DOLLYS PINKY SKINCARE PART 2

Salam,

Dollys Pinky Part 2 akan bersambung seketika nanti..

.Nanti saya sambung review lagi pasal produk skincare best nie :)Semakin mendapat sambutan ramai dek kerana kesannya yang superb. Dollys Pinky bantu baik pulih masalah kulit wajah korang :)






0

Pernah dengar pasal Dollys Pinky??

Salam,

Uols pernah dengar tak pasal skincare Dollys Pinky?

Meh saya nak buat review sikit pasal skincare best yang semakin menjadi bualan netizen di laman sosial memandangkan produk ini femes dekat Instagram & Facebook Pages..okay Dollys Pinky ni dikeluarkan pada April 2015 oleh BFF Team.

Apa yang bestnya pasal produk nie sebab harga berpatutan RM69.90 mengandungi 3 item utama iaitu Day Cream, Night Cream & Brigthening Cleanser.

Yang paling pentingnya mestilah  LULUS KKM & awak semua tak perlu risau kerana produk nie tidak memedihkan dan menggelupaskan kulit wajah. Set Dollys Pinky mampu menyelesaikan masalah kebiasaan kulit kaum wanita Asia.

Tiada lagi masalah kulit kusam dan cela dengan penggunaan Dollys Pinky. Awak-awak yang ada masalah jerawat, parut jerawat, liang roma terbuka, jeragat, usah risau kerana Dollys Pinky mampu uols menangani masalah kulit wajah awak semua tau.
   
Berbalik pada kandungan/formula utama produk Dollys Pinky.adalah  berasaskan
 unyit yang mana kandungan antioksidan pada kunyit dapat mengatasi masalah jerawat dan mampu menyelesaikan masalah lain kulit awak. Antara formula lain ialah Alpha Arbutin,Gluthation,Aloe Vera, Witch Hazel dan bahan2 alami yang selamat.

Kesan minima dapat dilihat seawal 7 hari penggunaan jika uols pakai secara konsisten, sabar  & tidak bertukar3 produk skincare.

Berminat nak cuba dan buat pembelian, boleh terus contact 012 999 1901 / 014 5160 411 atau boleh jek terus follow instagram rasmi : dollyspinnkyofficial dan fb page : dollyspinky untuk kesemua testimoni pelanggan yang daha pakai set Dollys Pinky.Sekali dah cuba, terus melekat taknak tukar skincare lain dah..hee..Kalau tak cayer. jom cepat-cepat cuba.








 

2

EVERLYNN updates


Haa kali nak update pasal produk EVERLYNN. Dah lama sangat tak jenguk belog sendiri ats faktor kekangan masa ;)




Skin problems? Penat dah sebab selalu sangat bertukar skincare, beli supplement mahal mahal tapi masalah skin tak selesai selesai jugak.. Dah give up???? .DAH CUBA NATURAL SUPPLEMENT TERBAIK EVERLYNN?

Wajib kena cuba tau.. Sebab banyak sangat khasiat VCO/ Miracle Oil nie. 100% from natural source, x payah risau pasal chemical..Memang totally takde sebab VCO diperbuat dari 100% Cocos Nucifera atau bahasa mudahnya 100% Kelapa Dara asli.

VCO/ Miracle Oil ni sangat bagus untuk detoxing , nak cantik luaran, nak kulit lembap bersih uols kena start dari dalam terlebih dahulu..

So bila dalaman dah bebas toxin, skin luaran pun akan bertambah baik & VCO ni bertindak sebagai ni anti-bacterial, sangat bagus untuk awk yg ada masalah eczema, jerawat, dan untuk hilangkan masalah parut sangatlah recomended ๐Ÿ‘ .

#minyakkelapadaraeverlynn #vcoeverlynn
0

Dhia Humaira Turning 1 Year Old



Assalamualaikum blogger tersayang,,


Jenjarang sekali dapat berbelog,, Nak update pasal anakanda yang ke 3.
Pejam celik pejam celik dah genap setahun Deck Ya.
Tak sempat nak buat sambutan besday party Deck Ya tahun nie dek umminya yang sibuk memanjang bukak booth.Nanti kita buat belated celebration.Apepun Ummi nak wish
Selamat Hari Lahir buat Dhia Humaira tersayang..
Semoga menjadi anak yang soleh, bijak pandai bila besar nanti..
Abah, Ummi & Abang Hariz & Hasif love u alwizz..

23 April 2014 - 23 April 2015 (1 year old)







1

2015 pembuka bicara

Salam semua,

hehehe,, boleh dikira dalam jari berapa kali setahun jer yang sempat saya updAte & berbelog.Apapun2 welcome 2015 ๐Ÿ˜‚ Semoga tahun ini lebih dirahmati Allah swt buat kite semua.
entry pembuka tahun 2015 walaupun ni dh masuk bulan April ialah saya nak beriklan kejap :p 

Jika Anda ada masalah KULIT wajah seperti :

Kulit Kusam
Kulit Berminyak
Jerawat
Jeragat/Pigmentasi tompokan
Pori Terbuka
Parut Jerawat
Black Head & White Head
Bawah Mata Lebam

Jom cuba skincare hebat Dollys PInky.Skincare baru tapi dah lama kami edarkan utk tester secara percuma & dijual secara harga promo. Alhamdulillah dpt feedback yg positif. Hampir 90% berpuas hati.Tak sabar kami nak share lebih banyak TESTIMONIAL pelanggan terawal kami.
 


Ada 3 item hebat produk Dollys Pinky :
1. Brightening Cleanser
2. Day Cleanser
3. Night Cream

Harga Pasaran : RM59.90 + RM6.00 (postage)


๐ŸŽ€Dollys Pinky๐ŸŽ€ set penjagaan kulit wajah terbaik yang mampu mengatasi masalah biasa kaum wanita asia iaitu jerawat,jeragat liang roma terbuka serta mampu mencerahkan & mengembalikan semula keremajaan kulit.Tanpa penggelusapan & memedihkan kulit wajah anda.

Okay produk Dollys Pinky nie sangat best & harga mampu milik uolls..
Kalau nak tahu lebih lanjut cpt3 whatapps saya 012 9991901 yer..


0
Back to Top