Produk terbaru Keluaran EVERLYNN

Salam & selamat pagi semua, Syukur ke hadrat Ilahi semua masih dipanjangkan umur, diberikan kesihatan yang baik & kehidupan yang bahagia selalu dan mudahan juga selalu dirahmati Allah swt. Sekali lagi, alhamdulillah produk EVERLYNN semakin dikenali di seluruh Malaysia, & mempunyai peminat-peminatnya yg tersendiri..

Kini Everlynn telah menambah satu lagi rangkaian produk kesihatan iaitu Virgin Coconut Oil (Minyak Kelapa Dara) - VCO EVERLYNN merupakan  sejenis supplement utk kulit yg terbaik bAgi mendapatkan kulit yang sihat dan cantik selain menyihatkan tubuh badan..VCO EVERLYNN diperbuat dari minyak klapa dara 100% organic dan gred A, dan terdiri daripda 90% lemak tepu yang baik utk kesihatan.Yang paling penting HALAL & SELAMAT serta tiada penggunaan bahan kimia dalam proses penghasilan serta menggunakan 100%  minyak kelapa /bahan semulajadi yang sangat bagus, pemprosesan dibuat melalui proses penyulingan tanpa menggunakan pemanasan haba...

Produk EVERLYNN yang tengah hot selling pada musim ini hanya berharga RM40 sahaja bagi 60softgels..Antara khasiat/fungsi Minyak Kelapa Dara (VCO) ialah -:

Kebaikan-kebaikan VCO:
• menghilangkan parut jerawat & strecthmark
• kulit tidak mengalami sebarang masalah jerawat, berminyak & juga kering
• melembutkan kulit muka dan memberi perlindungan dr sinaran matahari
• Pengurangan kenaikan jerawat
• Mempercepat penggantian sel-sel mati dgn yg baru
• melambatkan proses penuaan
• mengatasi masalah kerosakan gigi
• melindungi tubuh drpd kanser payudara & kanser rahim
• mengurangkan risiko serangan sakit jantung dan darah tinggi
• melindungi diri dari serangan osteoporosis
• melegakan pernafasan (mencairkan kahak dan membersihkan laluan pernafasan dan kerongkong)
• membunuh kulat, bacteria dan virus atau sakit kulit pada kemaluan (keputihan)
• amat baik bagi mengatasi masalah monopos wanita
• melawaskan pembuangan air besar dan kecil
• memperbaiki pencernaan & penyerapan vitamin2
• meningkatkan tenaga dan daya tahan fizikal, mental
• PMS akan teratur
• Mengurangkan berat badan bg seseorang yg ada lebihan lemak sahaja (org kurus sekiranya makan tiada effect, weight tetap maintain)
• Mengurangkan tidur berdengkur

VCO sgt sesuai diambil oleh:   Lelaki & Perempuan

1) bagi individu yang nak cepat jerawat hilang dan tidak meninggalkan parut
2) individu yang mempunyai masalah kulit berminyak
3) individu yang ingin mendapatkan berat badan ideal
4) individu yang berbadan besar & banyak lemak kerana VCO boleh mengurangkan ebrat badan
5) individu yang mempunyai masalah alahan pada seafood
6) wanita yg ingin hamil kerana VCO ni membantu meningkatkan tahap kesuburan wanita
7) wanita yg hamil kerana ibu2 yg mengamalkan vco semasa hamil, insyaALLAH baby tak mudah kena kuning.

Wanita yg menyusu kerana VCO membantu memperbanyakan pengeluaran air susu dan dpt menurunkan berat badan

9) wanita yg mengalami senggugut
10) wanita yg kitaran haidnya tidak teratur
11) org yg mengalami masalah pembuangan air besar atau kecil

Untuk ibu-ibu yang breastfeeding, anda tidak perlu risau.. kerana di dalam minyak VCO ini terkandung MCFA (Medium Chain Fatty Acid), yang mana ia merupakan komponen asam lemak berantai sedang yang memiliki banyak fungsi.
Antaranya:

-memudahkan bayi menyerap nutrisi
-memperbaiki penyerapan vitamin, mineral, dan protein yang bisa dilarutkan lemak
-meningkatkan absorbsi kalsium yang penting bagi pertumbuhan bayi
-melindungi bayi dari mikroorganisma yang merbahaya

Minyak VCO ini akan meningkatkan MCFA pada ibu menyusui sampai 3 kali ganda. Pemberian makanan yang mengandung MCFA pada ibu menyusui akan menghasilkan air susu yang kaya akan MCFA.

CARA PENGGUNAAN

nie penggunaaan die..senang & simple je :

makan 2 x sehari pagI dan malam...nak kesan baik bagi menghilangkan parut-parut jerawat, softgel VCO boleh di sapu pada tempat bermasalah..better pakai semasa hendak tidur kerana pada waktu malam penyerapan paling tunggu :) just gunting softgel pada bahagian hujung bg kegunaan sapuan..


   
Yang berminat ingin membuat pembelian boleh contact 019-9941176 atau boleh datang walk in sendiri ke HQ Kubang Kerian 09-7643144 atau dapatkan dengan stokis/agent kami bagi pembelian secara runcit.list nama saya akan update kemudian nanti di sini :))
5

hello blog!

hello blog!!

hye u olls :)) kini kisahlynna.blogspot.com dah bertukar wajah baru..cute gituww kan.. hihi ;p
dah lama sangat rasanya belog ini tidak dihidupkan dgn kisah-kisah lynna..
insya Allah mulai hari ini saya akan aktif kembali berpesiaran setelah sekian lamanya meninggalkan arena berbelog dek kekangan masa yang tak dapat nak dielakkan.
saya semakin busy dengan bisness EVERLYNN & juga kerja hakiki sekarang..
yang mana berminat nak menjadi sebahagian dari team EVERLYNN,do contact me okayh 019-9941176 (available untuk menjawab panggilan bermula jam 5.00ptg ke ats)
so untuk malam ini,, just nak say hye-hye dulu kat bloggers kesayangan semua sb dah lama sangat tak bersua kat nie..

nahh, my latest picta  for 2012 :)

 


1

kesibukan yang melampau



Mesti u olls rindu nak baca belog saya kan ;p
dah tak macam dulu lagi,, mmg takder masa nak berbelog..
kesibukan yang amat sangat membuatkan saya dh lama sangat tak jenguk belog sendri & apatah lagi nak berbelog walking dgn belog rakan2 yang lain
insya Allah jika ada rezeki belog yang suram ini akan kembali ceria dengan kisah2 lynna :)
harap bersabar & syg u olls..
2

