Jana Pendapatan Sampingan!


Siapa nak get side income lebih..Sila angkat tangan..hehehe;p Wah sangat-sangat teruja melihat rakan sekerja yang baru beberapa hari menjalankan bissness ni dah dapat pulangan Modal dan yang paling BEST bila tengok sendiri dia punya penyata akaun. Dalam masa seminggu get RM2-3K..Sebulan dah brapa....Sila kira-kira sendiri ;p Saya pun nak cuba dan ketika percubaan sedang berjalan sebab saya yakin,, jika rajin berusaha pasti berbuah hasil. Dan yang paling penting utuk lakukan apa sekalipun kita kena YAKIN BOLEH dan bukanlah sekadar angan-angan & hangat-hangat tahik ayam!Sesiapa berminat, dan saya tawarkan hanyalah kepada mereka yang berada di sekitar Kota Bharu Kelantan..lehla mengemailkan kepada saya untuk mendapatkan my contact Number ;)untuk mengetahui dengan lebih details mengenai "JANA PENDAPATAN SECARA PART TIME " ...... sila-silalah email kepada saya :)

TERIMA KASIH!

36 comments

  1. aiii x kan KB Area jerk kott....jauh ar sikit...nak jugakk...hahahahaha

    ReplyDelete
  2. huh yg tinggal sekitar ampang x bley ke lyna?
    huhuhu

    ReplyDelete
  3. Alah k.lynna, sya di KL..x bleh nk dpt info lh yer...

    ReplyDelete
  4. kalo luar kelantan x dipelawa ke? ;)

    ReplyDelete
  5. owh...part time pe ni???sayang nye sy di s'gor pulak!!haisshh...semoga awk berjaya n succes k :)

    ReplyDelete
  6. baiti : klu belah2 luar cm susah nak deal n jumpa .kiiki

    ReplyDelete
  7. syariniey : blh dik.modal serendah rm250 jek!

    ReplyDelete
  8. ezzah : yg belah2 luar tu agak susah..sb bende nk kene xplain face to face bru org yakin nk cuba :)

    ReplyDelete
  9. mam putri : oh bukan projek ikan keli ya! :)

    ReplyDelete
  10. luv like this : doakan say dimurahkan rezeki yerrr :)

    ReplyDelete
  11. k.lyna kena wat road tour la pas ni...harap bley join gak

    ReplyDelete
  12. mrs far east : nak buktikan kt skitar kaybee dlu.bru leh p luar2.heeeeee.. :)

    ReplyDelete
  13. alamak kenape sekitar sane je.. emm nak gak.

    ReplyDelete
  14. sy nak join bleh x?sy kt dungun..

    ReplyDelete
  15. ayunii : leave ur nom hs kt my email
    mizz_iyna0909@yahoo.com

    ReplyDelete
  16. wah! menarik nih.tapi i jauhla. nanti2 jelajahla utara pulak:)

    ReplyDelete
  17. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  18. nak taw jugak la puan lynaa. Bgtaw arr kat kita..nak jugak!

    ReplyDelete
  19. nak taw jugak la puan lynaa. Bgtaw arr kat kita..nak jugak!

    ReplyDelete
  20. ikah : owg luar pun sebenarnya boley..hahah.cume mcm tak bestla klu tak dpt nk meet ni
    leh jek email me kayh!

    ReplyDelete
  21. cik jatt : kat stiap negeri ada bende ni cume lyna skopkan pd negeri kelantan :)

    ReplyDelete
  22. saya dok kat sini je wak...KL..(kok lanas..itulah wak xfollow saya..hehhe)

    ReplyDelete
  23. akak..nk taw..sy kb..
    cite kt emel ea..
    aisneezy@gmail.com

    ReplyDelete
  24. lynna....

    nak tau jugak...
    emel me mizzrina@gmail.com

    oghe kalate jugok..

    ReplyDelete
  25. lynna....

    nak tau jugak... emel me pls...
    mizzrina@gmail.com


    oghe kelate jugok..

    ReplyDelete
  26. sy student blaja di kelantan(kubang kerian).berminat je nk tau..
    email:alyna.shrek@gmail.com

    ReplyDelete
  27. Hi
    Saya surirumah di kubang kerian, kota bharu.. berminat nak tau :D

    Emailsaya kurtnie@yahoo.com

    ReplyDelete
  28. sy akan email esk kpd kamu smua.
    cuma nk bgtau ada ROADSHOW HYPROBULK SMS KAT HOTEL RAUDAH 22.10 JAM 3.30 PTG HR JUMAAT

    ReplyDelete
  29. kakakdegil : leh surf dulu ini web student-kaya.com gn hyprobulksms.net..sy buat bisness affliate ini

    ReplyDelete
  30. owh kak lynna pun join hyprobulk sms ni ea? sy pun baru smlm pegi ofis diorg kt melaka ni, dgr diorg bg penerangan.. system yg sgt adil utk sumer org, x kira org bwh atau org atas.. sume dpt keuntungan yg adil.. n lps tuh, sape yg rajin, akan dpt untung lebih.. so, since kak lynna join ni, mmg dpt keuntungan mcm yg diwar2kan x? nk tawu, utk dpt lebih kepastian.. sbb sy pn bercadang nk join..

    ReplyDelete
  31. nadirah mmg dpt kalau kte rajin..modal tu dh get balik.my pwend buat tak smp 1week dh dpt rm6000..huuhu..joinla :)

    ReplyDelete
  32. nadirah mmg dpt kalau kte rajin..modal tu dh get balik.my pwend buat tak smp 1week dh dpt rm6000..huuhu..joinla :)

    ReplyDelete

Back to Top