progress - berjalan lancar

Alhamdulillah berjalan lancar, setiap kali pergi ke tapak rumah baru saya Pasti berlainan dari masa ke semasa..Bata merah dah diplaster menjadi dinding..;)Progress pembinaan berjalan dengan lancar. Tak sabarnye rasa nak pindah masuk ke sini..Hari-hari dok berangan jenis dekorasi yang diimpikan..Mudahan tercapai angan-angan saya nie.



Nota Kaki : Hari Raya Ke-5, Orang lain dok sibuk beraya..Saya pula sempat lagi ke sini ;p

17 comments

  1. bestnye rumah dah nak siap...tahniah kak lyna....nanti housewarming, jemput la bloggers jugak ye..keep in touch..:)

    ReplyDelete
  2. seronok ada rumah sendiri kan....bleh deco2 hehe..

    ReplyDelete
  3. wahida : insya Allah murah rezeki akak.akak wt la housewarming nt

    ReplyDelete
  4. wah2
    banglo idaman dah nak ciap
    nti sene dop nok g cari rumoh baru ni kak kalu nak ambik skin care? ;p
    ihihihihi

    ReplyDelete
  5. mesti kepala dok pk..nak buat dapur mcm mana..bilik mcm mana..ruang tamu mcm mana...silap2..mlm2 tido pun termimpi2 kan?

    ReplyDelete
  6. wahh best nyer...
    mesti dh tak sabar kn...
    pasni leh hunting utk brg2 rumah plak..

    ReplyDelete
  7. seronoknya nak ade umah sendiri...

    ReplyDelete
  8. rizieela : amboii smp bermimpi2 yek.hehehhee...

    ReplyDelete
  9. juliet cantiknye umah mu...
    kat mne tu? kat kelantan ke?
    waaa.. nnt jgn lupe jemput kami yg jauh ni ye.. housewarming..

    ReplyDelete
  10. salam kenal..
    ghumoh tu besar jugok tu..hehehe..kita yg dok tgk progress pn x sabar nk tgk siap..apa lg tuan ghumoh...hehehe

    ReplyDelete
  11. ooo..kak lynna pakkai bata merah ey..its quite expensive compare to yang putih tu kan??tapi bagus sebab rumah akan rasa sejuk jer..

    ReplyDelete
  12. lynna..
    kat area mana ni..huhuhu ingt cik alin ye bile wat housewarming..tp t nnt nak jumpe gak lynna, nak beli skincare tuh..nant cik alin contact ye

    ReplyDelete
  13. kak, pic mcm 'site visit' je..heh

    ReplyDelete
  14. sy doakan agar cepat siap umahnya n bahagia bersama anak2nya...

    ReplyDelete

Back to Top