Perpindahan Lokasi Pusat Jualan Produk Kecantikan EVERLYNN

Salam semua,,


Hari nie saya nak updated pasal Pusat Jualan Produk Kecantikan dah berpindah tempat yer u olls semua..Untuk makluman semua pelanggan EVERLYNN, ingin dimaklumkan bahawa PUSAT JUALAN PRODUK KECANTIKAN YANG BEROPERASI DI TINGKAT 2 HADAPAN MYDIN MALL KUBANG KERIAN kini telah bertukar lokasi di Alamat :

Tujuan pihak EVERLYNN berpindah ke tempat baru disebabkan oleh beberapa perkara seperti kawasan/laluan di situ agak crowded dan selalu berlaku kesesakan sehinggakan customer susah nak cari parking dan terpaksa pusing berulang2 kali, keduanya kedai duduk di level atas..Hiihi setengah customer tu terdiri dari golongan mak cik-mak cik jadi kesian plak la tengok semua pakat dok tercungap bila dah sampai kat kedai :))

So sekarang nie tempat baru lagi mudah sebab berada di shop lot bawah walaupun kedai taklah sebesar mana jika nak banding dengan kedai lama..cuma yang bagusnya kedai sekarang bebetul berada depan jalan raya laluan Hospital Universiti Sains Malaysi serta mudah customer nak nampak serta dh ada parking khas untuk customer EVERLYNN..

Buat customer-customer lama & baru yang masih tatau peta lokasi kedai baru EVERLYNN,, kat sini saya sertakan peta lokasi untuk u olls ya ..Sebarang pertanyaan boleh SMS 019-9941176/013-9959933




0

RANGKAIAN PRODUK TERBARU EVERLYNN

Salam,

Lamanya saya tak UPDATED BLOG, almost 1 month tak updated blog sebab tak sempat & masa tak mengizinkan..Okay sebab dah lama sangat tak update, kali nie nak cerita mengenai perkembangan terkini  EVERLYNN..

Pertamanya EVERLYNN telah mengeluarkan produk terkini dengan harga mampu milik iaitu dengan hanya RM95.00 bagi 1 Set ..Rangkaian produk terbaru EVERLYNN ialah Produk Set Skincare 3 Dalam 1 yang mana juga ianya merupakan set paling ringkas dalam membantu menyelesaikan masalah kulit berjeragat, pigmentasi, kulit kusam & berminyak/jerawat.

Set ini merangkumi Vitamin E Facial Soap yang berfungsi untuk mencerahkan kulit, Night Cream yang berupaya menyamarkan & memulihkan kesan jeragat serta pigmentasi sesuai juga bagi mereka yang menghadapi masalah kulit kusam & berminyak serta Day Cream yang digunakan bagi membantu kulit kusam lebih segar bermaya.

Kelebihan produk terbaru ini kerana ianya selamat digunakan & tanpa melalui proses penggelupasan yang amat menyakitkan.Sekiranya anda ingin membuat pembelian boleh membeli melalui pengedar-pengedar sah kami menerusi www.everlynn.com.my atau melalui HQ HOUSE OF EVERLYNN 019-9941176/013-9959933


4
CANTIK DAN SIHAT DENGAN EVERLYNN

Memiliki kulit yang sihat dan memiliki tubuh badan yang langsin menawan adalah impian setiap wanita. Oleh itu memilih produk penjagaan kulit serta tubuh badan yang baik dapat membantu wanita memiliki kulit wajah yang sihat tanpa melalui proses yang menyakitkan. Philosofi EVERLYNN memberi fokus kepada kecantikan semulajadi dari dalam dan luar dengan di rumus khas menggunakan formulasi dari tumbuh-tumbuhan dari negara Perancis yang mengandungi kandungan vitamin dan nutrient yang tinggi. EVERLYNN SKINCARE membantu mempercepatkan pemulihan kulit melalui percambahan sel yang effektif, membantu menggalakan pembentukan semula kolagen dan meningkatkan elastisiti kulit,menganjalkan kulit, membantu memudarkan tompok jeragat & kesan pigmentasi, mengurangkan garis halus penuaan dan kedutan, mengekalkan kelembapan dan perlindungan yang sempurna daripada masalah kekeringan kulit serta menyerikan kulit wajah dan tiada lagi masalah kulit kusam Penjagaan kulit bermaksud menjaga kesihatan kulit anda tanpa perlu menutup cela dan garis-garis halus. Kesemua produk EVERLYNN boleh digunakan untuk semua jenis kulit dan peringkat umur.Dengan EVERLYNN, kami yakin dapat membantu wanita Asia mendapatkan kulit yang sihat, berseri dah lebih bermaya. Gunakanlah ia sepenuhnya selama 30 hari, untuk mendapat perubahan yang lebih berkesan tanpa mengalami penggelupasan yang teruk.

Untuk mendapatkan produk ini sila dapatkan dari stokis-stokis/pengedar sah melalui maklumat di laman web: www.everlynn.com.my & sebarang pertanyaan

bolehlah hubungi hotline kami 019-9941176/013-9959933


3

Nak berdiet secara sihat???????

Testimoni penggun APPLE FIBER BEAUTYJUICE + COLLAGEN EVERLYNN






Nak turunkan badan secara sihat, x perlu nak berpantang larang sangat tapi pemakanan seharian kita kenalah di jaga & untuk amalkan diet yang seimbang..Nak maintain kekal langsing, anda semua kena amalkan jugak seminggu sekali aktiviti bersenam tak kisahla berjogging ke nak swimming ke atau buat senaman sendiri kat umah janji seminggu sekali kene buatbagi peluh tu keluar & dalam masa yang sama makan pun kene control..Bukan x boleh makan makanan yg sedap2, boleh tapi biar berpada..

Bagi yang nak turunkan berat badan secara tidak drastik bolehla mencuba Apple Fiber BeautyJuice + Collagen Everlynn yang diformulasi khas menggunakan ekstrak buah  bilberry, acai berry, delima dan manggis yang bersifat antioksida yang penting dalam melindungi sel badan dan mengurangkan kerosakan pada sel terutamanya akibat serangan radikal bebas serta antara kandungan lain yang terdapat didalam Apple Fiber Beauty Juice plus Collagen ini ialah pueraria mirifica, mas cotek, habbatussauda, temulawak, halia, madu, stevia, vitamin C dan vitamin E yang mana mempunyai pelbagai khasiat yang menyumbang kepada kesihatan dan kecantikan diri.

