Langgar Pantang

Langgar pantang.Sekali sekala buang tabiat dek kerana perut berkeroncong......!~Teramatlah lapar.Jadi intai-intai apa yang ada di dalam peti ais.Oh! Tetiba datang satu idea.Nak masak benda yang paling simple dan cepat dan mudah dimasak!Ini super saya pada malam ini.Jejarang sekali langgar pantang, apa salahnya ;Makan malam dah lebih time..hehehe..di harap perut tak membuncet dengan sengaja.!Nah kasi korang terliur di malam yang dingin ini.Iklan Mageeeeeee Sluprrrr si budak-budak AF pun tak sehebat ini tauu.hahah ;p

MAGEEEEEEEEEEEE SLURRPPP KETAM



Eh,eh..Apasal Entry Menu Makanan jek kebelakangan ini??Saja nak bagi korang semangat agar korang smua yang malas masuk dapur tu rajin-rajinkan tulang untuk memasak ;p

24 comments

  1. erk...mmg terliur sekali tgk megi ketam ni..slruppp

    ReplyDelete
  2. jesnita : sila cuba cuba masak okeyh! :)

    ReplyDelete
  3. kak lynna masak cam menarik je..letak sume bahan..hihi..berkenan ifnir tgk.

    http://i-am-ifnir.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. ifnir : kene ckup bahan n alat bru bersemangat nk msk :) peti ais umh kak lyna perlu stiasa ada ape2 stok lauk pauk mahupun sayur :)

    ReplyDelete
  5. jam dh kul 1..bl tgok yg akak msk ni trase lapar..mak aih..buleh jd gemmuk sy nih nt(:

    ReplyDelete
  6. wahhh mmmg best jertgk ketamkan...nak try jugaklah..hehehe hubby meti suka..walupun nampak simplekan...

    ReplyDelete
  7. wah..semangat tgk ketam sekor dlm mangkuk magi tuh!!!..huhuhu...

    ReplyDelete
  8. salam tuan blog.... hadoiyaiiii... mmg tak pasal2 jerk org terliur pagi2 buta neh...huhuhuhu!

    ReplyDelete
  9. uit ketam tu elok jerk lepak dlm meggi tu kak,,,jd santpan akk sat g ketam tu

    ReplyDelete
  10. wah..terguda imam, bkn sbb megi, tp sebab ketam itu.

    ReplyDelete
  11. salam perkenalan....terima kasih kerana sudi datang ke blog kak nani.....cantik lynn ni kan.....

    ReplyDelete
  12. salam,
    slalu singgah belum penah drop ape2.kali ni nak say HI :)

    eh ketam tu mengancam awak.silalah share lg ape yg awak masak eh.

    btw, geram tengok twin awak tu.

    ReplyDelete
  13. kak nani : tqqqqqqqq so much.sudi jgk dtg jenguk lyna..hehe.biasa ajek takleh lawan kecantikan kak nani :)

    ReplyDelete
  14. nmmy84 : tq ;)
    heheh.........suka masak2 jgk eh.ok leh kte sharing resipi2

    ReplyDelete
  15. sy suke masak tapi macam dah lame tak update.haha.eh awak kt tunggu tau next2 entri awak :D

    much love.
    xoxo

    ReplyDelete
  16. lepas baca walau pon dh beberapa lama ko nya blog nie...
    aku bangun masak megi gak cumanya aku masak ala2 megi ketam tapi sebenarnya megi kosong..tp masa makan aku bayangkan mcm ko masak...serius....abis semangkok...kenapa yek??

    ReplyDelete
  17. nazariah : ;) boleh beli ketan untuk cuba buat magee ketam pula.

    ReplyDelete
  18. style baru ni lynna..tak nah jumper org bubuh ketam sekor gini..hehe

    ReplyDelete
  19. dear, i ada sent email kat u..check yer...

    ReplyDelete
  20. sedapnya, ketam tuh..dah lama tak makan..

    ReplyDelete

Back to Top