special gift for my hubby




I'M 7 weeks PREGNANT..Last two day saya dan hubby pergi lagi sekali jmp specialist nk makesure yg sy bebetul pregnant dan juga mengandung anak kembar spt yang telah di scan kali pertama kat klinik pada sabtu lepas..yep,akhirnya..the doc said..sy dah 7weeks preg..pengiraan dibuat berdasarkan hari last saya datang period...setelah di scan,,mmg betul saya mengandung anak kembar.....& mmg nmpk jantung serta nadi kedua baby-baby sy bergerak.

gembira dan sgt syukur tak terkata..rezeki dr Allah swt untuk kami berdua,,kami terima dengan penuh rasa syukur..
thanxs untuk hubby..kerna telah menemani saya semasa di scan.kami sama-sama menonton screen yg menunjukkan saya benar-benar hamil anak kembar...
doakan segalanya selamat sepanjang 9months period sy mengandungkan anak sulung ini..
okeh gmbr yang telah di scan..akan diupload later..

19 comments

  1. im happy for you babe.. =)
    best nyer dapat twins..

    ReplyDelete
  2. tahniah!!!!!!tingin nk ank kembar...

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah.. syukur...
    take care of urself yaa...

    ReplyDelete
  4. Little Twin Stars bby, i can't waitt!
    eksited nyooo. heeeeee :) didi pulok huk eksited ni. hik!~

    take care taw mummy na! ;)

    ReplyDelete
  5. tahniah sis....

    semoga sihat selalu ya,,..

    ReplyDelete
  6. waaahhhh!!!!! lynna best giler!!! congratss!!!!!

    ReplyDelete
  7. thanxs sume..doakan lyna tau..
    agar smue slamat..

    ReplyDelete
  8. congratz lynna!! =)
    m hepy for u darl...
    insya' Allah semuanya ok..ameenn...

    ReplyDelete
  9. congrats sis.

    anak kembar plak tu,
    sgt teruja tao.

    :)

    ReplyDelete
  10. lynna,

    congratulations!!

    seronoknye kan..

    ReplyDelete
  11. congratsssssssssssssssssssssssss twinssssssssssssssssssss tue yehuuuuuuuuuuuu ;-)take care dear ;-)

    ReplyDelete
  12. hey darl. congrat. dapat 2 skali. take care ok

    ReplyDelete
  13. thanxs everyone...doa2 la sy ok spanjang tempoh hamil ini...

    ReplyDelete
  14. congrats, dear!bestnye dpt twins. nak jugak!!!

    ReplyDelete

Back to Top