Penggunaan Apple Fiber Beautyjuice + Collagen Everlynn boleh di amalkan ketika perut masih kosong pada waktu pagi & malam.Biler minum apple fiber beautyjuice nie buat perut cepat kenyang & tidak terasa lapar.Secara automatik selera nak makan akan berkurangan & pemakanan diambil dalam kuantiti yang agak sedikit..

Sebaik-baiknya untuk penggunaan yang lebih berkesan, ambil 25ml 30 minit sebelum sarapan pagi dan 25ml 30 minit sebelum makan malam.Pengambilan makan malam pun kalau boleh tak nak hidangan yang berat,,Insya allah berkesan & anda mengalami penurunan berat badan yang tidak terlalu drastik.Dengan penggunaan Apple Fiber Beautyjuice + Collagen Everlynn, anda tidak perlu lagi nak mengamalkan diet yang begitu ketat, yang penting produk ni selamat & halal untuk di makan & sudah tentunya tidak mengandungi bahan terlarang spt Sibutramine sbg bahan pelangsingan badan.

Jadi apa tunggu lagi..Yang mana nak badan kekal langsing & untuk penjagaan kesihatan serta kecantikan dari dalam bolehla adna mencuba produk Apple Fiber Beautyjuice + Collagen Everlynn yang sedang dikenali ramai ketika ini..Harga RM158 untuk 380ml..Bagi yang ingin membuat pembelian boleh menghubungi stokis-stokis/pengedar di seluruh negeri atau boleh contact 013-9959933/019-9941175
0

EVERLYNN FEATURED IN KOSMO

Salam semua,

Iklan pertama EVERLYNN sudah disiarkan di Akhbar KOSMO bertarikh 2 September 2012 (Ahad),, & nantikan iklan seterusnya di Majalah Harmoni  setiap keluaran edisi awal bermula 1 Oktober 2012..Alhamdulillah produk EVERLYNN semakin dikenali menerusi online fb, blog & juga dari mulut ke mulut.

Jika ada yang berminat ingin menjadi pengedar produk Everlynn boleh terus menghubungi pihak pengurusan di talian 019-9941176/013-9959933 atau bagi yang ingin mendapatkan produk ini boleh beli dengan mana-mana stokis/pengedar yang sah sahaja.Untuk keterangan lanjut boleh jugak visit www.everlynn.com.my

Seperti yang sudah diketahui, Everlynn kini telah memperluaskan rangkaian produk dengan 3 produk baru di bawah Everlynn Beautycare iaitu Apple Fiber Beautyjuice + Collagen,Virgin Coconut Oil (VCO),& Tomato Whitening Body Scrub.. Produk ini merupakan produk penjagaan kesihatan & kecantikan dari dalam serta juga penjagaan luaran tubuh badan.So buat peminat setia EVERLYNN, harus mencuba rangkaian produk terbaru ini.;)



7

Another Year Old


Alhamdulillah,,today is my birthday 9.9.2012..Another year old.Syukur kerana masih lagi dipanjangkan umur & hoping that this year will bring more joy to my life,dimurahkan rezeki selalu serta diberkati Allah selalu
11

Entry Raya Idulfitri 2012

Hye ALLs,,

Masih dalam mood raya kan ;)))hari ni merupakan hari ke 8 dalam bulan Syawal..Tak terlambat lagi nak ucap selamat hari raya buat bloggers yang disayangi semua..Yang mana tengah drive nak balik ke kota semula, hati-hati di jalan raya & sila pandu cermat-cermat.Ingat orang tersayang tuww.........

Entry kali ni tak lain dan tak bukan, ofcourse nak hupdate gambar raya pertama Hirman's Family...Tema for this year tak lain dan tak bukan tiffany green untuk saya & anak-anak,, manakala en.husband memakai color mint green :)Heee..so just layan gambar kami anak beranak..

















12

Eid Mubarak 2012

Salam everyone,,

On behalf of my family, I would like to wish you and all the muslims in the world..

SELAMAT HARI RAYA!
Minal Aidin Wal Faidzin!

I would like to take this opportunity to wish everyone a very Happy Hari Raya Aidilfitri! Hope you'll have a wonderful and joyous celebration ever. =)
And do forgive me for any of my wrongdoings and shortcomings that I have committed to you in person, or through my writing, by mistake or even, purposely. Maaf Zahir dan Batin from the very bottom of my heart.



5

Dapatkan sekarang produk EVERLYNN!


Dapatkan sekarang semua produk EVERLYNN dengan pengedar yang sah sahaja di setiap negeri termasuk Brunei.Bagi yang berminat ingin menjadi wakil jualan EVERLYNN boleh menghubungi pihak urusan di talian 013-9057492.
0

Ejen VCO EVERLYNN & Pengedar EVERLYNN BEAUTYCARE diperlukan

Salam semua & selamat berpuasa

Dealer EVERLYNN BEAUTYCARE diperlukan di seluruh negeri..KL/Selangor sudah mulai memenuhi ruang & hampir full..Stokis negeri yang masih kosong adalah untuk negeri Melaka,Perak,Perlis,Sabah & Sarawak sahaja lagi.

Yang mana berminat nak jadi wakil jualan EVERLYNN BEAUTYCARE,cepat-cepat daftar as wakil jualan sebelum terlambat..manala tau berkat bulan ramadhan nie leh dpt rezeki & extra income utk buat raya...Tapi jangan risau yang mana tak mampu nak kuarkan modal besar sebagai pengedar EVERLYNN BEAUTYCARE, kami juga memerlukan ejen-ejen untuk produk vco everlynn sahaja:) Modal serendah RM350 sahaja bagi ejen vco.

Apa tunggu lagi,,,cepat2 rembat peluang yang ada..Nanti dapat extra income ni bolehla topup mana yang patut untuk raya ni..Yang nak tau lebih lanjut berkenaan ejen vco & juga pengedar everlynn beautycare boleh contact 019-9941176/013-9674927..

Vco Everlynn Harga Jual RM45 (60softgel capsul)



VCO adalah virgin coconut oil atau minyak kelapa dara dalam bentuk soft gel.Kelebihan VCO atau minyak kelapa ialah ianya menggunakan 100% bahan semulajadi yang sangat bagus, pemprosesan dibuat melalui proses penyulingan tanpa menggunakan pemanasan haba..VCO diambil sebagai supplement tambahan untuk terutamanya untuk kulit.Ianya dapat mengurangkan masalah jerawat, kulit kering, tona kulit tak sekata, strechmark,bagi wanita hamil.VCO ada 2 jenis. Ada yang liquid dan ada yang softgel.VCO keluaran EVERLYNN merupakan VCO soft gel bukannya liquid.

