Durian Runtuh Tq so much Nuffnang

Salam ladies

Jejarang sekali dapat hupdate dkt belog nie,sy saya sekarang busyy dengan business EVERLYNN yang semakin mendapat sambutan di kalangan kaum wanita yang nak cantik-cantik belaka.Oleh disebabkan dah lama sangat tak jenguk akaun Nuffnang, saja ler tadi bukak2 just nak tgk apa yang patut kan..Sekali cek dekat Nuffnang Earning,, mak aii boley tahan jugak..Biar tak sebanyak earning bloggers lain, tapi zaman skang nie saper nak kasi duet mudah-mudah,,
Wow..marvellous jugak Pendapatan Meter nie :)



Tak sabar nak claim,boleyla shoppim baju bajan nanti..Heeee..Tq so much Nuffnang..
I laaapp u :)

2 comments

  1. banyak tuhhhh...boleh wat shopimmmm...yeayy!
    i punya tak sampai pun rm50..ahaks..

    ReplyDelete

Back to Top