Sup tulang lembu, saya buat-ada sapa berani lawan??

Sup tulang saya buat sendiri,ada saper berani mau lawan?Hehehe ;p Gambar ini pun saya dah tak ingat di ambil bila.Kalau tak silap ini menu lunch time selepasnya hari raya haji.Maklumla lepas raya haji kan dpt banyak tulang & daging lembu.maka inilah hasilnya ;)

satu untuk saya ,satu untuk encik suami ;p


daging goreng kunyit


lala berlada masak kering


nota kaki tangan ; sila abaikan tikar mengkuang pelapik alas saya tu yg dah buruk sekian lamanya..saya dah tukar ganti tikar mengkuang yang baru yer..;p

20 comments

  1. uhhh..dap ohh...takdop ore leh lwan lau kamo nyer masakan..sodappp..hingga menjilat jariii~~!! yumyumyum...

    p/s: bila la en.komang kamu mhu start clss balik..bleh sy n nad bertempek d rumah kamo...smbil MAKAN..huahuahua

    ReplyDelete
  2. hahhahaa.tp tak smua bab masakan i pro u..hehhee.
    tak lama dh die nak star class nanti maila bertenggek..banyak agenda lain nk wt ni termasukk photoshoot! ;p

    ReplyDelete
  3. sedapnyaaaaa..... air tgn isteriiiii :)

    ReplyDelete
  4. CIMUT Munniey : yeeeeeeeee.air tgn isteri tuw penting utk suami.hehe

    ReplyDelete
  5. Alaahaaiii.. tak semena-mena terasa lapar pulak laa..
    Menyelerakan lah...

    ReplyDelete
  6. lawan xberani bro. kalau telan nak. kah kah

    ReplyDelete
  7. nmpk mcm sedap... nk ckit...
    ni mmg xde org leh lawan ni..
    nk lawan pun takut kak..
    =)

    ReplyDelete
  8. daging goreng kunyit tu glemer kat pantai timur kan..mak saya pun slalu buat..besh besh..

    ReplyDelete
  9. nampak sedap giler tu lynna weh!!slurpp!!!nanti la ku publish sup tulang resipi sendiri heeeee~~

    ReplyDelete
  10. yup2..tak sbr nk shoot kamoo..~!! kno ejas hari doh ni...n mintak2 hujan tak berlarutan

    ReplyDelete
  11. qaseh ; tak terror pun..masak simple2 boleylaahhhh

    ReplyDelete
  12. arn : boley sgtlaaaaaa nk gak..hihi

    ReplyDelete
  13. mommy 2 iman : ha ah memang best dging grg kunyit letak plak bawang bedar..mmg masakan negeri kelantan

    ReplyDelete
  14. fiza : jomla berkongsi resipi.mana tau lyna leh cuba resipi awk plak

    ReplyDelete
  15. dinaz : huuuhu...panggilan saya tue mmg ' aku ' ek bg negeri melaka..hehe..sy tak biasa sb mcm kasar sket bunyinye..

    ReplyDelete
  16. k.lyna tunjuk la resepi buat gulai ayam tu
    teringin nk buat mcm tu
    juju buat tak jd loor
    pastu
    sup tulang ni, ajar la
    buat entry khas resepi

    ReplyDelete

Back to Top