Pengambilan VCO ni sangat mudah,,,sebab senang nak telan dan boleh apply ke seluruh kulit muka. Dengan erti kata lain beli VCO nie memang tak rugi sebab dia boleh digunakan secara 2 dalam 1.Selain bagus untuk kulit,kesihatan dalaman dan luaran. VCO atau minyak kelapa dara juga bagus untuk mengekalkan kesuburan bagi kaum lelaki/wanita terutamanya yang telah berkahwin.

Kesan pengambilan VCO?

Jangan risau, Vco tiada side effect sebab vco bukanlah ubat tetapi merupakan supplement tambahan.

Selamat bagi ibu-ibu yang breastfeeding bayi
Dalam minyak VCO terkandung MCFA (Medium Chain Fatty Acid), yang merupakan komponen asam lemak berantai sedang yang memiliki banyak fungsi. Beberapa fungsi MCFA antara lain :
memudahkan bayi menyerap nutrisi
memperbaiki penyerapan vitamin, mineral, dan protein yang bisa dilarutkan lemak
meningkatkan absorbsi kalsium yang penting bagi pertumbuhan bayi
melindungi bayi dari mikroorganisme berbahaya

Minyak VCO (minyak kelapa dara) akan meningkatkan MCFA pada ibu menyusui sampai tiga kali ganda. Pemberian makanan yang mengandung MCFA pada ibu menyusui akan menghasilkan air susu yang kaya akan MCFA.So pengambilan vco akan ibu yang breasfeed baby takde masalah.. :)

Pengambilan VCO atau virgin coconut oil/minyak kelapa dara semasa kehamilan adalah sangat bagus dan insyallah tidak mendatangkan sebarang kemudaratan dan kesan sampingan kerana produk VCO EVERLYNN adalah 100% asli tanpa sebarang bahan pengawet atau pewarna tiruan, selamat & HALAL untuk
digunakan..

Cara penggunaan VCO ni ?

Boleh digunakan dengan 2 cara. 2 dalam 1 :) Makan dan Sapu di muka 2 kali (2bj softgel setiap hari) boleh di makan sama ada sebelum/selepas makan atau boleh di ambil 2 bj softgel sekaligus,Seelok2nya ambil bersama air suam/air kosong

Untuk kegunaan secara sapuan plak, boleh pecahkan softgel tu dan sapu dekat seluruh muka atau kawasan2 yang ada strechmark :)

Kebaikan VCO

Meningkatkan tenaga dan daya tahan fizikal dan mental.

Memperbaiki pencernaan dan penyerapan vitamin-vitamin

Melindungi tubuh daripada kanser.

Jerawat cepat susut

Regular semula PMS anda

Sistem penghadaman lebih baik

Menghilangkan parut jerawat dan strechmark bagi wanita yang hamil.

Kulit tidak mengalami sebarang masalah jerawat, berminyak, dan kering.

Membantu mengurangkan berat badan dengan meningkatkan angka metabolik.

Melembutkan kulit muka dan memberi perlindungan dari sinaran matahari

Kesuburan

Kurangkan rasa senggugut

Batuk dan Selsema cepat hilang

REFRENCE No.HALAL bagi EVERLYNN VCO : JAKIM/(S)/(22.00)/492/2/11148-D8/2007
12

NEW!NEW!PRODUK BARU KELUARAN EVERLYNN BEAUTYCARE

NEW!NEW!PRODUK BARU KELUARAN EVERLYNN BEAUTYCARE!!

Hye u'olls,, nie lah die produk di bawah naungan EVERLYNN BEAUTYCARE yang saya pernah bagitau sebelum nie  Apple Fiber BeautyJuice + Collagen,, yang mana nak kurus kekal langsing nak melaram dengan kebaya di pagi hari raya eloklah amalkan minuman jus apple nie rasanya pun sangat sedap..Nak2 skang nie bulan puasa, lagilah sesuai untuk berdiet..Jangan khuatir.jangan risau yer,Produk ni sememangnya sewajibnya mestilah 'HALAL' dengan packaging yang agak nice & exsclusive..

Kelebihan yang ada pada produk nie ialah spt membuang lemak yang tidak diperlukan badan,antioksidan dan menyahtoksik dalam sistem pencernaan, membantu melancarkan proses pencernaan dan seterusnya menurunkan berat badan..Selain itu die lebih kepada kecantikan dari dalaman sesuai dengan taglined "LET YOUR INNER BEAUTY SHINE"

Dalam apple fiber beautyjuice + collagen nie jugak digabungkan sekali vitamin e, c & collagen yang bertindak sbg penjagaan kulit dari dalam,sebagai anti penuaan yang paling berkesan,Membekalkan nutrisi kepada kulit, membuat kulit menjadi sihat dan segar bercahaya &sebagai pengganti sel-sel tubuh yang rosak agar kembali normal dan tidak kusam ..

Nak citer pasal kelebihan nie tak habis, u olls boleh tengok setiap ingredients dalam jus apple fiber ni ada fungsi masing-masing..Bercerita pasal harga, tak mahal sangat u olls harga Apple Fiber BeautyJuice + Collagen ialah RM158.00/ RM168 (sabah/sarawak) untuk 380ml..

Jadi apa tunggu lagi, harus rasai kelainan dengan Apple Fiber BeautyJuice + Collagen keluaran Everlynn..Yang mana nak diet & slim tuw bolehla cuba yer..Pasti tak menyesal..Untuk keterangan lanjut boleh contact saya 019-9941176 / http://www.everlynn.net/



LET YOUR INNER BEAUTY SHINE

 
Apple Fiber Beauty JuicE plus Collagen merupakan produk minuman tambahan yang diformulasikan khusus untuk wanita-wanita yang mementingkan kesihatan dan kecantikan dalaman dan luaran. Gabungan buahan dan herba terpilih yang mengandungi khasiat yang sangat tinggi disatukan didalam jus ini dapat memberi manfaat yang sangat baik khusus untuk para wanita masa kini.

