Burday Party Nur Dania - Danials Cousin!

Entry kedua yang tertangguh di bulan Oktober :

Burday Party Nur Dania - Danials Cousin!

Huh!banyak betull part entry yang tertangguh untuk dihupdate.Almaklum semenjak dua ni memang tak sempat sangat nak menghadap belog,email2 customer pun tak terbalas lagi.Ampun maaf di pinta.Pn.Lynna akan cuba sedaya upaya membalas email korang seberapa segera yang boleh :)

Okeh,marilah kita mulakan cerita dengan Hari Sambutan Ulangtahun sepupu Danials merangkap anak saudaraku yang ke -5tahun.Majlis ni dah berlangsung 2minggu yang lepas ;p Baru hari ini ku update ini cerita.Hehe..Burday Party Dania berlangsung kat AnW.Sangat meriah oke sebab banyak sangat aktiviti yang disediakan oleh Anw juga adanya Mascott AnW yang turut serta menceriakan majlis itu.

Oh!Tak sabar pula menghitung masa menanti detik saat Danials berumur 1 tahun.Macam-macam plan di kepala hotak ini yang akan kubuat untuk majlis hari lahir hero ku nanti!

Picta-picta yang sempat di ambil pada hari kejadian ;)

Yang ni tak sah kalau tak menyebuk sama untuk menginterpramekan diri sendiri ;p








Ini sambutan majlis hari lahir siapa sebenarnya ini..Si Hariz plak yang lebey-lebey.haha. ;p





Nie plak kaum kerabat biras ipar duai saya.Cantek-cantek kan mereka..jgn tatau yang memakai bertudung hitam 2 dari kiri adalah mummy nye kepada mereka-mereka di bawah ini termasukla sista in law saya sekali yang berbaju ijau tuw;)Oh!mummy masih berada di Mesia tika ini..

16 comments

  1. happy birthday to your cousin..erm suka tgk twin happy jer dgn bear &w kan..eahh cantik sgt pic tue

    ReplyDelete
  2. intann : not my cousin but danials cousin..hehe.burday my niece

    ReplyDelete
  3. wah meriah besday nyer,,,beby akk pun makin comey,,,shuker

    ReplyDelete
  4. suria :sama dh namanye adk bradik.hehhee ;p

    ReplyDelete
  5. bestnye birthday party!
    dearie lyana.. saya mahu order product skincare SIL awak tuh.. dah boleh ka?

    ReplyDelete
  6. lynna, best la tgk pic yg terang & sharp, faktor kamera mahal ker or wat cmaner ek..ajar saya nnt yea!

    ReplyDelete
  7. atiqah : boler order spanjang masa..hehhehe ;p hr tu raya stop kejap sb cuti raya.kikiki

    ReplyDelete
  8. ikah ; mayb faktor kamera coz lyna pakai dslr.tp klu pakai dg cam pun ok ape yg megapixel tinggi cume ken pandai gune mod..klu guna cam hs tu tak dpt nak nolongla..sb megapixels die mmg dh kecik! :)

    ReplyDelete
  9. wah dslr ehhh..patutlah hasil pun ada ummph .sblm ni xtau pon..mcm tue ker, kalo cam power tue dlm brp mp baru pic sharp erk..anyway tq 4 the info cik puan lynna yg lawa yea..:)

    ReplyDelete
  10. sorry..camera dlm MP brp dpt hasil umpph..10MP onwards ke or cmana

    ReplyDelete
  11. oh lyna pun tak brapa mengikuti dh skang cam dg die pny latest mpixels brapa..klu tak silap 12.1 kot yg plg latest..canon ixus lawa.tp mahal jgk.rm1500+ baik simpan duet beli dslr trus puah ht.heeeeeeee

    ReplyDelete

Back to Top