bertambah kurus

Mana tak Bertambah kurus badan ini sebab terlalu penat dengan karenah budak kechik 2 orang ini.Huhuhu!Terserempak dengan member-member lama, sumer terkezuttttt monyet ;p sebab tengok badan saya yang semakin keramping kerengga ..Semenjak my hero-hero dah besar sket nie, huhh berbagai pelbagai jenis ragam dowang tunjuk..Menguji keimanan dan kesabaran saya setelah bergelar seorang ibu ini.Heeeeehhehe ;p Danials dah turning 11 month.Yeayyyy!Next year 29 Januari 2011 genaplah mereka berusia 1 thn.Ohhh.how time flies very2 fastt..Burday Party?????? Mari mengirai hari counting the days dari sekarang..

My twin baby boy will turn 1 next month and I am trying to decide on a theme for his party and some favors, etc.Maybe the child won't really remember his first birthday party, but when the time comes that they have grown up. They would surely appreciate and realize how much their parents appreciated their existence.

11 months old already

















Love u so much Danials :)

33 comments

  1. anak sis comey! :D
    1 kiss for them. muah. hee :)

    ReplyDelete
  2. dah lasak kan twins ni.. sbb tu mama makin kurus.. hehe.. akak pun biasa ngan situasi mcm lynna..

    ReplyDelete
  3. bunga kuning : tme kacehhhh auntie dr danials ;p

    ReplyDelete
  4. adarnadzmie : penatttt sgt2 ..huuhu.smpkan uminye kurus

    ReplyDelete
  5. farra dhelina : tuwla..rasa bru jek bersalin..heehe..bln 1 thn dpn dh 1tahun pun

    ReplyDelete
  6. alahai... tembamnyeee...!

    comel sesangat budak montel nihh...

    ReplyDelete
  7. bley wat adek angkat tak anak sis tu

    ReplyDelete
  8. kejapnya masa berlalu...dulu masa baru mula2 jumpa blog ni, kemabr masih baby lagi. dah nak setahun dah usianya ye...comelssss!!!

    ReplyDelete
  9. danials are so adorable...meh cni auntie nak gegetz
    now auntie dah bley cam kamo danials, satu rambut pacak satu rambut curly :)

    ReplyDelete
  10. kak lynna! hop baju meorh tu sebijik muko kak lynna, yg sorg lg tu byk ikut papa dio.comel ouh! ;)

    ReplyDelete
  11. geram tgk bb2 sis, hot mcm mamanya jugak...

    ReplyDelete
  12. allaaa tomeyyyy..how times flies..maknanyer dah lebih setahun laa dina baca blog akak..hihi

    ReplyDelete
  13. sgt sgt sgt comelllll!

    ish camna u leh kurus nih? mama yg ada 3 heroes tak kurus kurus jugak, makin debab ada laa ... ni yg jeles nih hehehe

    ReplyDelete
  14. weee...dop sabar tggu birtday party danials..bleh doh ni nk rancang something kan kak na

    ReplyDelete
  15. eray : absolutely right..hariz rambut curlly..hehehe ;p

    ReplyDelete
  16. izan : yeee :) time flies very fast!

    ReplyDelete
  17. NATASHA : HEEEEEEE.SHA TULANG BELAKANG SY UNTUK MENJAYAKAN MISI INI

    ReplyDelete
  18. SEKUK TAWA : NAPER NK WT ADIK ANGKAT.HEEEEEEEE..KAMU UMUR NYE BRAPA..KIKI

    ReplyDelete
  19. comelnya danials... sukaaaaa.. nak sorang bulehh?? :)

    ReplyDelete
  20. dulu masa kecik lebeh kurang sama muka.. skang dah besar sket.. dah nampak makin beza.. apa2 pun both sgt cumil n tombam!!

    ReplyDelete
  21. kak lynna, bila dah besa nampak hasif hensem, macho, gagah perkasa.hariz pulak jambooooo sikit but still comel~! ;) eeeeeee geram!hugs n kisses for danials .xoxo

    ReplyDelete
  22. sgt cumil!! ^^ bestnyer twins. hihihi

    ReplyDelete
  23. comel bangat danials neh..mesti diorg tgh ganas skang ni kan..jenuh la mengejar..

    ReplyDelete

Back to Top