Gabungan fiber epal dan psyllium husk yang terkandung didalam jus ini berfungsi menyingkirkan lemak yang tidak diperlukan oleh badan sekaligus membantu menurunkan berat badan, mengurangkan masalah kegemukan, selulit dan perut buncit. Ia juga dapat menyihatkan fungsi usus besar selain membantu menurunkan kadar kolestrol dan gula dalam darah.

Bagi mereka yang arif dan mementingkan kecantikan, kolagen yang terkandung dalam jus ini dapat membantu proses pembentukan kulit dan meningkatkan daya elastis kulit. Kajian klinikal telah menunjukkan keberkesanan kolagen boleh mengurangkan bilangan, kepadatan dan kejelasan kedutan, serta memastikan keanjalan dan kesegaran kulit. Jus ini juga diperkayakan dengan gabungan ekstrak buah-buahan iaitu bilberry, acai berry, delima dan manggis yang bersifat antioksida yang penting dalam melindungi sel badan dan mengurangkan kerosakan pada sel terutamanya akibat serangan radikal bebas.

Antara kandungan lain yang terdapat didalam Apple Fiber Beauty Juice plus Collagen ini ialah pueraria mirifica, mas cotek, habbatussauda, temulawak, halia, madu, stevia, vitamin C dan vitamin E yang mana mempunyai pelbagai khasiat yang menyumbang kepada kesihatan dan kecantikan diri. Antara khasiatnya ialah:

• Membantu meningkatkan kadar metabolisma dalam badan.
• Menggalakkan pembakaran lemak dan menurunkan kadar kolesterol.
• Membantu menguatkan imun sistem dalam badan.
• Membantu memulihkan daya ingatan.
• Melancarkan perjalanan darah.
• Membantu mengatasi masalah sukar tidur.
• Membantu memantapkan payudara.
• Menghitam dan melebatkan rambut
• Mengurangkan tahap kandungan gula di dalam darah.

Khasiat Fiber Epal
• Membuang lemak yang tidak diperlukan badan.
• Antioksidan dan menyahtoksik dalam sistem pencernaan.
• Membantu melancarkan proses pencernaan dan seterusnya menurunkan berat badan.
• Mengurangkan selera makan dan memberikan rasa kenyang sepanjang
hari.
• Membantu mengecilkan lengan, pinggang, punggung dan peha.
• Membantu mengempiskan perut yang buncit. Sesuai untuk kegunaan lelaki dan wanita.

Collagen
• Sebagai anti penuaan yang paling berkesan
• Membekalkan nutrisi kepada kulit, membuat kulit menjadi sihat dan segar bercahaya.
• Sebagai pengganti sel-sel tubuh yang rosak agar kembali normal dan tidak kusam
• Menggantikan sel kulit yang rosak dan mati
• Membuat kulit jadi kenyal, kencang, montok dan kembali seperti kulit bayi

Khasiat Acai Berry
• Mengandungi antioksida yang tinggi
• Membantu membuang toksin di dalam badan
• Mengandungi kandungan serat dan lemak baik yang bagus untuk kesihatan jantung dan usus
• Mengandungi kandungan omega-3, omega-6 dan omega-9 yang baik untuk menurunkan paras kolesterol tidak baik dan meningkatkan paras kolesterol baik di dalam darah

Khasiat Delima
• Mengandungi antioksida yang tinggi yang mampu mengurangkan risiko kanser
• Menenangkan gangguan perut atau cirit-birit yang disebabkan apa-apa jenis masalah penghadaman
• Melancarkan pengaliran darah dalam badan dan mengurangkan risiko serangan jantung dan strok
• Mengurangkan kandungan gula dalam darah
• Mempunyai sifat antibakteria dan antivirus

Khasiat Psyllium Husk
• Mengatasi sembelit dengan bertindak sebagai pelicir dan membersihkan usus.
• Membantu menurunkan berat badan dengan melambatkan penyerapan karbohidrat, memberi rasa kenyang dan mempercepatkan pengeluaran makanan yang dimakan.
• Membantu menurunkan kolesterol jahat sehingga mencegah penyakit stroke.
• Mengurangi gangguan hemoroid

Khasiat Pueraria Mirifica
• Menstabilkan hormon estrogen.
• Agen anti-penuaan untuk kulit berkedut.
• Menghitamkan rambut beruban dan melebatkan rambut.
• Membantu menambah tenaga dan meningkatkan semangat.
• Membantu memulihkan daya ingatan.
• Melancarkan perjalanan darah.
• Membantu mengatasi masalah sukar tidur.
• Membantu memantapkan payudara.

Khasiat Mas Cotek
• Dapat menyembuhkan, membetulkan kerosakan urat saraf dan mengekalkan keayuan serta awet muda.
• Mengembalikan rahim ke kedudukan asal serta mengecutkan rahim untuk perempuan baru lepas bersalin.
• Merawat sakit paru-paru berair, kencing manis, buasir, darah tinggi, lemah jantung, cirit-birit dan meningkatkan keinginan seks lelaki dan wanita.
• Membantu mengatasi masalah-masalah berkaitan kaum wanita seperti keputihan dan membantu menambah tenaga.
• Khasiat lain seperti mengeluarkan toksin dalam badan, melancarkan perjalanan darah, membuang kolestrol dan lemak, pemulih tenaga batin, mencantik dan melicinkan kulit

Khasiat Habbatussauda
• Membantu mengeluarkan asid urik dari badan dan mengelakkan dari terkena penyakit gout.
• Dapat mengurangkan pengeluaran bahan "Histamine" dan bahan-bahan yang menyebabkan kejadian alahan (allergic).
• Meningkatkan sistem kekebalan supaya dapat membunuh kuman-kuman (bacteria), virus atau sel-sel barah supaya dapat mengelakkan tubuh dari dijangkiti penyakit-penyakit.
• Dapat mengurangkan tahap kandungan gula di dalam darah.
• Dapat menghasilkan kulit muka yang cerah
• Membantu merawat batuk dan asma, selsema, keguguran rambut, tekanan darah tinggi, masalah untuk tidur, sakit-sakit otot dan sendi, rasa loya dan muntah, mengurangkan kolesterol dan merawat batu karang.

