Produk terbaru Keluaran EVERLYNN

Salam & selamat pagi semua, Syukur ke hadrat Ilahi semua masih dipanjangkan umur, diberikan kesihatan yang baik & kehidupan yang bahagia selalu dan mudahan juga selalu dirahmati Allah swt. Sekali lagi, alhamdulillah produk EVERLYNN semakin dikenali di seluruh Malaysia, & mempunyai peminat-peminatnya yg tersendiri..

Kini Everlynn telah menambah satu lagi rangkaian produk kesihatan iaitu Virgin Coconut Oil (Minyak Kelapa Dara) - VCO EVERLYNN merupakan  sejenis supplement utk kulit yg terbaik bAgi mendapatkan kulit yang sihat dan cantik selain menyihatkan tubuh badan..VCO EVERLYNN diperbuat dari minyak klapa dara 100% organic dan gred A, dan terdiri daripda 90% lemak tepu yang baik utk kesihatan.Yang paling penting HALAL & SELAMAT serta tiada penggunaan bahan kimia dalam proses penghasilan serta menggunakan 100%  minyak kelapa /bahan semulajadi yang sangat bagus, pemprosesan dibuat melalui proses penyulingan tanpa menggunakan pemanasan haba...

Produk EVERLYNN yang tengah hot selling pada musim ini hanya berharga RM40 sahaja bagi 60softgels..Antara khasiat/fungsi Minyak Kelapa Dara (VCO) ialah -:

Kebaikan-kebaikan VCO:
• menghilangkan parut jerawat & strecthmark
• kulit tidak mengalami sebarang masalah jerawat, berminyak & juga kering
• melembutkan kulit muka dan memberi perlindungan dr sinaran matahari
• Pengurangan kenaikan jerawat
• Mempercepat penggantian sel-sel mati dgn yg baru
• melambatkan proses penuaan
• mengatasi masalah kerosakan gigi
• melindungi tubuh drpd kanser payudara & kanser rahim
• mengurangkan risiko serangan sakit jantung dan darah tinggi
• melindungi diri dari serangan osteoporosis
• melegakan pernafasan (mencairkan kahak dan membersihkan laluan pernafasan dan kerongkong)
• membunuh kulat, bacteria dan virus atau sakit kulit pada kemaluan (keputihan)
• amat baik bagi mengatasi masalah monopos wanita
• melawaskan pembuangan air besar dan kecil
• memperbaiki pencernaan & penyerapan vitamin2
• meningkatkan tenaga dan daya tahan fizikal, mental
• PMS akan teratur
• Mengurangkan berat badan bg seseorang yg ada lebihan lemak sahaja (org kurus sekiranya makan tiada effect, weight tetap maintain)
• Mengurangkan tidur berdengkur

VCO sgt sesuai diambil oleh:   Lelaki & Perempuan

1) bagi individu yang nak cepat jerawat hilang dan tidak meninggalkan parut
2) individu yang mempunyai masalah kulit berminyak
3) individu yang ingin mendapatkan berat badan ideal
4) individu yang berbadan besar & banyak lemak kerana VCO boleh mengurangkan ebrat badan
5) individu yang mempunyai masalah alahan pada seafood
6) wanita yg ingin hamil kerana VCO ni membantu meningkatkan tahap kesuburan wanita
7) wanita yg hamil kerana ibu2 yg mengamalkan vco semasa hamil, insyaALLAH baby tak mudah kena kuning.

Wanita yg menyusu kerana VCO membantu memperbanyakan pengeluaran air susu dan dpt menurunkan berat badan

9) wanita yg mengalami senggugut
10) wanita yg kitaran haidnya tidak teratur
11) org yg mengalami masalah pembuangan air besar atau kecil

Untuk ibu-ibu yang breastfeeding, anda tidak perlu risau.. kerana di dalam minyak VCO ini terkandung MCFA (Medium Chain Fatty Acid), yang mana ia merupakan komponen asam lemak berantai sedang yang memiliki banyak fungsi.
Antaranya:

-memudahkan bayi menyerap nutrisi
-memperbaiki penyerapan vitamin, mineral, dan protein yang bisa dilarutkan lemak
-meningkatkan absorbsi kalsium yang penting bagi pertumbuhan bayi
-melindungi bayi dari mikroorganisma yang merbahaya

Minyak VCO ini akan meningkatkan MCFA pada ibu menyusui sampai 3 kali ganda. Pemberian makanan yang mengandung MCFA pada ibu menyusui akan menghasilkan air susu yang kaya akan MCFA.

CARA PENGGUNAAN

nie penggunaaan die..senang & simple je :

makan 2 x sehari pagI dan malam...nak kesan baik bagi menghilangkan parut-parut jerawat, softgel VCO boleh di sapu pada tempat bermasalah..better pakai semasa hendak tidur kerana pada waktu malam penyerapan paling tunggu :) just gunting softgel pada bahagian hujung bg kegunaan sapuan..


   
Yang berminat ingin membuat pembelian boleh contact 019-9941176 atau boleh datang walk in sendiri ke HQ Kubang Kerian 09-7643144 atau dapatkan dengan stokis/agent kami bagi pembelian secara runcit.list nama saya akan update kemudian nanti di sini :))

5 comments:

FizaMustafa said...

Thumbs for everlynn. New packaging yg cantik.. keep it up !

FizaMustafa said...

Thumbs for everlynn. New packaging yg cantik.. keep it up !

FizaMustafa said...

New packaging. Cantik ! Good job everlynn! Vco nie jgk boleh disapu pada rambut kan lina :)

LINA EVERLYNN said...

fizamustafa :) tq darl..hehe

Mommy RyanMia said...

cutee & sweet je wajah baru blog lina ni.. buat leha yg excited nk update blog selalu.. kikiiikiki

** this is sticky post entry, scroll down for more new entries

Photobucket The EVERLYNN philosophy focuses on natural beauty from the Inside/Out.EVERLYNN is formulated from a French formula using nature’s ingredients of plants, fruits and natural ocean resources. The combination of the active extract from the Aloe Vera, and Bearberry,Leaf Extract & Marine Extract, Vitamin A,E,B2 as the main composition of EVERLYNN products. These formulas have been tested for its effectiveness in protecting and preserving your skin to make you look younger, beautiful and glowing. It provides moisture and protection against skin dryness and initiates the skin to become more healthy, supple, alive and firm. Other skin problem such as blemishes, pigmentation and tired skin can be solve easily. The product are manufactured in licensed laboratory with GMP certified by MOH since the year 2000 and is the only manufacturer of skin care products conducted by experienced dermatologist and medical cosmetologist. It is safe and halal to be used as it has been approved by KKM. Skin care means taking care of your skin, not covering up blemishes and wrinkles. Almost all EVERLYNN products can be used on every type and age of skin... We are confident that our products will help you achieve the healthy & glowing skin, looks youthful and feel younger in 30 days. Try it 100% completely for 30 days.. For more inquiry, please contact our Main Distrubutor Centre : 019-9941176

Share it

 

Copyright © Kisah Lynna 2012 | All rights reserved | Blog Design by Krafty Palette.