dah bertukar menjadi blog danials

Hari-hari mesti nak update gambar Danials ajek kat belog nie.Ibarat belog ini dah bertukar dari Kisah Lynna kepada Kisah Danials. haha.citer emak dan hal-hal semasa dah takder.belog ini dah diconquer oleh hero-hero ku..hihi..Terlalu banyak benda yang mahu di update termasukla lelongan2 baju yang dah ramai dok ternanti-nanti huhu.asyik tertangguh dan tertangguh..apekata kite layan dulu ragam hero-hero kesayanganku.......

















lagi??cukup-cukupla dulu ek.kalau nak upload tu rasanya sampai esok pun tak habis lagi..mau taknya ada 200keping lagi.huhu.......okeh!okeh..salam cium peluk dari Danials untuk para blogger sekalian alam!

46 comments

  1. comeynye teh twins...da besar ek..

    ReplyDelete
  2. eiii...comelnya.....geram.....

    ReplyDelete
  3. waaa..nak cium2 pp danials...comey sgt..mate dia sgt bulatt..comeynya.


    cium plok.cium lagik...untuk danials...;)

    ReplyDelete
  4. terpukau la tgk Danials sis lynna ((=

    ReplyDelete
  5. testin coment.alamak..nampak dh byk coment msk.bler nk chek "No Unmoderated Comments Found"..huhu.ape dh jd dgn belog sy nie........x dpt nk tgk ape owg koment n bls.;(

    ReplyDelete
  6. wah!
    danials menyerupai wajah kak lyn!!
    ;)
    REALLY.

    ReplyDelete
  7. Comelnya Danials...geram anti tengok..nak gigit pipi boleh?

    ReplyDelete
  8. comel..suka bca blog lynna..ada byk tips bguna ms pregnant n etc..comel n sehat je bby twin dia..geram tgk..hehe

    ReplyDelete
  9. Geram nyer tgk danials. . .peluk cium dri auntie ira d brunei. .mwahz =)

    ReplyDelete
  10. COMELNYE!!!!both of them are sooooo cute la sis lynna..geramnye tengok..rase nak cubit2 je pipi danials..sangat comel!!!

    p/s:: pandai betul danials pose eh sis??siap jeling2 kamera lagi..haha..cute cute!!

    ReplyDelete
  11. danials sangat cokemy...geram nk cubit pp temban dorang...huhu
    kim salam peluk cium dari kak dyia..=)

    ReplyDelete
  12. salam...comel2 tgk baby nie geram pulak rasanyer..erm kembar nie senang nak baezakan sbb ada tand akat pipi eh...

    ReplyDelete
  13. waaahh kak lynna..mmg geram la tgk diorg nie...da jadi habbit skang nie tgk gambo danials..klau tak kat belog, mesti kat facebook..tak tgk seari tak sah......
    da whole family termauk emak, abah, adik2 suka tgk danials akak nie....

    ReplyDelete
  14. comey nyer ank akk skarg
    makin tiut,,geram nyer,,,,,pjm jap seminggu,,,,hehehhee

    ReplyDelete
  15. Wawawawa..geramY kat baby tue..kembar lak tu..maU gigit2, cium2 n cubit2 pipinya yg gebu tu..

    Owh..bestY kn ada twin..hope ada rezki mCm akak nnti satu hari nnti..insyaallah ;)

    ReplyDelete
  16. azura : okeh azura tq sudi bc blog lyna yg x seberapa..cedukla seberapa byk info yg mana blh membantu awk,,hiihih

    ReplyDelete
  17. farah : malunye akak.siap mak die pun tgk..hehehee

    ReplyDelete
  18. tomeyyy!!suka pic yang dorang peluk2 tu..sweettt sangatttt!!

    ReplyDelete
  19. cik sha : hehe..mereka mmg dh pandai tgk cam skang nie

    ReplyDelete
  20. mz ira : tq auntie dr danials d snie..hehe.nta bler dpt ke brunei nie

    ReplyDelete
  21. alolo, comelnya bdk2 bulat nie...geram jer!

    lynna, sama la kakak...blog kakak pun dah bertukar jadi blog si marissa...hari2 juga psl dia :)

    ReplyDelete
  22. seyes kak....adik2 kemba fara pun klau fara da buka gmba danials, mesti diorg ckp "waahhh baby ni kemba mcm kitorg.."
    mmg seme suka tgk gamba danials....

    ReplyDelete
  23. bila la diorang nak walking talking kan...hu hu...mesti tak terjawab soklan2 dari mereka.. cutenyerrr

    ReplyDelete
  24. ala tomei2...geramnya tngk twin ni

    ReplyDelete
  25. aaaa sebijik muka kak lynna! lagi-lagi tang mata tu. chomel sangat! ;)

    ReplyDelete
  26. comelnya!!nak culik sorang boleh? :D

    ReplyDelete
  27. comel and gebu nya dorang..kalau dapat ni memang penyek dorang saya peluk2 cium..hehe..

    ReplyDelete
  28. comel sgt2..
    bruntungnyer dpt ank kembar...

    ReplyDelete
  29. darling..u have so adorable son..love them sooo much...i hope after i finish study i akan dapat baby cam u...mwahhh to danialssss

    ReplyDelete
  30. tembamnye danials ni!!!! geram pulak zaa nengok!!! peluk cium dari aunty zaza untuk danialsss!!! :*

    ReplyDelete
  31. Lyna,
    Comeinya ur twin. Suka sangat gbr2 diorang specially gbr diorang peluk2 tu. Nampak sangat kasih sayang tu. Besttt.

    ReplyDelete
  32. alolo comelnye dua-dua org budak tomei ni +_____+

    ReplyDelete
  33. cutenye kak...bulu mate dieorg cam pkai maskara..heheh.~~

    ReplyDelete
  34. waaa comeyl sangat taw! geram. mcm nk cubit2 je pipi tu..

    ReplyDelete
  35. danial awak sgt comel oke..geram gilee

    ReplyDelete
  36. commel gila anak-anak akak.gewamnyerrrrrrrrrrr!!!! hehe

    ReplyDelete
  37. hai..salam kenal :)

    comellllnye anak2 u..gerammm

    ReplyDelete
  38. comel2 twin kak lynna! bulu mata mahal tuu, kecik2 lentik doh. hehe :) smoga babies and kak lynna sihat sokmo.

    ReplyDelete

Back to Top