xder citer menarik....

Dah lama sangat rasa haku tak kuar lunch.kononnya nak diet lah..padahal nak save duet..ahaks ;p yelah zaman skang nie serba serbi mahal tak gituw eh,,..air segelas pun boleh mencapai berbelas-belas ringgit.mak oii.mahalnye!kalo pagi dah hentam makanan berat..tengah hari kire masa untuk berjimat cermat lah..lagipun perut tak berapa lapa..buat ape sebuk-sebuk nak isi makanan dlm perut nieh,,hehehe, x pasal-pasal timbangan naik.cume semalam aku teringin nak makan tengah hari kat kopitiam..so aku dan rakan sekerja ke kopitiam berhampiran sekadar minum hazelnut cofee ice blended & french toast..seperti biasa kerja-kerja berposim adalah WAJIB!sila scroll down utk melihat wajah-wajah pn.lynna yang dh mula nak mengembang balik..opss!tuwlah selera makin menjadi-jadi skang neyh.....











-TAMAT-

15 comments

  1. berisi pun cantik..tak per..x ada masalah

    ReplyDelete
  2. x nampak cam berisi pun kak lynna..masih cantik n vouge giteww!!

    ReplyDelete
  3. na..bila la nk naik vios baru ek..tingat mase kte kuar g SSF dlu...

    ReplyDelete
  4. deena : berisi..owg jek tak pasan..ekekke

    ReplyDelete
  5. shikin : teman na g beli hiasan hantaran kawen..ehehe.sblum kawen gak..sedap jale gn saim2..dan nikos gak.payah dh la sket deh.tapi kte takpo kin..anytime jas buley nyo..takut kin jas malas nk tubek.na tubek smcm

    ReplyDelete
  6. sis baju macam baju saya lah :D. teringin betul pakai tudung syria tp muka bolat :D

    ReplyDelete
  7. lynna ni maintain ayu...w/pun dah ada twin baby...sukalah tgk lynna yg natural beauty...

    ReplyDelete
  8. rindunya kat kopitiam dpn husm tuh...dulu waktu lunch selalu gak lepak sana...huhuhu...

    ReplyDelete
  9. kalu compare nge gambar kt sidebar tu, napok la sikit chubby kt pp..masa jupo haitu, x chubby pum..hmm efek tudung kot ekekkek

    ReplyDelete
  10. akak cantik la..
    berisi sikit pun ok..=)

    ReplyDelete
  11. mama yg ayu! sukela tgk header! cantik

    ReplyDelete
  12. cantik la berisi pun...mana de gemuk...
    Bg tips cemana nk berisi ckit..saya ni pas bersalin makin cekeding...huhu...sedey...

    ReplyDelete
  13. nice blog. must read. i polo u ;)

    ReplyDelete
  14. canteknya kulit awak liynna...apa rahsianya erk??? untungkan ada kulit cam ni

    ReplyDelete

Back to Top