1st Birthday Cake Design

Salam Alls ^___________^

Kali ini i nak tunjuk kat u olls 1st birthday cake untuk Danials..Simple jek, i buat lady bugs sebagai theme.Kalau tak silap kek nie berat die 4.0kg..Flavour choclate &vanilla layer moist.Oleh disebabkan dekat cake tu i tak tulis happy birthday danials 1...i just pacakkan candle nombor 1 sebagai simbols Danials dah setahun ;) Candle tu i beli thru online gak.. Cupcakes tu plak i mintak Amsyar Barker watkan sebanyak 50biji..I tak bayar pun untuk cupcakes tu, sebab Amsyar Barker sudi taja untuk 1st birthday Danials neyh ;) TQ






9 comments

  1. comelnye diorang..mesti sdp kek tu kan..yeayy

    ReplyDelete
  2. sedapnye kek...btw cantik header baru..!

    ReplyDelete
  3. comelnya! kek comel, danials pun comei. danials nampak cam nak terkam je kek tu hehehe

    ReplyDelete
  4. secret recipe eh? comel nyee.. (pasti mak nye yg excited sbb anak2 belom kenal erti seronok birthday!)
    hehehe

    ReplyDelete
  5. the cupcakes look sooo delicious..err..ada x foto si danials mkn ladybird tue..mesti sweet kan!

    ReplyDelete

Back to Top