BANDUNG - Day 4

Citer kat Bandung kali nie pun tak brapa banyak coz sebab aktiviti hari ke 4 saya ke Pasar Baru..Tak sempat nk bergambar kat ctuw,sebab orang terlalu ramai.Agak bahaya utk berjalan sorang-sorang, better by group la.Kat sini jugak saya nasihatkan korang yang akan pergi,kalau boleh jaga betul-betul handbag korang.Kalau boleh pakai yang sling bag macam sy pakai tuw.Silang ke depan..Bukan apa kat sinie ramai sangat penyeluk saku,sedar3 tgk2 purse kiter dah hilang.Tempat kat sini agak crowded.Yang bestnye datang kat snier banyak giler kain-kain pasang yang dijual, syurga kain pasang especially kain lace nya yang sangat-sangat berkualiti dan murah..Saya tak lepaskan peluang utk merembat beberapa pasang kain lace untuk dibuat baju hari raya tahun ini ;p

Banyak jugak beli kiriman kwn-kwn especially yang nak kebaya sulam & kain pasang mini kurung bunga sulam timbul.Memang murah betui..Telekung sembahyang & jubah pun sangat cantek ;) Kalau tak membeli disini, balik di Malaysia nanti pasti menyesal.

Okay scroll down, see my random pictas!!

Hari ke 4 ini mood macam dah malas nk bergambar ^_________________^




Masih tak puas-puas menjelajah Factory Outlet yang tak sempat nak pergi pada Day 2 & 3


Cantek kan senibina outlet mereka ;)



Sangat unik gerai cendul kat saner ;)


Rumah Mode pemadangan di waktu malam - syurga membeli belah


Rambang mata dibuatnye..semua shawl nye cecantik belaka ;)



Tempat nie jalan kaki jerk dari Hotel..Berlambak-lambak baju ZARA kat dalam nie ;p


Okay sampai disini dulu yak ;) Mbak mau permissi dulu ;p

22 comments

  1. wow..banyaknya shawl..
    menggila nh kalau cik fa pergi

    ReplyDelete
  2. waaaa bestnya! bestnya! nak nanges tgk shawl....

    ReplyDelete
  3. adusss...bila mau sampai bandung nieh,jeless wehh lynna sapa doh...lg best menyoping compare to Bali...

    ReplyDelete
  4. cik fa : ha ah kan..pening bj mata nengok shawl nye :)

    ReplyDelete
  5. o gosh : rambang mata dibuatnya

    ReplyDelete
  6. fafau : jgn lupe ke bandung yek

    ReplyDelete
  7. best kan kat sana...eeee rindu nya nak ke sana lagi..heheheh

    ReplyDelete
  8. SLALU STALK JER, SKRANG NK LEAVE COMMENT LAH. HEHEHE. BEST NYER JLN2 SHOPPING. HEHEHE.

    ReplyDelete
  9. xsabar weh nkg derak bandung ni...sokmo dok baca entry awak..besh sgt...
    Bandung...tungguku nextwik ku smp..insha'Allah

    ReplyDelete
  10. hi kak lynn, blogwalking sakan sekali terjumpa blog akak. bestnyaa tengok holiday pergi bandung. nak pergi!

    em, btw, jemputlah jenguk blog ciput saya. hehe

    ReplyDelete
  11. hi kak lynn, blogwalking sakan sekali terjumpa blog akak. bestnyaa tengok holiday pergi bandung. nak pergi!

    em, btw, jemputlah jenguk blog ciput saya. hehe

    ReplyDelete
  12. waaaa..love your white blouse!! M&S yer? nyesal tak beli aritu :(

    ReplyDelete
  13. shawl tu kat mana exactly kat bandung?nak tahu la...senang nk pegi nnt...
    thx

    ReplyDelete
  14. reflesia : best.next year nk p lagi ;p

    ReplyDelete
  15. purple sakura : slamat bercuti yahhhhhhhhh!

    ReplyDelete
  16. my5xurra : tq so much sudi jgk nk drop2 coment kat snie ;)

    ReplyDelete
  17. ilya okaii will berbelogwalking jgk nt kat ur belog ;)

    ReplyDelete
  18. akk, factory outlet tu kalau jln kaki dr Hotel Cemerlang bole tk? this middle of mei i nk g bndung... tkde xperience lg. p ngn kwn for the 1st time..
    actually post2 akk ne bg pnduan jg kt sy.. (=
    thnx akk..

    ReplyDelete

Back to Top