Khasiat Temulawak
• Anti-radang dan anti-hepatotoksik yang sangat berguna untuk melindungi kesihatan hati (radang hati).
• Dapat menurunkan kadar kolestrol dalam darah.
• Dapat merawat buasir, jerawat, cirit-birit dan sembelit.
• Membantu melancarkan haid.
• Bersifat antioksidan yang boleh mencegah kanser.
Khasiat Halia
• Melegakan penghadaman dengan meneutralkan asid dalam perut, merangsang pengeluaran jus penghadaman dan juga membantu memperbaiki otot-otot penghadaman.
• Membantu melancarkan peredaran darah, melegakan masalah kekejangan perut, mengurangkan sakit sendi, sakit otot dan menurunkan kadar kolestrol dalam badan.
• Meredakan masalah selsema dengan memanaskan paru-paru dan perut, mengubati asma dan mengurangkan batuk serta gatal-gatal tekak.

Khasiat Billberry
• Mengandungi antioksida yang tinggi
• Melancarkan pengaliran darah dalam badan
• Melambatkan proses kemunduran macular yang berkaitan dengan usia, rabun malam dan gangguan mata yang berkaitan dengan diabetes
• Membantu pembentukan kolagen
• Membantu sistem penghadaman


Khasiat Manggis
• Kaya dengan Xanthones yang bertindak sebagai antikoksidan
• Membantu memulihkan sistem imunisasi badan
• Membuang toksid dalam badan
• Membuang kolesterol dalam badan
• Mengurang tekanan darah tinggi

Khasiat Madu
• Kaya bahan anti oksidan yang menghalang free radicals daripada bertindak ke atas sel-sel yang boleh menyebabkan kanser
• Sumber tenaga asli bagi tubuh yang terbaik iaitu meningkatkan kekuatan otot dan stamina badan
• Pembunuh kuman daripada jenis bakteria, fungus dan protozoa
• Mampu menyembuh ulser dan luka dengan lebih cepat dan berkesan
• Boleh merawat penyakit mata
• Mampu menjadi antibiotic yang lebih berkesan

RETAIL PRICE : RM158.00
5

EVERLYNN BEAUTYCARE

EVERLYNN di bawah naungan EVERLYNN BEAUTYCARE kini telah mengeluarkan produk terkini : EVERLYNN VCO,APPLE FIBER BEAUTYJUICE + COLLAGEN & TOMATO WHITENING BODY SCRUB,,pihak kami mengalu-alukan bagi anda yang berminat ingin menjadi sebahagian dari ahli keluarga EVERLYNN,yg mana berminat nak jana pendapatan,baru nak start business kami sgt2 mengalu2 kan..pengedar di seluruh negeri di perlukan, stokis pulau pinang, negeri sembilan,perak,perlis,melaka,sabah,sarawak masih kosong..mana yg berminat contact 019-9941176..






5

UPDATE LIST : wakil jualan produk EVERLYNN

Almost 7 month EVERLYNN dikeluarkan & dipasarkan secara online mahupun offline kini hampir seramai 100 orang wakil jualan di seluruh Malaysia termasuk Brunei.Berikut merupakan senarai stokis/pengedar-pengedar sah untuk produk Everlynn.Bagi yang berminat untuk mencuba produk Everlynn bolehla mendapatkan dengan stokis/pengedar sah Everlynn berhampiran tempat tinggal anda.Dapatkan produk yang 'ORIGINAL'!!

Buat pelanggan EVERLYNN di Kelantan, anda juga boleh membuat pembelian secara walk in sama ada di EVERLYNN BEAUTY SALES CENTRE berhadapan Mydin Mall Kubang Kerian atau boleh dapatkan di Kiosk di dalam TESCO Kota Bharu berhadapan Focus Point mulai hari ini :)

Everlynn Sales Beauty Centre Kubang Kerian
013-9057492

Baiduri Beauty & Spa
019-9108009

Main Distributor Centre


1. Suhasnida (Melaka/Kedah/Terengganu) - 017-6137255/012-3434771

 
2. Asma (Selangor/Perak/Pahang) - 012-2922253

STOKIS KUALA LUMPUR
----------------------------
Pn.Diana - 019-7401655

PENGEDAR-PENGEDAR KUALA LUMPUR
--------------------------------------------------

1.Ira Azhar (Ampang/KLCC/Pavillion/Tmn Melawati/Tmn Melati) -017-9547926

2.Siti Zahrah (Kg.Baru/Lembah Keramat/Wangsa Maju/Jelatek)
- 012-6453269

3.Musrifa/Ifa (Cheras/Bandar Tun Razak/Bandar Tasik Selatan/UPM/Kg.Pandan/Salak Selatan) – 014-7375672

4.Hyna Razak (Sentul/Jalan Duta/Segambut) -013-3750227

5.Cik Yus (Dengkil/Salak Selatan/Sepang/KLIA/LCCT) - 012-5367764

6. Hajar (Jalan Semarak/Jalan TAR/Medan MARA/Jalan Sultan Ismail) -012-6903359

7. Zaleha (Setapak/Hulu Kelang/Selayang/Kepong) - 012-9314552

8. Yatie (Bangsar/Pandan Indah/Pandan Jaya/Taman Maluri) - 017-2057844

9. Zana (Hartamas) - 012-6274403

9. Suhaila (Mid Valley) - 013-6355957


STOKIS SELANGOR
--------------------------
Pn.Iylia - 019-2071828

PENGEDAR-PENGEDAR SELANGOR
-----------------------------------------------

1.Lili (Putrajaya/Batu Caves/Sentul ) -017-2156687

2.Nadirah (Subang Jaya/Puchong/Kinrara) -017-9039439

3.Eiman Fadhilah (Sg.Buloh/Petaling Jaya) - 017-3562834

4.Shalwani (Bangi) - 016-9211429

5.Aisyah Kamal (Setia ALam/Bukit Raja/Meru/Kapar – 019-2835620

6.Syazwani (Puncak Alam) - 017-9428848

7.Azean (Klang) - 019-3228823

8. Zana (TTDI Jaya/Glenmarie) - 019-3850889

9. Yatie (Petaling Jaya) - 017-2267878

10.Imah (Subang Bestari/Kg.Melayu Subang/Damansara)- 019-5665130

11. Ayu (Ayu D' Beauty Spa Puncak Alam) - 017-2801611

12. Eliza Diana (Kajang) - 019-2126131

13. Mawari (Rawang) - 016-9227489


STOKIS PERAK
-----------------------
Siti Zaleha - 019-4296954

PENGEDAR-PENGEDAR PERAK
--------------------------------------------

1. Laila (Ipoh/Bandar Seri Botani/Tambum/Jelapang -012-4336327

2. Husna (Tapah/Grik/Kampar) - 014-8228314

3. Faza (Pulau Pangkor/Manjung) - 017-5472008

4. Husna (Kampar) - 019-9308468

5. Hana ( Teluk Intan/Bagan Dato'/Kg. Gajah) - 019-4216066


STOKIS PULAU PINANG
----------------------------------
Ekin - 012-5534166


PENGEDAR-PENGEDAR PULAU PINANG
-----------------------------------------------------
1.Yatie (Bukit Mertajam/Butterworth) – 019-4780989

