Berpersiaran dari Penang

Salam Alls ^____________^

Now tengah berpesiaran di Penang, sambil layan TV3 rancangan Chef Wan ;p syok betuii tengok die masak.Ok u'olls Pn.Lynna now kat Penang sebab menemani En.Hubby atas urusan kerjanya..We'all check in kat Vistana Hotel...So kira nie mini vacation utk saya dengan anak-anak.Dapat jugak spend time dengan my little twin :)

Entry kali ini khas untuk my little twin sebab dah lama kan tak hupdate cerita pasal mereka.Okai mai cheq nak habaq, fyi kami sekeluarga datang ke Penang nie 4 beranak jek.Biasa kalo saya nak travell jauh2 sket mcm ke Kl, sure akan ada pembantu yang menemani sama.Kali ini tidak,.dengan jayanya saya berjaya mengharungi perjalanan selama 5 jam dengan mereka tanpa ada pembantu lain.Fuhhhhhhhhhhh..sure korang fikir macam mana la saya handle kan..Biasalah 'Alah bisa tegal biasa'..Kena start dari skang,,sampai biler kan nak harap pembantu ketika travell..Rasa jugak privacy bila just kami berempat sahaja..

1st time try,, naseb baik mereka tak muntah sepanjang perjalanan.Sepanjang perjalanan bukan main aktif mereka berdua especially Hasif, saya pulak yang terasa pening kepala & loya-loya.Tetiba cam mabuk plak.Bukan apa jalan ke Penang tak sama macam ke KL.Jalan nak ke Penang macam ular kene palu..Mengalahkan orang pregnant pukak yer..hiihhil..Baikah, need to rest kejap..Mau nonton TV ;)Nanti saya hupdate lagi picta-picta di Vistana Hotel ini

Layan-layan pictas kenakalan mereka ;) 15month now









40 comments

  1. sempat lg update blog tuh...hehhehe..slmt bercuti!

    ReplyDelete
  2. kin boringgg..ptg bru komang slesai..haha.ptg2 la bru nk bwk mereka g plaza gurney

    ReplyDelete
  3. panjang betui lynna bercuti, dari bandung ke penang..dahsat3x

    ReplyDelete
  4. How to overcome man-dominated society

    selamat bercuti lynna.. kagum sangat baca ketabahan lynna besarkan anak kembar ni.. saya yg anak rorang pon dah rasa tak larat. yg penting kena dapat kerjasama husband, kan? kan??

    p/s
    anak lynna ni kembar tak seiras ni.. masa kecik2 nampak sama, skrg dah mula notice diff dia

    ReplyDelete
  5. haha...sapa depan pintu toilet tu main..adeyhhh..hehe..pic 1st i loikee...hariz wat muka gataii ;D

    ReplyDelete
  6. ummi : non stop awl bln 5 ke kl n langkawi pula..penat betuii..urusan kerja

    ReplyDelete
  7. mas : anak lyna twim tak seiras. ;) mmg penat ler..tp dh terbiasa dh

    ReplyDelete
  8. qaseh : ha ah qaseh.stay vistana

    ReplyDelete
  9. sha : hahhaa..nyo tawaf abis 1bilik.letih gue gnie..mgu nie mgu takdok d ofis..ptg rabu nk tolak mai cnie plok

    ReplyDelete
  10. eh?ade kat penang eh?datang melawat USM induk ke?ehehe..lamanya lyna cuti..

    comel twins ni..besau2 dah depa..

    ReplyDelete
  11. ai sis lynna..trasa kerdil di blog ini...maklumla blog sis dh ribu riban peminat wawa bru stgh puluhan...sronok jejalan blog sis ni..dgn keletah twin tu..mmg sis strong n xtive mommy...bkn snang nk jga both of them skaligus kn..solutela....klu sudi jadila kwn wawa...camat bercuti : )

    ReplyDelete
  12. etiey : hehe.makin bsar makin notty mreka nie

    ReplyDelete
  13. cik sha : ha ah kat penang.hubby ada bengkel kt cnie..ct thn lps byk tak abis...thn nie kite sakan2 cuti ;D

    ReplyDelete
  14. WAWA : tq so much sudi dtg ke belog nie.ala naper nk di kira psl follower ;) jgn isaulah..hehe.nice to knowing u

    ReplyDelete
  15. ada tips dapat twins tak? me and hubby tgh try our best ni.. skarang masih takde rezeki baby~~ hurm.. u are so gorgeous.. walaupun ada kembar lelaki yang aktif, but still manage to be so beautiful~ tahniah.. mesti hubby you sayang~

    ReplyDelete
  16. kejap je your twins dah 15 months. rasa baru je hari tu kenal n baca belog ni masa twins lahir.

    dua2 makin bambam...geramnya aunty izan tgk. kalahlah abg affan n afnan~

    ReplyDelete
  17. comelnyeeee!!!

    slmt bercuti yer..

    ReplyDelete
  18. wah, dah besar...lama tak dengar cite...comelll sangat....g bandung ari tu x bawak twin ni ek??

    ReplyDelete
  19. geram nye tgok dorang nih..! tgok anak2 k lynna, trus rse nak kwen cepat..hehe

    ReplyDelete
  20. hi lyna.. my house beside vistana ja =) now u ada kat sana la yer?

    ReplyDelete
  21. dear, finally i dah boleh bezakan ur twin...ngeee suka sangat...heheheh sebab before ni nampask sama jer...skang dah tau ..=)

    comel sangat!

    ReplyDelete
  22. yuny : tq so much ;) hehhee.mula2 agak stress sb penat kan..dgn kerja lg.balik kerja nk handle twin lg.pastuw nk makesure mkn mnum anak2 hubby terjaga,nk kmas umah lg.nk maintain dri sndri lg.tp alhamdulillah smua under control ;

    ReplyDelete
  23. aesya : hehhee.makin bsar makin byk ragam

    ReplyDelete
  24. hye kak~
    sye nk bg award ni..
    kalo sudi terima, amek la kat blog sy ye ^_^..

    ReplyDelete
  25. yay!dapat tgk diorang..dah lasak dah baby2 ni..so cuteee...

    ReplyDelete
  26. masha'allah they are so cute!! :)

    ReplyDelete
  27. Hai Kak Lynna, I pun stay kat Vistana & terjumpa u wif ur kids.. cute saje

    ReplyDelete
  28. comel mamat berdua tuh!! hahaha

    ReplyDelete
  29. lynna...comeynya twin u...my twin panggil twin u apa tau...baby one, baby two... :) serius comelll!!

    ReplyDelete

Back to Top