Oh! Syawal datang lagi - Part I

Salam Ladies ^______________^

Hye u'olls, macam mana dengan raya tahun nie?Mesti meriah kan.Oklah belum terlewat lagi nak ucap Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin kat u'olls semua.Ada salah dah silap sepanjang saya berbelog,, mohon maap banyak-banyak yer..Ermmm,,mesti dah ramai kan yang berasak-asak pulang ke ibu negara setelah seminggu berhari raya dekat kampung.;)Lepas tu jangan luper pulak buat open house,, yelah raya kan sebulan.;p

Tahun ini kami sekeluarga bertemakan warna 'royal blue' oleh kerana ramai sangat bloggers kesayangan saya nie vote color royal blue for this year.Hiiiiihi ;p Nak siap-siap mintak maap dulu yer kawan-kawan semua, sebab entry kali ini agak panjang dengan gambar-gambar raya kami sekeluarga.Biasa muka fresh, gembira di hari raya, harus di kongsi bersama dengan u'olls sekalian. Layankan ;)






























42 comments

  1. Dear, Selamat Hari Raya, Maaf Zahir & batin =)

    ReplyDelete
  2. cantiknye kombinasi warna pink + biru..:)

    ReplyDelete
  3. Baju Kak Lina comeyy sangat-sangat!

    ReplyDelete
  4. reflesia : selamat hari raya dear =)

    ReplyDelete
  5. fiza : tengkiu fiza selamat hari raya

    ReplyDelete
  6. akak cantek sangat in thats color..
    suka tengok keluarga bahagia kakak...

    ReplyDelete
  7. cantiknya baju lina.. combination color yg sangat cantik !

    ReplyDelete
  8. cik hani ; samat hr raya dr akak sekuarga..mudahan kuarga bahagia berkekalan smp bila2 :)

    ReplyDelete
  9. lawa la baju akak
    akak tempah or beli siap tu ?
    btw
    selamat hari raya kak :)

    ReplyDelete
  10. selamat hari raya lyna..
    suke sgt ur dress...
    cantik =p

    ReplyDelete
  11. laila : samat hari raya yer:) heeeeee.baju harus kene tempah tak boleh beli ready made size takder

    ReplyDelete
  12. Luv the colors! Selamat hari raya lynna :D

    ReplyDelete
  13. chanteknye baju,baru perasan pink n biru matching sangat..selamat hari raya^_^

    ReplyDelete
  14. ili selamat hari raya jugop dr lina ;p

    ReplyDelete
  15. cantiknya...tudung da nk sama kaler ngn dinding dah..hehe

    ReplyDelete
  16. slmt hari raya.. wah cantikla baju raya!!!

    ReplyDelete
  17. alolo, comelnya baju raya dia. royal blue i like. selamat hari raya

    ReplyDelete
  18. lovely family!! baju k.na lawa gilaaa!!

    ReplyDelete
  19. selamat hari raya na!
    xdey jgk keli nk g beraya umoh na..

    ReplyDelete
  20. kak lyna...cantik! baju pon cantek! luv the colour.. :) anak bujang bdua to pon sgt comel.. hehe
    selamat hari raya kak.. :)

    ReplyDelete
  21. sangat cantik dan comel...Selamat Hari Raya Lyna..

    ReplyDelete
  22. selamat hari raya kak lynna..lawa giler baju royal blue..cop untuk next year laahh..=)

    ReplyDelete
  23. k lynna..santiknyaaaaaa..!! comey laa bju akk..akk pun santik! btw,samat hri raye..lme da follow blog akk..jrang post comment...=)

    ReplyDelete
  24. alahaii cantek nyaaaa...suka sangat tengok

    ReplyDelete
  25. cantik biru ni..planning nk buat kaler royal blue ni thn hadapan..klo dipjgkan umur..hehehe

    selamat hari raya aidilfitri sis!ehhe

    ReplyDelete
  26. such a beautiful wifey n mum ;)

    happy family

    cantik sgt baju!!!!

    ReplyDelete
  27. betul tak pilihan kami bloggers2 untuk lyna and family.hakhak.royal blue mmg cantek..kan? :)

    ReplyDelete
  28. dress itu adalah sgt cantikk!combination color mmg nicey!selamat hari raya kak! :)

    ReplyDelete

Back to Top