2.Syue (Georgetown/ Bayan Lepas) - 019-9396878

3.Naqiah (Permatang Pauh/Seberang Jaya) - 016-4453779

4.Azimah (Kepala Batas/Bertam) - 019-4326777

5.Nadia (Bandar Baharu/Parit Buntar) - 012-5410526

6. Sya (Jawi/Sg. Bakap/Nibong Tebal) - 019-5532868

7. Fasya (Bukit Tengah) - 012-4913544

STOKIS KEDAH
-----------------------

Suhasnida -017-6137255

PENGEDAR-PENGEDAR KEDAH
---------------------------------------

1.Hasma (Baling/Sg.Petani/Sik) -019-9672591

2.Saralinda (Padang Terap) - 019-4275727

3.Lin (Pendang/Pokok Sena) - 019-4334491

4.Ida ( Jitra/Kodiang/Air Hitam) - 012-4004366

5.Eera (Merbok/Lagenda Height/Kuala Ketil) - 012-5939971

6.Mazni (Yan) - 019-4771275

7. Faten (Changlun) - 019-2728279


PENGEDAR-PENGEDAR PERLIS
-----------------------------------------

1. Hanan – (Kangar/Jejawi/Tambun Tulang/Mata Ayer) - 0125953980

2. Wina (Arau) - 012-5767927

STOKIS KELANTAN
-----------------------------
Flexi Biz Ent -Shima/Shikin - 013-9674927/014-5160411


PENGEDAR-PENGEDAR KELANTAN
---------------------------------------------
1.Mazwim (Kota Bharu/Telipot/JKR10) - 019-9564828

2.Edura (Machang/Pasir Puteh) - 019-9532271

3.Arn (Pengkalan Chepa) -017-9022260

4.Nie (Wakaf Bharu/Tumpat) - 013-9933090

5.Yanie (Bachok/Tok Bali/Pasir Puteh) - 017-9567250

6.Ita (Pengkalan Kubor) - 019-9231684

7.Hafiza (Tanah Merah) - 019-2341732

8. Marsha (Panji) - 014-5233854

9.

10. Nurul (Pasir Mas) - 012-5445547

STOKIS TERENGGANU
-------------------------------------
Aween - 019-9911868

PENGEDAR-PENGEDAR TERENGGANU
-----------------------------------------------------

1. Pja (Bukit Payung) - 013-4681242

2. Yasmawati (Chukai/Kemaman) – 019-3464620

3. Helmiza (Paka) – 019-6990379

4. Roswaidah (Jertih) – 019-9237354

5. Jarena (Batu Buruk) - 019-9911868

6. Nik (Ajil/Kuala Berang) - 019-9463422

7. Ain (Marang) - 013-9099448

8. Ida (Kerteh) - 019-9835700

9. Raziela (Manir) -013-2222469

10. Zafaniah (Pasir Panjang) - 019-9022719

11. Yana (Dungun) - 013-9525876

12. Fiza (Rantau Petronas/Beserah (Kuantan) - 013-2095700

STOKIS PAHANG
--------------------------------------
Hidayah – 013-9699683

PENGEDAR-PENGEDAR PAHANG
--------------------------------------------
1. Nadia (Kuantan) -012-9871920

2. Adrina (Raub) - 017-9031013

3. Nik Nisal (Pekan) - 019-9175690

4. Zye (Raub) - 019-2258291

STOKIS MELAKA
-----------------------------------
Rina - 017-5241284

PENGEDAR-PENGEDAR MELAKA
--------------------------------------------

1. Azrina (Jasin /Selandar/ Sg. Udang) -017-5241284

2. Yaya Rameli (Bukit Katil) - 019-6900441


STOKIS NEGERI SEMBILAN
------------------------------------
Suriani -017-9570870

PENGEDAR-PENGEDAR NEGERI SEMBILAN
-------------------------------------------------------

1. Idayu Zafina ( Seremban) - 0133406242

2. Salwa (Rembau/Tampin/Pedas) - 0192972779

3. Eyma (Port Dickson/Linggi) - 019-6244470

4. Suriana (Seremban 2/Ampangan/Bukit Kepayang) - 019-3175729


STOKIS JOHOR
---------------------------------
Salwani -017-7283499


PENGEDAR -PENGEDAR JOHOR
--------------------------------------------
1. Anez (Muar/Skudai) - 012-3486664

2. Jue Hamzah (Batu Pahat) - 012-7252424

3. Zida (Kulai)- 0127371376

4. Farah (Johor Bahru/Bandar Baru Uda/Taman Pelangi) -013-7443003

5. Dalila (Tampoi) -019-2667375

6. Farrah Diana (Pontian) - 019-3895811

STOKIS SABAH
------------------------------------------
Uyun - 012-3747473/017-3123723


STOKIS SARAWAK
---------------------------------
Na Edan -016-2193825


PENGEDAR-PENGEDAR SARAWAK
-----------------------------------------

1. Melati Enterprise -Hjh. Latifah (Sarikei) - 013-8015374

2. Syahira Shukri (Bintulu) - 019-7013181


STOKIS BRUNEI (Brunei Distributor)
--------------------------------------------
Suriani - +6738194730

PENGEDAR-PENGEDAR BRUNEI
----------------------------------------

1. Surinah (Kuala Belait) +6738846523

2. Sinah (Tutong) - +6737120385

3. Nazirah (Bandar Seri Begawan) - +6738840291
11

NEW PACKAGING (TREATMENT SERIES SET)

Hye U'olls,

Kalau dulu u olls pernah biasa dengan nama " TREATMENT PURIFYING SET", now sempena transformasi packaging botol nama pun dah ditukar sekali kepada nama baru iaitu " TREATMENT CREAM FOR BLEMISH SKIN"......Formulasi tidak sama sekali di ubah yer..Bagi yang tatau apa ke benda fungsi produk nie..Kat bawah nie fungsi produk nie :)

- Perawatan khas untuk kulit bermasalah jerawat yang serius, jerawat halus/batu, kesan parut jerawat, ruam-ruam merah.Sesuai bagi kulit berminyak & berjerawat.Penggunaan perawatan krim khas untuk jerawat ini membantu mengecutkan jerawat secara beransur.Alami perubahan dalam masa 3-4 minggu penggunaan tanpa adanya PENGGELUPASAN!!!


