Short Vacation di Negeri Penyu Bertelur

Salam Alls ^___________^

Sowy for the lack updates.Setelah berkampung di Penang selama beberapa hari, now baru ada sedikit kelapangan untuk saya menghadap belog kembali.Rindu betul dekat my belog :)Okai back to the entry, last 2 week saya ada datang bercuti di "Sutra Beach Resort & Spa Kuala Terengganu..Sengaja pergi bukan time musim cuti sekolah sebab malas nak bersumbat dengan ramai orang & jugak pelancong-pelancong dari luar.

Cuti 2 hari di hari minggu yang lepas nielah peluang saya untuk ber'short vacation' bersama En.Husband & jugak anak-anak tersayang..Dapat jugak melepaskan tension kerja yang tak larat dah mata nak memandang, apatah lagi bahu yang nak memikul ini ;p Hiihiihi..Baiklah view di Sutra Beach ini sangat-sangat menarik dengan poolnya yang menghadap ke laut. Bilik kami anak beranak pun En.Hubby pilih yang menghadap ke laut jugak.Kalau tak silap saya, 'Deluxe Seaview Room', harga pula sangatla berpatutan ;)

So, buat u'olls yang nak datang sinie, okay saya syorkan resort nie memang cantek diantara resort-resort lain yang pernah saya pergi..Lets the picture speak.
















26 comments

  1. best berholiday bersame family kan lyna...

    si twins pon dah beso...lynna pon menten slim!!!

    ape tips..

    =)

    ReplyDelete
  2. bonda dadif : best walapun percutian singkat asalkan bersama anak2 n en.husband tersyg :)
    rahsia nk menten slim.heeeeeeeeeee..buat kerja rumah byk2 confirm slim ;p

    ReplyDelete
  3. salam....baju akak yg kuning merah tuh santet ohhh..

    mana beli...???


    baby dah beso...cute plak tuh...aisehmen...tergugat tgk...melting & tempting plak....
    huhuhuhu...nak buat mcm na...kecik sgt nk d buat pakwe...hekhekhek..

    ReplyDelete
  4. cantik tempat nie...dan rasanya tak perlu nak ke tempat jauh2 utk bercuti kan??

    ReplyDelete
  5. EYDAHAZWAN : dik tempat nie okaii..:) best juga bwk anak2 mandi kolam

    ReplyDelete
  6. aleen : hee..tq so much...danials makin bsar ;p opsss baju tu ek..kiki by ralph lauren beli kat kelantan ni jek haa;D

    ReplyDelete
  7. mamaarissa : cantik tempat nie..betul2 tak perlu nk pergi jauh2 kan.hihi

    ReplyDelete
  8. baru nk update mek nih...comei kn sutra...

    ReplyDelete
  9. syoknya, bercuti ke negeri saya :) how i miss my kampung :(

    ReplyDelete
  10. patutla menyepi..gi holiday rupenyer..

    suka tgk lyna dresing...semuanya match..

    Tudung & baju, cun cun la semua..org dia pun cun...untung Mr Hubby dpt wife meletops mcm ni...

    ReplyDelete
  11. ELISMIE : nie mesti dh lama tak balik trg kan.ihihihih.

    ReplyDelete
  12. ikatankasihku : byk sgt agenda di bulan 5 ..bulan 6 pun sama.dats y kekangan masa utk berbelog.hihihih

    ReplyDelete
  13. canteklah style tudung yg pic last tu...

    suka

    ReplyDelete
  14. cantik jugak resort ni yer lynna..best tgk u ada twin..comels sgt

    ReplyDelete
  15. Dah besar dah twin.dah jln ke?mmg best cuti2 dgn family.:)

    ReplyDelete
  16. hahaha saye yg org trg ni pun xpernah singgah sutra beach resort...bestnye cuti cuti malaysia :)

    ReplyDelete
  17. comelnya danials...geram tengok... comel cam mamanya jugak...

    ReplyDelete
  18. yup..cantik tudung n color tudung lynna yg lass tue...beli mn?? :)

    ReplyDelete
  19. tempat cantik! comel kembar awak!

    ReplyDelete
  20. salam ;)

    new blogger here.

    happy holiday sis.

    best giler~

    http://nukilangadisbiasa.blogspot.com/

    ReplyDelete
  21. geramnye tgk danials tu. makin gebuwwwwww~~~

    ReplyDelete
  22. bestnya..nice place dear..pasni boleh request kat my hubby plak..hehehe

    ReplyDelete
  23. new blogger too..
    ala tomeinya twins..
    nama apa twins ni kak?
    kak org kelate ke?area mana?

    ReplyDelete

Back to Top