BERSHORT VACATION 15MIN DARI RUMAH ;D

Salam Alls ^_______^

Errr..macam dah takder tempat jauh sikit yer untuk pergi bercuti.Hiihi ;p Bagi warga negeri Kelantan, sure tau kat mana saya bershort mini vacation kali ini..Hihihi.....Bukan main dekat lg dengan rumah 15-20minit dah boleh sampai sini ;)

Okay meh kasi cerita skiet apa yang dah terjadi dalam 2 minggu yang lepas.Nampak sangat kan i busyyy..sebab dah lama tak hupdate citer pasal family kesayangan ;D Actually dapat tajaan penginapan free 1 malam 2 hari dekat Renaissance Hotel Kota Bharu ;) Chewaaaaaaahh.happy ke main u sebabnya bukan sahaja ditaja penginapan di sini malahan mendapat voucher dinner for 2 person & breakfast dah tentulah termasuk dalam pakejnya sekali.My hubby bff sangatlah bermurah hati sebabnya menaja kami sekeluarga menginap di Renaissance, dapat Deluxe Suit lagi tuw u.Kalau tak silap harga 1malam around 580MYR. Apa yang best kat snie, time hendak menjamu selera pada malam hari tersebut (maap ayat tunggang langgang). Kebetulan hari yang kami pergi tu, dinner bertemakan "seafood"..Mak oiih kemain punyerla banyak lauk-pauk dan sudah tentulah semuanya menyelerakan anak teka, nak-nak dijamu dengan berbagai jenis dessert ;)

Bagi u'olls yang nak datang melancong kat Kelantan, i rekemen hotel ni kat u'olls sebab die punyer hotel boleh tahannnye best jugak & antara hotel yang the best kat Kelantan ini.Mana tak bestnya ,,sebab hotel ini bertaraf 5*** ..Ngeeeeeeeeeeeee ;p Oklah semenjak dua nie i memang takder idea langsung nk hupdate belog.Layankan jekla yer antara gambar-gambar yang sempat di candid ;D Neway tq so much dkt my hubby punye bff sempat sudi menaja kami penginapan di hotel mewah ini..







11 comments

  1. xkisah kak dekat ke jauh percutian tu janji bersama famili..besttnyer!!

    ReplyDelete
  2. wah..na, gmbar kita berBBQ mat cah tok amik ko eh..ko sapo yg amik hari tuh...

    ReplyDelete
  3. Sana mmg best... janji enjoy... baru kito tau demo ore klate deh..

    ReplyDelete
  4. mmg nmpak best...

    beso sudah si twins hensem tuh..

    =)

    ReplyDelete
  5. fadhdeela : janji ada owg kasi penginapan free..hikhik

    ReplyDelete
  6. mama shikin : ado ko bru nie.mcm takdok jah..x ngamik pun set kito baru nie.ayaaaa.

    ReplyDelete
  7. bidasari : iyaaa ore KLate ler :)

    ReplyDelete
  8. bonda akif : sudah besar n makin lasak juga aktif!

    ReplyDelete
  9. yunk...tak kisah la dekat ker jauh yang penting vacation kan! hehehe =) nice shot

    ReplyDelete
  10. na ado..rasa mat cah snap gambar..nti mitok ngn tirah deh...nk buh dlm blog gak, takdok modal wt entry..

    ReplyDelete
  11. ye betul betul.. renai mmg best d KB! :)

    ReplyDelete

Back to Top