MEH LIKES FB FANPAGE GUDANG KOSMETIK MURAH

Hye semua,,

Mula-mula sekali nak mintak u olls likes my fan page facebook GUDANG KOSMETIK MURAH:



Kenapa nak suh likes?Haaaaaaaaaaaaaa..banyak yang menarik kt dalam ini..
U olls yang suka & obses dengan kecantikan kulit wajah, yang obses nak kurus slim ramping juga yang peka dengan kesihatan boleh jengah masuk ke fanpage jualan  saya yer,Banyak skincare, supplement, kosmetik yang saya bawak masuk bersama utk dijual bagi peminat kisahlynna :)

Antara produk kosmetik yang saya jual spt CHAHAYA BEAUTY (produk turun temurun ni dah lama saya jual), EVERLYNN SKINCARE, BEAUTNATURELL,KARME, SF BEAUTY, EMILAY WHITEING,LAVINDA SLIMMIST dan macam-macam lagi..U olls blh add my instagram too "ONESSTOBEAUTY" 
Untuk membuat pembelian boleh jugak whatapps/sms saya 012-9991901
Yang berminat nak jana pendapatan dengan menjadi dropshipper di bawah naungan GUDANG KOSMETIK MURAH pun boleh, So lehla wat duit belanja  untuk raya ini..Kalau rajin dapatla hasilnya..purata INCOME dropshipper yang buat bisness bersama Everlynn dapatlah 3 angka seminggu..So u olls jom cepat2 contact saya yang berminat nak jadi dropship agent GUDANG KOSMETIK MURAH..




2 comments:

Fieda Zan said...

makin comel lyna skrg!

tenku butang said...

hai.. salam kenal,
follower no.2800
done follow sini,
jom follow teman yea yunk..=)

http://tengkubutang@blogspot.com/ -->(official)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/ -->2nd blog
http://honeyoyeke.blogspot.com/

** this is sticky post entry, scroll down for more new entries

Photobucket The EVERLYNN philosophy focuses on natural beauty from the Inside/Out.EVERLYNN is formulated from a French formula using nature’s ingredients of plants, fruits and natural ocean resources. The combination of the active extract from the Aloe Vera, and Bearberry,Leaf Extract & Marine Extract, Vitamin A,E,B2 as the main composition of EVERLYNN products. These formulas have been tested for its effectiveness in protecting and preserving your skin to make you look younger, beautiful and glowing. It provides moisture and protection against skin dryness and initiates the skin to become more healthy, supple, alive and firm. Other skin problem such as blemishes, pigmentation and tired skin can be solve easily. The product are manufactured in licensed laboratory with GMP certified by MOH since the year 2000 and is the only manufacturer of skin care products conducted by experienced dermatologist and medical cosmetologist. It is safe and halal to be used as it has been approved by KKM. Skin care means taking care of your skin, not covering up blemishes and wrinkles. Almost all EVERLYNN products can be used on every type and age of skin... We are confident that our products will help you achieve the healthy & glowing skin, looks youthful and feel younger in 30 days. Try it 100% completely for 30 days.. For more inquiry, please contact our Main Distrubutor Centre : 019-9941176

Share it

 

Copyright © Kisah Lynna 2012 | All rights reserved | Blog Design by Krafty Palette.