07 November 2012

RANGKAIAN PRODUK TERBARU EVERLYNN

Salam,

Lamanya saya tak UPDATED BLOG, almost 1 month tak updated blog sebab tak sempat & masa tak mengizinkan..Okay sebab dah lama sangat tak update, kali nie nak cerita mengenai perkembangan terkini  EVERLYNN..

Pertamanya EVERLYNN telah mengeluarkan produk terkini dengan harga mampu milik iaitu dengan hanya RM95.00 bagi 1 Set ..Rangkaian produk terbaru EVERLYNN ialah Produk Set Skincare 3 Dalam 1 yang mana juga ianya merupakan set paling ringkas dalam membantu menyelesaikan masalah kulit berjeragat, pigmentasi, kulit kusam & berminyak/jerawat.

Set ini merangkumi Vitamin E Facial Soap yang berfungsi untuk mencerahkan kulit, Night Cream yang berupaya menyamarkan & memulihkan kesan jeragat serta pigmentasi sesuai juga bagi mereka yang menghadapi masalah kulit kusam & berminyak serta Day Cream yang digunakan bagi membantu kulit kusam lebih segar bermaya.

Kelebihan produk terbaru ini kerana ianya selamat digunakan & tanpa melalui proses penggelupasan yang amat menyakitkan.Sekiranya anda ingin membuat pembelian boleh membeli melalui pengedar-pengedar sah kami menerusi www.everlynn.com.my atau melalui HQ HOUSE OF EVERLYNN 019-9941176/013-9959933


4 comments:

Miss Moon said...

wahhhhhh teringin nak cuba set everlyn

LS-EVERLYNN said...

MISS MOON :) TRYLAH YG LATEST NI OKAY JUGAK

Mashii said...

nama produk dah macam akak dah..everlynn..produk yang akak suggest semua kite nak try..hihi..dulu pakai chahaya..lepas ni nak try yang ni plok..tp tgk kos penghantaran lagi mahal dari produk kena sabar sampai balik msia..

nurul said...

nice!
www.dresslover84.blogspot.com

** this is sticky post entry, scroll down for more new entries

Photobucket The EVERLYNN philosophy focuses on natural beauty from the Inside/Out.EVERLYNN is formulated from a French formula using nature’s ingredients of plants, fruits and natural ocean resources. The combination of the active extract from the Aloe Vera, and Bearberry,Leaf Extract & Marine Extract, Vitamin A,E,B2 as the main composition of EVERLYNN products. These formulas have been tested for its effectiveness in protecting and preserving your skin to make you look younger, beautiful and glowing. It provides moisture and protection against skin dryness and initiates the skin to become more healthy, supple, alive and firm. Other skin problem such as blemishes, pigmentation and tired skin can be solve easily. The product are manufactured in licensed laboratory with GMP certified by MOH since the year 2000 and is the only manufacturer of skin care products conducted by experienced dermatologist and medical cosmetologist. It is safe and halal to be used as it has been approved by KKM. Skin care means taking care of your skin, not covering up blemishes and wrinkles. Almost all EVERLYNN products can be used on every type and age of skin... We are confident that our products will help you achieve the healthy & glowing skin, looks youthful and feel younger in 30 days. Try it 100% completely for 30 days.. For more inquiry, please contact our Main Distrubutor Centre : 019-9941176

Share it