06 April 2011

Rehat kejap entry percutian di Bandung

Hye Alls ^________________^

Hari ni nak rest kejap pasal citer-citer di Bandung..Nanti malam ,,saya sambung balik eyh.Hihihi..Okay entry kali ini nak citer pasal 'GADIS FAREEDA FACEBOOK' ..Tengok title tuw dah tau saya takleh join.Sebab title dah lari dengan diri saya.Skang dah jadi Mak Gadis..Muehehhehe ;p So bagi fans Fareeda kat luar sana..lehla hantar penyertaan dengan syarat haruslah mempunyai bukti resit pembelian yang asli di mana-mana butik Fareeda & pengedar Fareeda yang sah.Kemudian snap pictas korang sekeping 2 dan haruslah wajib memakai koleksi Fareeda/Mawar.Apa hadiahnya & jugak untuk mengetahui lebih lanjut tentang Gadis Fareeda FB, u'olls bolehla terus login FB dan search Fareeda Nyata Jelita - Company!~

Sayang kan.kan ..tak dapat saya nak join..Takperr kasi can kat gadis-gadis comel lain...Sebab muka-muka  kat bawah nie dah tak layak nak join Gadis Fareeda FB ;d






Camwhoring adalah hobi owner belog ini.Sila jangan marah!! ^_____________^

27 comments:

FaRah Baharom said...

cantik..from baju, tudung...n tk lupe tuannye..:)

cik chinta said...

alahai kak...comeii..terutama kat shawl ropol2 tu

auwcak said...

cantiknya awak...mulus kulit

Zu~aina~Joy said...

wah cantikknye baju, berkenan sungguhhh

O'gosh said...

cemana nak marah...gojes sangat...

O'gosh said...

cemana nak marah...gojes sangat...

ili azman said...

lyna!!! omg love your baju!!!!! sangat cantik

Ummi Talhah said...

lynna , sapa yang sokmo duk amek gambar u? santik2 la

Errina.Rahim said...

salam..hai kak..nak tanya la..tudung yg akak pakai ni apa nm ye..lg satu bp harga? br nak bjinak dgn tudung fareeda..

cik hani said...

akak cantek laaaa..

kulit pun licin je..


jelessss

Mashii said...

nak kena suruh Fareeda tukar title contest nih sebab fareeda dan mawar sesuai untuk semua lapisan masyarakat..nanti saya usulkan yer..sebab akak cantik banget deh !!!!tak nmpk mcm mak gadis pun..sebab kembar tu anak teruna..heeee...

skieyn said...

kakak.. baju akak jenis fabric ape yea ?

Rania Raffel said...

cantik sangatttt!!!!!!! i like your style. nanti nak belajar lah dari u, boley??

Lyna Shaari said...

farah : tq so much..tp biasa2 ajek :)

cik chinta : hehhee..ropol2 ni tak sesuai utk owg yg berumur kak lyna tp gataii nk pakai gak ;p

Lyna Shaari said...

auwcak : tengkiu so much.pkai skinare warisan nie ;D

Lyna Shaari said...

ZU AINa ; hehehe ..;p maceh

Lyna Shaari said...

o gosh bukan hape takut owg len meluat nk tgk.ekekek

Lyna Shaari said...

ili ;p heeeeee..baju kene tempah sb lyna tinggi sgt

Lyna Shaari said...

ummi : kalau tak my hubby my bff yg tlg amk kan gmbr.ikt dan la sapo hk ngamik tuw..tp guna Dslr nie ikt sapo amk pun mmg terbaik

Lyna Shaari said...

errina : yg nie tudung mawar ropol orang panggil.harga tak mahal rm85 jek :)

Lyna Shaari said...

mashiiiiiii : wahh terharu sgt ;p cmner nk joinnn nama pun dah tulis gadis fb fareeda mcm tak sesuai lah kan even die ckp tak kire yg dh kawen pun leyh join.mcm tak kena gn titled..even takde syarat umur bujang ke apa tuk join

Lyna Shaari said...

skieyn : material dari thai silk..;p

Lyna Shaari said...

rania : sure dear......tq sudi dtg menjengah belog inie :)

Biey said...

nk wak baju cmtu gak la raya nt, leh bagi gmbar full x? nk wak contoh...hehhehe

.cik yaya. said...

kak, akak pkai contact lense jenama ape yeh?

inzhasmile said...

salam...bleh tny awk beli kain bju tu dekat mna? smua baju yg awk pkai smua cntik2...

Amsyahril Syahril said...


Assalamualaikum Tuan/Puan.


Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
Tour operator & Travel Agency

Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

Contact person : Amsyahril
Mobile : +6285263007445 ( WhatsApp )
E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.



** this is sticky post entry, scroll down for more new entries

Photobucket The EVERLYNN philosophy focuses on natural beauty from the Inside/Out.EVERLYNN is formulated from a French formula using nature’s ingredients of plants, fruits and natural ocean resources. The combination of the active extract from the Aloe Vera, and Bearberry,Leaf Extract & Marine Extract, Vitamin A,E,B2 as the main composition of EVERLYNN products. These formulas have been tested for its effectiveness in protecting and preserving your skin to make you look younger, beautiful and glowing. It provides moisture and protection against skin dryness and initiates the skin to become more healthy, supple, alive and firm. Other skin problem such as blemishes, pigmentation and tired skin can be solve easily. The product are manufactured in licensed laboratory with GMP certified by MOH since the year 2000 and is the only manufacturer of skin care products conducted by experienced dermatologist and medical cosmetologist. It is safe and halal to be used as it has been approved by KKM. Skin care means taking care of your skin, not covering up blemishes and wrinkles. Almost all EVERLYNN products can be used on every type and age of skin... We are confident that our products will help you achieve the healthy & glowing skin, looks youthful and feel younger in 30 days. Try it 100% completely for 30 days.. For more inquiry, please contact our Main Distrubutor Centre : 019-9941176

Share it