mood : mls nk berhadapan dgn orang!

apa kena mengena dengan entry aku kali ini.huhu mood malas nak berhadapan dengan orang.sebab muka tengah menggelupas sekarang ini.oh tidak!tahan ajekla yek.nak cantik punya pasallll!pedih pun harus ke telan ;p hehe.masalah betui apabila menjadi kaum hawa.semua benda nak kene jaga, nak kena tilik hari-hari.tapi jangan tatau.lelaki pun sama jek tau...........kalau dah masuk jamban tu,berjam lamanya mandi.!!cakap jekla nk merujuk pada encik suami sendiri..hahaha.memang!memang kalau dah masuk toilet tu, aku rasa start aku masuk dapur sampailer dah terhidang makanan kat atas meja baru die siap mandi.....fuhh.kalah orang perempuan.........



gambar yang dirasakan paling comell ketika mood tengah lari ;p

apa yang aku melalut pun entahla......cuma difikiran aku skang.aku nak sopim.sopim.sopim!hahaha.dah lama rasa cam takder sehelai 2 baju pasar malam yang cantek-cantek ker;p .. potato wedges,opss silap..wedges setebal 3,4 inchi, sandal @ sepatu baru.setidak-tidaknya bila terpandang sebijik handbag baru di dalam gerobok pun jadilah...sejuk kejap hati....hehe..naseb!naseb menjadi kaum hawa.....

12 comments

  1. bakpe gelupas pulok kak na....?kulit comam2 doss

    ReplyDelete
  2. na,baju pasar malam ko baju branded ko..klu na pakai gak comei blako..hok pasar mlm ore tak kata pun pasar mlm eh..na, nk g SSF oyak deh..nk cuci mata kat SSF..lama doh tak gi..

    ReplyDelete
  3. arn : sb lama dosh tak crow ko muka..skali wt fcial.abis glupas.ermmm..stress betui

    ReplyDelete
  4. shikin : hehhee.lama dh tak membeli baju kin..hehehe..ssf pun lama dh tak g.oke2 nt na nk g.na ajok kin ;)

    ReplyDelete
  5. betul la tu lelaki mandinya lama gilaaa....my husband pun mcm tu, even dah lmbat gi kerja tetap lah mandi lama...

    ReplyDelete
  6. asl ngelupas kak..

    jom ps opim....nk itot gak

    ReplyDelete
  7. sopim adalah terapi yg best. hehe. Anyway salam kenal.;)

    ReplyDelete
  8. laaa..nape plak mengelupas? u tukar produk plak ke? muka da cun da..hish, mesti lagi cun lepas nih..jeles ai..hihi...

    ReplyDelete
  9. QASEH : Menggelupas sb dh la,a tgal pakai toner..uwaaaaaaaa..lambt betui proses mengelupas ni nak abis

    ReplyDelete
  10. dyahaha : xtkr pun.still pakai yg tmurun ni.cume nye tak tahan tang mengelupas tuwwww

    ReplyDelete
  11. mmg mgelupas eh kak?sy pkai p0n mgelupas gak..cket2 jelah tapi..huhu.rmai dh 0wg tegur..klit mkin cntik..hehe.tp tang mgelupas tuh mmg tensi0n kn..lg2 kalau kuar msuk airc0nd..huhu

    ReplyDelete

Back to Top