Treatment Cream for Blemish RM70.00 & RM77.00 (Sabah/Sarawak)

 

JANGAN RISAU!!Produk ini selamat digunakan,tiada kesan sampingan spt semakin banyak jerawat yang tumbuh selepas pemakaian atau proses penggelupasan berlaku.Insya allah dengan pemakaian yang konsisten, u olls berjaya mendapat hasil sptmana testimoni pelanggan kat bawah ni :)


2

Kosmetik pertama keluaran EVERLYNN

Kosmetik pertama keluaran EVERLYNN - Blemish Balm Cream (BB Cream) kini boleh didapati dengan semua wakil jualan EVERLYNN di seluruh Malaysia/Brunei atau buat pelanggan setia EVERLYNN di Kelantab boleh terus datang ke pusat jualan produk kecantikan-EVERLYNN di hadapan mydin mall kubang kerian kelantan..

Harga pasaran RM55.90, sempena promosi pengenalan produk kosmetik pertama kami, harga promosi sebanyak RM50.00 sahaja.cepat2 grabbed !Beza Blemish Balm dengan Day Solution EVERLYNN ialah blemish balm cream lebih bersifat ringan, & boleh dipakai sekiranya nak keluar dinner/hang out atau pada waktu malam sebaliknya Day Solution hanya boleh dipakai pada siang hari & pelindung tadbir suria peratusan spf lebih tinggi ;)



Testimonial pertama, harus kene test dekat muka sndiri dulu :) Nak lebih long lasting seelok-eloknya di alas dengan makeup base dulu..
0

Fashion Valet

Salam ladies,,

Semuanya di hujung jari anda sekarang nie..Tak perlu nak bersesak2 kat luar, berpanas berhujan dengan jalan jem per semua, jadi marilah kita membeli belah secara online pula..Klik.klik jek untuk online shopping..My fav shopping online site tak lain dan tak bukan di FASHION VALET :) Bermacam-macam brand yang ada di bawah bumbung FV spt Mimpi Kita,Nurita Harith, Suri & Lana,Radzuan Radziwill,Tom Abang Saufi, Yadotsa, & banyak lagi lah..u olls boleh jenguk jek website nie..

Part yang bestnya setiap kali kite membeli belah dekat FV, kita akan dapat point untuk reward next purchasing..Saya masih tak guna point yang dikumpul sebab sayang sangat..hiihi Tunggu bebanyak baru lah reward dengan baju2 yang berkenan..Okay untuk shopping kat sini, mcm biasalah kene join as member & register. Cara nak membayar pun senang skang leh pakai maybank2u, cimbcliks @ credit card..Servis penghantaran FV ni sangat bagus u olls express betul :)

Sekarang semuanya lebih mudah kan ;)))Memang banyak yang damaged $$$$$$$$ bile jari jemari asyik dok surf shopping site..Below antara baju2 yang berjaya saya dah rembat from FV..hiiiihi..Next entry saya akan hupdate more fav shopping online site yang saya sukaa :)


My order history,,Dasyat kan..hahaha baru shopping dkt online website nie..betapa banyaknya i dah spend dkt fv..huehue ;d




Kasi reveal sikit baju2 yang telah di beli fv shopping online site

















Okay u olls selamat bershopping!!
6

now everyone can wear Rizalman!!

Just head on to one of these Tesco branches to get your hands on these gorgeous designs "20 by Rizalman"starting 7th July 2012 and will be available at Ampang, Mutiara Damansara, Kota Bahru, Paradigm Mall, Seremban 2, Desa Tebrau, Tanjung Pinang, Melaka, Shah Alam, Station 18, Puchong, Taiping, Seri Alam, Kepong, Penang, Kajang, Setia Alam, SP Selatan, Mergong, and Nilai. - RIZALMAN



2 hari lepas saya ke Tesco Kota Bharu untuk tidak melepaskan peluang memiliki koleksi baju2 rizalman yg agak limited.Super duper excited..hiihi pepagi lagi saya dah sampai ke sana..maklum takut dah habis size & org lain sambar dulu,,..hiihi ;p

Ok, now semua orang dah boleh pakai baju Rizalman termasuklah saya sekali,.,tak perlu tunggu sampai raya.sebab dah excited sangat terpaksa pakai baju ini untuk ke tempat kerja.ada 3 helai lagi koleksi yang telah saya grabbed.!! ;)anda biler lagi nak merasa,harus cepat2 pergi ke Tesco itupun kalau masih ada lagi..hiihih ;p
17

Sekitar Perasmian Pembukaan BAIDURI BEAUTY & SPA

Sempena perasmian pembukaan Baiduri Beauty & Spa,EVERLYNN telah berkolabrasi dengan BAIDURI BEAUTY & SPA untuk pakej "facial skincare therapy" using EVERLYNN SKINCARE PRODUCT. Buat peminat & pelanggan setia Everlynn kini anda boleh berkunjung ke Baiduri Beauty & Spa berlokasi di Wakaf Che Yeh bangunan Butik Ariani khususnya bagi mendapatkan pakej facial theraphy scr normal mahupun treatment.Sesiapa yang berminat nak dapatkan pakej facial therapy bolehla menghubungi Pn. Maz 019-9108009 for booking appoinment.

Sempena pembukaan Baiduri Beauty & Spa juga pihak EVERLYNN telah memperkenalkan produk kosmetik pertama keluaran EVERLYNN iaitu BB CREAM (Blemish Balm Cream) berharga RM50.00 sahaja sempena promosi pengenalan produk dan promosi akan berakhir pada 15 Julai 2012.Manakala harga pasaran RM55.90


Pihak EVERLYNN juga akan mengeluarkan produk kesihatan & kecantikan dalaman dalam masa terdekat dan sedang mencari wakil jualan baru di bawah naungan EVERLYNN BEAUTYCARE.Sesiapa yang berminat ingin menceburi bidang perniagaan boleh menghubungi DC utama kami di talian 013-9674927/012-3434771

Dikongsi bersama gambar-gambar sekitar majlis perasmian pembukaan Baiduri Beauty & Spa yang ada dalam tangan saya..Lelain will update later :)



Bersama owner Baiduri &Beauty Spa..Kak Maz yg sangat friendly orangnya :))




1
Back to Top