntah darah yer tengok gambar-gambar percutian saya ini ;D








Haa yang nie plak.....lagi sekali saya ke Rumah Mode..tak puas tau menyopping di sini ;)



Ok..U'olls nanti i sambung lagi keyh ;) I nak citer pasal masakan Nasi Padang plak di next entry!!~To be continued..


XOXO!!

17 comments

  1. tunjuk la sikit barang shopping (:
    hee na tengok

    ReplyDelete
  2. dah penat soping., kata mana-mana pun boelh tersdai kan..

    ReplyDelete
  3. wah! seronoknye pegi ke Bandung ni kan Lynna..
    bilalah impian saya akan tercapai nak gi sini ni.. :(

    p/s: kamu sangat tinggi! omg! kalau jumpa dgn saya nanti mesti saya rendah diri :p

    ReplyDelete
  4. kejelesan lah mcm neh..hikhik.. best nye.. kat sne murah x kak berbanding kt mlaysia?

    ReplyDelete
  5. Hey, Nice Blog...Feel Free To Visit Mine (^_^) http://hannyquinn.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. waaaa..jelesnya tgok..best la dpt g sana..ltak la gmbar g..x dpt gi..dpt tgok gmbr org jd le..huhuhu


    jom bkongsi ilmu manfaat..
    utk bekalan akhirat..
    http://itqannajah.blogspot.com/2011/04/surah2-mujarab-amalan-nabi-muhammad-saw.html

    ReplyDelete
  7. membuatkan saya makin terkinja2 nak pegi bandung...hehe

    ReplyDelete
  8. cantik semua pic...

    (^_^)

    p/s: awak mmg gorjes!nak sale pisang?

    ReplyDelete
  9. miss marquis ..akan dtunjuk pd entry last di bandung.hehehe

    ReplyDelete
  10. ETIEY : hehe.tuwla psl kan..kaki ni lenguh tak leh nk ckp kat orang..ehehe

    ReplyDelete
  11. mamayiyen : ala pg bandung time tiket flight murah jek tuw..pastu stahun kmpul duet nk ke sana

    ReplyDelete
  12. fiezafie : makanan agak mahal..kain baju murah2 :)

    ReplyDelete
  13. miss nasiha : tgu next entry yaa :)

    ReplyDelete
  14. o gosh nt pergi bandung selamat shopping ya :)

    ReplyDelete
  15. lawa laa sling bag nie.. beli kt mana yer? jenama apa nie?
    i minat sgt...

    ReplyDelete
  16. lawa laa sling bag bag nie...
    beli kat mana yer? jenama apa?

    ReplyDelete

Back to Top