erkk 1 minggu lagi nak raya?!~

Salam semua,,
Macam mana dengan persiapan raya u'olls tahun nie.Mesti meriah kan.....Baju-baju raya semua dah ready ke,biskut-biskut raya dah tempah ke belum..Kikiki ;p Jangan luper duet raya tu yang penting.Sediakan bajet duet raya untuk anak-anak buah..

Hee,, okai this year merupakan tahun ketiga i beraya bersama suami dan anak-anak tercinta.Setahun sudahpun berlalu, little twin pun dah boleh berjalan.So tahun nie semangat sikit nak pergi beraya rumah sanak saudara, tlg-tlg kutip duit raya on behalf little twin. ;p Tahun nie tutup rumah, tak buat open house macam last year.Hiiihihi..OKay..apa tema raya u'olls tahun nie?Baju design macam mana,color apa yer agak-agak..Sebuk jek kan, nak tahu jugak ;p

Last yer i punyer family pakai Purplelicious ;P Tone purple tak sama,tapi semuanya bertemakan warna purple.Baik this year plak, i terbingung-bingung nak pakai 1st day raya color ape, sebab i gatal tangan pergi hantar dekat tailor buat 2 pasang baju melayu dekat En.Hubby dan jugak anak-anak dan jugak 2 pasang baju,tudung untuk diri sendiri.Sama ada Dark Grey or Royal Blue yang menjadi pilihan.

Hari Raya Idul-Fitri 2010, Little twin masih kecik lagi ;p







Untuk Raya 2011,mintak u'olls semua vote okayyy..Dark Grey @ Blue Royal untuk 1st day raya..Tengok jekla 2 model kat bawah ni bergaya sakan ;p

Pre Raya Idul-Fitri 2011


vote jangan tak vote!! ;p

32 comments

  1. MasyaAllah..comel sgt ur sons >.< seryesly...udahle sorang rambot cacak sorang lepet;P hihi...comel2..if I ada baby gitu, hari2 balik penat pon hilang:)
    well, i alwiz hv a thing for electric blue.so i choose blue la..bahahha:P

    ReplyDelete
  2. princess : hikhik.....tula sampin en.husband pun dh beli yg combined dgn royal blue

    ReplyDelete
  3. nadea : heeeeeee.ramai betul yg vote royal blue :)

    ReplyDelete
  4. wani : tq sudi komen dkt snie.tula electric/royal blue nie ramai yg vote neyh..hiihi.cume ada anak kembar nie memerlukan kesabaran yg agak tinggi. ;p tak larat nak layan ragam mereka hari2..hiihi

    ReplyDelete
  5. kt fb fza dh vote royal blue, kt blogpun nk vote royal blue. go royal blue, go! hahah

    ReplyDelete
  6. grey!! same ngn saya.hehe
    kak lyna~ itu gambar tahun 2010 kan? compius jap akk tulis 2011

    ReplyDelete
  7. oh, i mmg jarang komen2 sbb xde kesempatan.tp harini lapang siket sbb salah jadual T__T
    U penat sbb kembar u boys.hahaha..mmg ubat penguros terbaik :D

    ReplyDelete
  8. tp baju awk grey tuh cun ahhhh...kelas gitu...kalah mak datin..yg biru punya i tk tengok lagi..buat hampir sama macam tu ker??

    ReplyDelete
  9. ur sons are damn cuteeeee la sis!! mmuaaahhh to him:* segak mereka berbaju melayu ;)

    btw, selamat berpuasa day 23 ya!! ;)

    ReplyDelete
  10. kak lina, royal blue cun sesangat :)
    akak, td sy terbc post peniaga ckp pos laju tarik balik pengeposan sampai 22/08/11, servis berjalan seperti biasa, kalo nak order set chahaya beauty aura, blh lg ke kak :)

    ReplyDelete
  11. i think dark grey look nicer..

    ReplyDelete
  12. i think dark grey look nicer..more exclusive..

    ReplyDelete
  13. Salam kenal

    Vote for Grey....

    luve it so much....
    more elegent yet to be so CUTE!!!..

    ReplyDelete
  14. kak lyna..sya rasa royal blue lg cantik....;)

    ReplyDelete
  15. dua2 comel sangat!!tapi vote for e-blue first!!

    ReplyDelete
  16. fiza : heeeeeeee..ramai yang vote blue :)

    ReplyDelete
  17. wani : hehhehe.kekal langsing sb terlalu penat.heeee.twin sgt aktif skang nie

    ReplyDelete
  18. nana :) wow ramai yg vote blue neyh.hiiihi..

    ReplyDelete
  19. kin :royal blue lg menyerlah sb die combined dgn shocking pink.patern hampir sama dgn baju grey ;p

    ReplyDelete
  20. farra : selamat berpuasa jugak yer :)

    ReplyDelete
  21. your twin kembar tak seiras yer.. :) cute sgt...

    ReplyDelete
  22. sila pakai royal blue oke.sbb tema kami pon tahun ni royal blue se-family hikhik..dark grey tue nanti2 la buleh pakai hekk

    Cheers,
    FIZA

    ReplyDelete

Back to Top