Berangan-angan Ketika Lena, Bermimpi Ketika Jaga

Sebelum tidur malam selalu berangan-angan seperti Mek Jenin..Berangan-angan(bukan buah berangan yerrr) sehingga terlena nak dapatkan salah satu gambar kat bawah..Hahahhaa! ;D



“A picture paints a thousand words”.









Bestnye lau dapat salah satu seperti pemilik-pemilik closet kat ats nie..




Takper,, tak dapat antara yang kat atas,dapat antara yang kat bawah ni pun dikire okay.Skang berlambak-lambak wardrobe pasang siap ada di jual dekat kedai..Rasanya dekat Ikea pun ada. Sebab senang nak storekan jenis-jenis cadar,towel,comferter,selimut dan lain-lain lagilah...





Buat masa ini maaf terpaksa berlagak sedikit kejam sebab memang kami tak dapat nk berkongsi sehati sejiwa opps 1 wardrobe untuk letak baju saya dan baju si dia,,Sebab baju-baju saya pun dah melebihi 1 wardrobe.Huhu....Maka dengan ini terpaksalah saya meng'divide'kan bukan kepada 2 compartment malahan terus beli wardrobe baru untuk baju-baju si dia..heheh ;p Baik punya bini ..LOL

Okay ini pula adalah separa wardobe kami berdua buat masa ini..Macam errr,,sedikit bersepah.Bukan malas nak kemas yer,,barang saya kami terlalu banyak.Dah takder space untuk saya sumbat masuk paksa duduk betul-betul kat dalam tuh.Mungkin lebih bersemangat 1 Malaysia bila dah masuk rumah baru nanti.Hehehe ;p


Baiklah.ni antara koleksi tudung-tudung yang ber'awning' macam Fareeda n Ariani dll ;)Terpaksa jek hanger kat tempat nak sidai telekung sembahyang n sejadah sebenarnye ;p



Nie plak Encik Hubby Wardrobe,tapi tu terjela kuar baju hijau baju bini la tu menyebuk sekaki dok park kat wardrobe Encik Suami


Pashmina, segalamala shawl yg jenis crumple,cotton yang berat-berat skiet sangkut dekat sini ;)


Ini plak boxes shawl2 yg agak lembut materialnye macam chiffon, dsb



Yang ini Wardrobe baju-baju harian ada 4 compartment , 1 compartment jek untuk En.Suami, 3 lagi saya yang conquer..hahhaha ;D



Baju-baju formal ke tempat kerja & majlis-majlis kenduri, sampaikan dah tak muat masuk wardrobe..Nanti kang tak pasal-pasal lak runtuh



Last sekali, my closet.itupun stilll tak muat & masih menumpang 1,2 brg dekat En.Suami pny wardrobe..Kuangkuang ;p


Ruangan dalam laci : dipenuhi dengan alat makeup yang masih belum digunapakai.Kononnye nak buat stok!Hahah ;p



Ruangan bawah disumbat dengan handbag-handbag sampaikan pintu wadrobe pun dah takley nk tutup..hahaha,, setengah handbag tu dah di despatch kat adik gue ;p


Tapi masih tak cukup ruang untuk menempatkan segala mala saya punya baju, tudung, handbag, aksesori dan senangkatan dengannya.;p Haish..Masalah pompuan betuiiiiii..Nak juga sediakan 1 wardobe puteh untuk my son..Huhu..;p

15 comments

  1. ha'ahh.. pempuan mesti xmuat nk ltk brg dlm almari kn..

    selagi xpenuh, selagi tu beli lagi pakaian..

    =)

    ReplyDelete
  2. banyaknya pakaian akak ye.. penuh almari.. hee

    jemputlah baca entri baru, ia ttg lagu2an dan tarian di restauran..Over 30 Minutes, I'm OuUUTT.. di shirashafrida.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. bab walk in wardrobe tu memang impian setiap wanita kot? an kalau boleh nak yg mcm dalam Sex and The City tu. memang praktikal.

    ReplyDelete
  4. i pun sama gak,slalu berangan mcm tu.indah la dunia ni klau leh dpt cam dlm gambar2 tu kan?huhu....seb baik berangan tu free, klau kena bayar dah lama jatuh miskin..

    ReplyDelete
  5. seram kot tengok wardrobe cenggitu.. haha

    ReplyDelete
  6. cik hani : org pompuan mmg camneyh kan..selagi tak penuh gerobok selagi tu nak membeli

    ReplyDelete
  7. arn : yep2 dreaming alwizzzzzz.ntah bler kan dpt..kiki

    ReplyDelete
  8. genuine : heeeee.tp berangan-angan dulu..ada rezeki.kumpul duet.leyhh jek wat build in cabinet/wardrobe tuww

    ReplyDelete
  9. na-itu dah kira kemas dah tu na..pandai na susun.Kalo tgk yg sy punya mesti termuntah,sb gila bersepah..baju tak banyak,tudung pun tak banyak..tp adeh..tak pandai nk susun kemas mcm ni..

    siap ada brg make-up utk stok dikala kehabisan tuh..hehe

    ReplyDelete
  10. sama le kite...mencerobohi compartment hubby..kui2x..kalau nak beli baju baru mesti kene perli ngan hubby...baju beratus2x kat dlm sape pakai???muahaha...

    ReplyDelete
  11. mmg camtula dah name pompuan memang byk barang..huhu.. tp baju lyna banyakkkk sangat..huhu jeles tengok.. tudung pun banyakkkk..huhu

    ReplyDelete

Back to Top