Perfume Addict

Salam Alls,
Today nak share pasal currently perfume yang menjadi kesukaan saya.Picture below tu antara koleksi-koleksi terbaru yang saya ada,, yang dah tinggal suku botol jek lagi..Apa taknya sekali sembur satu badan, parah giler betuiii! ;D Tiap-tiap bulan wajib beli 1 perfume sekurangnya ;) Yerr, mmg saya addict sangat dengan perfume. $$$$$$$$$$$ harus melayang setiap bulan untuk benda alah nie.Hehehhe ^______^ Biasalah kan dah namanya pompuan.


From left : Gucci -Floral, CK -Beauty, Burberry - The Beat, Vera Wang - Lovestruck, Marc Jaacobs - Daisy, DKNY - Be Delicious

Ok, turn seterusnya, saya nak beli yang nie :

MARC JAACOBS - LOLA




KATE PERRY -  PURR SI KUCING ;)




Harus dapatkan perfume kat atas nanti,, kalau tak ada yang giler meroyan nanti!Nafsu.nafsu..Hahaha ..Okla,smp di sini sahaja dulu ;)


Yours truly,
-Lina-

7 comments

  1. I pon suka collect purfumes. Some of your collections sama dengan I. Huhu! kalau u suka bau sweet2, i suggest u beli givenchy play colour pink. sangat best!

    ReplyDelete
  2. DEAR BLOGGERS, I NEED MORE FOLLOWERS TO MY BLOG.. PLS FOLLOW ME YE! TQ!! SYG KORG!

    http://diyanamarissa.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. gojes sis..hee...giler perfume..!! same wif me..evry month pun mmg spend money to buy some prfume!! sis..sy da ade yg lola marc jacob tu..glerrrrr wangi n best..seyesss!! berbaloi2 beli sis..=) versace bright crystal pun syok jga sis bau die..aihh..mmg gler la lau ckap bab perfume ni..=) btw, i like ur style..super gojes..^_^

    ReplyDelete
  4. ayu :) hehhe sis pun dh beli ;p bru jek beli.yapp memang besttt wangi..kate perry pun get too.heeee ;D

    ReplyDelete
  5. REENA :) yeke bestttt.bolehla p try usya nt

    ReplyDelete
  6. i pakai lola marc jacob..:)

    ReplyDelete
  7. Assalam, sy nak let go kan my original perfumes, boleh try tgk sini

    http://bicarafarah.blogspot.com/2013/04/perfumes-curious-britney-spears.html

    ReplyDelete

Back to Top