Mini landskap

Salam Alls,,

Mini landskap kononnya :)Haishh,, semua benda nak.Biler dah ada rumah sendiri neyh,nak menghias tu memang satu kepuasan lah orang kata..Serba serbi nak.Itu nak Ini nak.Pokoknya kene sediakan fulusssssssssssss ajer :)

Memandangkan kawasan perumahan yang saya duduk tu perumahan baru siap, ditambah dengan cuaca sekarang yang agak panas jadi terpaksalah saya menghabiskan sedikit duet untuk bercucuk tanam pokok hiasan nie semua..Terasa sejuk sikit mata memadang bila dah ada pokok-pokok hijau nie kat rumah..

Mini landskap in progress.

 


Gambar sekadar contoh.Teringin nak pergola kayu cam gtuwh,, Insya Allah ada bajet lebih kite 'on' kan projek mini landskap ini




Insya Allah, akan bersambung ke next entry bila mini landskap saya dah siap :)

9 comments:

Puan Fifiey said...

lynna..akak nak tanya beli kat mana almari drawer plastik yg danial2 tu yer?

Mooniqueen said...

Pandainya nak hias rumah... Tapi best hias rumah, kalau rumah sendiri...

Kemn Azmaili said...

hye Lyna,

Seronok kan dapat hias rumah sendiri!! Rumah i pun dah hampir siap, now tinggal nak masukkan barang-barang je... I ada share a few tips jugak untuk deko2 rumah..kalau sudi, boleh la singgah my belog ye..

keep blogging Lyna!

ibh_sue said...

Cantik..cantik...Rumah kalau ada taman mini mmg berseri..:)

LS-EVERLYNN said...

pn fifiey : drawer plastik tu ala banyak tmpat juaal...kt tesco pun ada lau x silap & jenis kdai2 jual brg plastic bayk:)

LS-EVERLYNN said...

mooniqueen :) bolehla skit2 hias umah.hehehhe

LS-EVERLYNN said...

hye kemn.

sure always blogwalking kat belog u.hehhee

LS-EVERLYNN said...

ibh_sue :) ha ah kan.nampak redup je suasana tu bru in progress :)

mamashikin said...

wau..bestnya ada landskap...beli la na ..comei pargola tuh. nti ptg2 leh rest kat situ..

** this is sticky post entry, scroll down for more new entries

Photobucket The EVERLYNN philosophy focuses on natural beauty from the Inside/Out.EVERLYNN is formulated from a French formula using nature’s ingredients of plants, fruits and natural ocean resources. The combination of the active extract from the Aloe Vera, and Bearberry,Leaf Extract & Marine Extract, Vitamin A,E,B2 as the main composition of EVERLYNN products. These formulas have been tested for its effectiveness in protecting and preserving your skin to make you look younger, beautiful and glowing. It provides moisture and protection against skin dryness and initiates the skin to become more healthy, supple, alive and firm. Other skin problem such as blemishes, pigmentation and tired skin can be solve easily. The product are manufactured in licensed laboratory with GMP certified by MOH since the year 2000 and is the only manufacturer of skin care products conducted by experienced dermatologist and medical cosmetologist. It is safe and halal to be used as it has been approved by KKM. Skin care means taking care of your skin, not covering up blemishes and wrinkles. Almost all EVERLYNN products can be used on every type and age of skin... We are confident that our products will help you achieve the healthy & glowing skin, looks youthful and feel younger in 30 days. Try it 100% completely for 30 days.. For more inquiry, please contact our Main Distrubutor Centre : 019-9941176

Share it

 

Copyright © Kisah Lynna 2012 | All rights reserved | Blog Design by Krafty Palette.