Satu Hari Di Hari Raya ;)

Masih mood Syawal walaupun dah start kerja dengan fail berlambak-lambak atas meja..nak-nak pula saya skang di landa flues n fever...Agaknye Demam Raya ;p tak terlarat rasa nak pergi ofis & nak check email pun malas..Bagi sesiapa yang nak order skincare, saya dh kembali beroperasi.. ;) Berbalik pada entry topik , rasanya macam dah berminggu lamanya meninggalkan belog ini, mau kasi update sket cita hari raya ini tahun... Tahun 2010 alhamdullilah dapat beraya bersama 2 ahli baru, siapa lagi kalau tak bukan Little Twin kesayangan saya.Hehe.Banyak dowang p kutep duet raya..Sangat2 sonok ini tahun ;p
Sempat juga saya menjengah beberapa belog kawan-kawan yang disayangi,,wah-wah semuanya cantik-cantik belaka baju raya :) Suka tgk fesyen-fesyen & warna warni baju raya korang semua. Memang malatop la fesyen-fesyen raya korang semua.Hihihi.....Okeh.Tanpa membuang masa sila layan Satu Hari Di Hari Raya saya bersama owang-owang tersayang ;)































42 comments

  1. hah updet doh,,,kiter duk tunggu n3 akak taw,,huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. Mak aiiii....bolat betolll twin lyna tuh...nk ciummmmmmm bole?????hehehe....

    ReplyDelete
  3. apasal sorang rambut pacak sorang rambut nerd??? ekekeke...comey...

    ReplyDelete
  4. salam lebaran .. mmg cute giler twins duaorg nih ... comei bangat .. lyna ur baju raya pun meletopssss ;-)

    ReplyDelete
  5. akak maintain ta0 walao da ada twin yg comel tuh!badan macam ank dara...malatopss ah kak!slamat hari raya kak=)

    ReplyDelete
  6. diana : akak.tak malatopp pun..beser2 ajek baju raya kter..

    ReplyDelete
  7. emma : hihi..tang body kene maintain slalu ;D

    ReplyDelete
  8. Tuan rumah memang comellah..jeles I tau...maintain walaupun anak dah 2

    ReplyDelete
  9. wah seronoknye beraya dengan twins..
    chomelnye diorang... hee~
    lyana.. nak order skincare kamu boleh.. nanti saya email ok..

    ReplyDelete
  10. comel nyeee Danials! yang rambut cacak tu saya chup eh kak lynna :P

    baju raya kuning kak lynna gojes!

    ReplyDelete
  11. setiap sorang ada handbag hehe..geram je tgok kembar ni..

    ReplyDelete
  12. meriahnyee tgk twins tuhh.hehe
    slmt hr rye =)

    ReplyDelete
  13. makin comel lar anak sis..
    sis pun makin cun..
    selamat ari raye sis..

    ReplyDelete
  14. kak lyna, lama doh nak tanye nih.

    hehe..

    bakpe danials sorg rambut cacak,tp sorg lagi dok pulak..??

    ReplyDelete
  15. Hi, comel n debab nyer ur twins. kasi minum susu apa? or breastfeed jer? my son dah susut badan since demam haritu. tgh berusaha nak naikkan badan dia balik. pls share tips resipi mkn anak.. TQ

    ReplyDelete
  16. suka laa baju kuning kak lynna tu..chantekks!!!vougie the vast u!!

    ReplyDelete
  17. suka laa baju kuning kak lynna tu..chantekks!!!vougie the vast u!!

    ReplyDelete
  18. salam aidilfitri kak lynna...
    wah chumel2 la hero2 akak tu...

    geram tgk mereka berdua..msti bermakna raya kali ni

    ReplyDelete
  19. cinta adriana : kembar x seiras dats y lain kot rambut

    ReplyDelete
  20. atiqah : blh sgt..sms jek ek kalo nk order

    ReplyDelete
  21. NCNH : dowang waktu kuar kecik.premature..baby yg premature kebiasaan cpt membesar d luarr.dh tak bf..bg susu formula dutch lady..dh tkr susu sb hr tu dowang mnum snow jd debap...stakat 7bln ni bru mkn nestum jek.belum sempat nk buat bubur sndri.

    ReplyDelete
  22. aduussss....comel nya anak awak lynna......awak pun sama...sangat cantek...terujaa

    ReplyDelete
  23. eh bilo maso suzie g rayo umoh lyna?

    ReplyDelete
  24. kak eli : hahha ;p hr raya ke 4.die g checkup baby die demam rasa kat an-nisa...pah singgah umh lyna ;p

    ReplyDelete
  25. SALAM KAK LYNA, KENAL KE ZATUL?? EHHE2.. BTW.. SAYA NAK TANYA BOUT PRODUK SKINCARE.. SAYA DA MASALH JERAWAT HOK XILE2 AG... JERWAT PASIR ATAS DAHI UWAAAA.. SINCE FORM 1 AG.. THEN SKANG ADO JERAGAT TEPI PP... SKINCARE KAK LYNAA ADA NGOBAT DOK TOK MASALAH SY NI.. HARAP DPR MEMBANTU.. TQ

    ReplyDelete
  26. SALAM KAK LYNA, KENAL KE ZATUL?? EHHE2.. BTW.. SAYA NAK TANYA BOUT PRODUK SKINCARE.. SAYA DA MASALH JERAWAT HOK XILE2 AG... JERWAT PASIR ATAS DAHI UWAAAA.. SINCE FORM 1 AG.. THEN SKANG ADO JERAGAT TEPI PP... SKINCARE KAK LYNAA ADA NGOBAT DOK TOK MASALAH SY NI.. HARAP DPR MEMBANTU.. TQ

    ReplyDelete
  27. ouhhhh tau tau..patut la lamo benar tubik..kami p beraya 2,3 umoh doh.balik dumoh, tgk dio 3banok x kelik² lagi..agok doh sek dio g beraya heheh amik peluang

    ReplyDelete
  28. erm sungguh comel twin nie tau...erm mc nielah adik saya yg kembar dulu..hhehe...skrg dah besar tak comel dah..hhaha...suka tgk kembar u rasa mcm nak jer jumpa ngan diaorg..hehhe

    ReplyDelete
  29. cantik la baju raya u yg kuning tu .. twin u pulak encem giler.. pinjam boleh ?..hihihi

    ReplyDelete
  30. so sweet tgk family u wif yr twin...hehe

    ReplyDelete
  31. rahanum : kalo nak cuba boleh jek my skincare tuw..hehehe

    ReplyDelete
  32. kak eli : hehehhe ;p lps gian meta leh tgk dunia luar.hahha

    ReplyDelete
  33. comel betol si kembar ni.. geram je tgk!!! ;))

    lynna, suka tgk kaftan kuning tu.. cantik! suits u well ;))

    ReplyDelete

Back to Top