Suprises - Jamuan Ringkas

Salam Ladies,

Nak cerita yang terjadi lebih kurang 2 minggu yang lepas.Alhamdulillah pada 9.9.2011 yang lepas, dengan selamatnya saya telah bertukar umur kepada dua puluh tujuh tahun..Kejapnya masa berlalu kan.Terasa sangat diri ini sudah tua ;( uhukkkk!!!Walauapapun syukur sangat ke hadrat Illahi, dengan izin-Nya saya masih diberi kesihatan yang baik,diberikan umur yang panjang,dikurniakan dua permata hati buat saya,dilimpahkan rezeki yang tidak pernah putus-putus buat saya sekeluarga.Mudahan semua ini akan berkekalan dengan izin-Nya..

Tak lupa juga special thanxs to my husband sebab susah payah buat suprises jamuan ringkas untuk birthday saya ini,,takderlah suprise birthday party pun cuma buat makan-makan untuk saya :)Terima kasih jugak pada mereka-mereka yang baik hati kerana sudi sponsor dalam jamuan ringkas birthday saya ini :)

Upacara memotong Choclate Indulgence Cakes, yang menandakan saya sudah berumur dua puluh tujuh tahun..











20 comments

  1. u have such an awesome family~
    sweet sgt :)

    ReplyDelete
  2. kak..dh follow blog kak..jgn lp follow blog sy lak.. :)

    p/s : blogger br!

    ReplyDelete
  3. yunk, walaupun umo dah meningkat but u look like teenagers k...maintain babe! =)

    ReplyDelete
  4. waaaa..sebaye rupenye kite ni :)) hepi bufday! suke sgt tgk all ur pics, comey n berseri2 gtu hehehe :)

    ReplyDelete
  5. Happy birthday, Lyna!

    Muda lagi tu :)

    ReplyDelete
  6. dapnya kek itu..hepi belated birthday.. ^_^

    ReplyDelete
  7. tahniah.....smoge brtmbah tambah lg rejeki hendaknya.....aminnnn.....

    ReplyDelete
  8. oh selamat meningkat usia.. ia hanya angka...

    ReplyDelete
  9. hai..salam perkenalan..nice blog..dah folo..jemput singgah n folo blog saya ye.. tertarik pada pic2 akak yang sangat awesome...

    ReplyDelete
  10. Happy belated birthday Lyna! we shared the same month of birthday!!

    ReplyDelete
  11. wah! romantisnya hubby pn lynna. anyway, selamat meningkat umur dan semoga panjang umur!

    pls do vote anamy's famili;
    http://www.ourbestmoments.com.my/gallery-details/88281

    ReplyDelete
  12. dapat hadiah flora by gucci..wuwuwuw..bestnya..happy belated birthday kak lynna..

    ReplyDelete
  13. happy belated besdayy..walaupun umo meningkat yg penting hati muda..hehe

    ReplyDelete
  14. i really love ur tudung..ur outfit...
    and u look sooooooooooo lovelyyyyyyyyyy..

    ReplyDelete
  15. happy belated birthday lyna..semoga pjg umo dan rezeki sentiasa dimurahkan ;)

    p/s:sebaya rupanya kita ye? hehe~ birthday pon bln sep juge..hihi~

    ReplyDelete
  16. heppi bestday lynna .. alahai muda laghie baru 27 .. muka awet muda ;-()

    ReplyDelete
  17. Hepi besday darling...moga-moga allah panjangkan umur, cepat kaya, bahagia dunia akhirat....amin...

    tetap cun.....

    ReplyDelete
  18. happy belated bufdey..cantiknya tudung..

    ReplyDelete

Back to Top