anak-anak bujang saya...


Aksi-aksi fotogenik anak bujang kesayangan saya dan juga en.suami..opps!Mereka masih lg kecik oke..Tak pandai nak pandang camera lagi.Mata masih berkelip-kelip tatkala sinaran Flash menerjah ke arah mereka..hehe.Kalo ikutkan umi nya hari-hari mau di amiknye gambar,sampai anak menangis-nangis still lagi dok pegang camera ;p haha..Sowi anak-anaku dapat umi yang over asyik nak bergambar..

Bersama Barni Kesayangan Mereka









Kita beralih topik sekejap.

Betul ke follower sy dah 1000 + ......eh.eh betul ke??macam tak percaya aja dan tak sangka dah ada follower seramai ini..tapi tak payahla saya nak poyor-poyor @ bangga sangat..ramai lagi blogger lain yg mempunyai follower sehingga mencecah 6,7000..Takdek pun mereka nak kecoh-kecoh..Lagipun saya berbelog sekadar suka suki sahaja.tidak terlalu taksub dengan bilangan follower yang selalu mengikuti perkembangan belog saya.Yelah belog saya nie apalah sangat nak dibandingkan dengan belog-belog owang lain yang siap leh masuk majalah,surat khabar..Salute la kat mereka!

Bagi saya,bila nak berbelog ni kena ikhlas...jangan nk mengaut populariti sehingga terpaksa singgah di belog -belog owang lain dan mintak owang tu follow belog kita balik.Bagi saya,siapa yang nak follow my belog..Amatlah dialu-alukan, saya menghargai kesudian anda untuk menjadi follower belog saya..Yang tak nak pun takper..-Aiman tak kesah..
Saya amat menghargai kawan- kawan blogger yang singgah di belog saya ini kerana ikhlas untuk membaca cerita-cerita saya jugak menjadi kawan di alam maya sehingga kita dapat bertemu di dunia luar ..Mudahan suatu hari nanti..Okelah bagi kawan-kawan baru saya..apa kata tinggalkan link url belog anda di koment saya ini..Supaya saya boleh menglink kan belog anda di belog saya..Nanti bolehla saya melawat belog anda dikala ada masa kelapangan,,maklumlah nk berbelog agak sukar buat masa sekarang..intenet masih tidak available kat rumah...

SEKIAN....

33 comments

  1. geram sungguh tegok pipi gebush si danials ni...

    ReplyDelete
  2. wahh.....tembam deduanya kan lynaa...geram tengok..comel plak tuh

    meh la gi blog saya..

    www.sugarspices.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. comel lotenyo...geram nok kekoh (geget) hehehehe mesti double penat ni ke nok jago 2 ore...sayo sore pun pening doh hehehehe

    ReplyDelete
  4. tembam nya! mau pegi main gdn baby boleh tak.....ehehhehe

    ReplyDelete
  5. aksi mata juling tu sgt tomei laa..bertuahnya bdn. dpt dua teross. :))

    mai la singgah bile2 free k.

    http://hanglipokopitiam.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. kakna. tasabar nak tengok sikembar itu..~

    ReplyDelete
  7. akak..kite pgikut setia belog akk okey..
    do visit my belog ok...

    http://www.ieyka02.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. geram nye dgn danials. rasa nak geget. makin tembam. makin montok.

    ReplyDelete
  9. sugarspices .ok nt lyna jejalan n link ur belog

    ReplyDelete
  10. deena : mereka makin berat.x larat nak dukung

    ReplyDelete
  11. amierozana : penat tak terkata..lama2 dh jadi lali dh..hehe

    ReplyDelete
  12. lalalovy : maila nk main gak.ajok syza mai umh..hehe

    ReplyDelete
  13. yang takde mole tu macam muka awak la lynna.. hehe
    chubby!

    hah, ni pulak blog saye. http://pinguchalita.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. ndia : ha"ah mkin membolat.dowang neyh kuat betuii mnum susu..aodyaii

    ReplyDelete
  15. ili safura : ok..lyna akan link ur blog ya

    ReplyDelete
  16. suka sgt ikuti perkembangan hero2 lynna ni...dah makin cubby la diorg ni..geramnya tengok....

    my blog: www.sayangkudania.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. anak2 akak dah bamm bamm
    weeee rasa nak geget & ceom2 je
    opsss anak orang deh =)

    ReplyDelete
  18. kakak, comel nya danials. bulat! :)

    ReplyDelete
  19. makin hari.. makin comei..

    ReplyDelete
  20. eija : makin bsar n gemuk..6.1kg++ hehehe..

    ReplyDelete
  21. salam kak

    waaaa comeynyeeee baby. gerammmmm! labuhnye pipi. btw, kak bile nak update handbag terbaru? hoho!

    ReplyDelete
  22. esonieney : akan update gak.mayb next week//hehehe

    ReplyDelete
  23. wah comelnyer anak akak,
    chubby betul

    meh le singgah blog ana,entry terakhir
    Cek Berat Blog Kamu

    ReplyDelete
  24. makin lama makin tembam plak 2 danials ni..

    geram nyo weih la..

    rasa nak cubit2 pipi tuh kalo ado depan mata..

    ReplyDelete
  25. Makk aihhh~~~ Tembam dan boolat...:D Alhamdulillah, sihat nyer anak Kak Lynna...:D

    ReplyDelete
  26. OMG, mereka semakin bulat & comel...muahsss dari marissa :)

    ReplyDelete
  27. chomell nyer anak2 bujang lynaa..
    gebu betull =p..
    btw nie link saya yer..
    http://anglelady.blogspot.com/
    *sila2 la singgah..

    ReplyDelete
  28. hi..salam perkenalan..dah lebih kurang sebulan saya follow awak..saje suka baca citer2, tngk gambar twin yg comel..maklumlah..takder anak teruna, ada anak2 dara jew..hehehee
    ada masa, ur most welcome to my blog
    http://dis-mysimpleworld.blogspot.com/

    ReplyDelete
  29. dah besar anak2 lyna eh:-) saya pulak memang suka baca ibu beranak twin, pada pandangan saya, uols ni memang hebat la leh jaga 2 orang anak in 1 time.. jemputla singgah ke blog saya ye:-)

    http://suliana-mylittlesunshine.blogspot.com

    ReplyDelete
  30. hi lynn,
    betul apa yg awk ckp tu..
    btw suka tgk the way you pakai tudung:)

    ReplyDelete
  31. salam lynna....mmg suka sgt bca entry2 lynna nie...baru jer terjumpa blog nie...mmg nice blog ler....

    saggieda.blogspot.com

    ReplyDelete
  32. Makin bam-bam betul dua2 si comel nie...jemput lah singgah my blog kalau ada kelapangan :)

    http://www.babyintan.blogspot.com

    I am ur blog follower too ;)

    ReplyDelete

Back to Top