siapa bilang gadis melayu tak menawan

Selamat siang ^__________^

Siapa bilang gadis wanita melayu tak menawan..tak menarik hati..hihihi..chewahhh.siap nyanyi2 lagi..I tak perasan menawan pun k ;p hihiih.. Title gadis pun dah tak laie..haha ;d I just nak share gn u'olls especially Fareeda Fan..Tu die i pny New shawl Fareeda koleksi Mawar Dwi Tone .Quality material kainnya adalah dari chiffon gred B, so sekarang nie sesiapa pun dah mampu nak membelinya sebab harganya tak semahal Gred A..Kalau nak dibandingkan dengan gred A, memang harganya pun agak high la..tapi i lebih suka yang gred A..

Haruslah bergaya ketika pergi kerja..hihihi ;p baru ada semangat kan nak bekerja sebab hari-hari pakai tudung baru (alasan sebenarnye asyik nak membeli).Sila jangan amalkan tabiat kurang sihat ini..ngeeeee ;p


WORKING TIME SEMPAT LAGI (berphotoshoot) - jangan mare boss!!






***Sesiapa yang belum ada lagi, baik pergi beli cepat-cepat di Butik Fareeda..Jangan tatau Fareeda punya dah ada exclusif membership card!

32 comments

  1. oooh cepatnyer upload..kad staf ku tuh yg tak menahan..huwaaa!

    nti nk pakai fareeda jugop la..tak amik gmbr lg ngn tudung fareeda...*ngee*

    malu la pulop bergambar ngn model..aiyoo..

    ReplyDelete
  2. pakaila kin pasti menawan n jelitawan..heieiehe..jgn malu2 okayh

    ReplyDelete
  3. jojes! suka kain baju kurung. :) teehee .

    ReplyDelete
  4. akak, baju akak cantik sgt2..sume baju la bleh katakan cantik..bese beli kat mana ek??beli yg dah siap ke, beli kain pastu hantar jahit??

    ReplyDelete
  5. wahida : akak tempah smua baju akak.xblh beli yg ready made sb akak tinggi n ukuran bdn mmg payah nk cr yg dh siap :) kain tu made from DUBai..

    ReplyDelete
  6. ummi..hhehee..ya betulllllllllll

    ReplyDelete
  7. wahida- baju pn lynna ni mmg cantik2 tau..tp beratus la rm nyer...

    jgn mare *pn.lynna*

    ReplyDelete
  8. oo patutla mcm pernah kulihat member mu itu..ehehe shikin upenye

    ReplyDelete
  9. terserlah keayuanmu sis....

    ReplyDelete
  10. mane nk cari butik freeda ni ek.ade info?kalo ariani merata2 dh bukak cawangannya

    ReplyDelete
  11. combination striking kaler yg cantik tp kannnn org cantik pakai apa pun cantikkkkk...cuba kita yg pakai..hehe..nangesss!! :p

    ReplyDelete
  12. jauhnye beli kain..x terbeli la nampaknya...huhu

    ReplyDelete
  13. mr.z dkt sh alam ada,bangi & the mall kl.yg lain2 boleh tgk website die sb stiap negeri ada dealer msg3

    ReplyDelete
  14. wahida : kirim2 kat owg ler time dowang nk pg melancong :) time ada kwn2 nk ke korea ke.ho chi ming vietnam ker..indon ke..kirim..hihi.abis tak beli kat kl @ kb jekla

    ReplyDelete
  15. suzie : taklah..hihih..smua owg blh cuba warna2 striking.janjiii berani

    ReplyDelete
  16. oo.. mak gadis rupanya... hehehe..

    ReplyDelete
  17. cam tau je kat mane tempat penggambaran tue..hehe

    ReplyDelete
  18. cantiknya kak lynna nih.. suko tgk dio...hehehehe

    ReplyDelete
  19. nice colour..dua tone warna..:)

    ReplyDelete
  20. Hi Lyna, Wow! Love the pics here. And yes, I agree Malay women are really exotic....one reason I used to, ahemmm, date Malay girls before.
    Nothing beats the sarong kebaya!

    Looking at your pics, allow me to say, if you were to hold a bouquet of a dozen roses in front of your mirror, you will see 13.

    Have a nice day and keep a song in your heart.
    Best regards.
    Lee.

    ReplyDelete
  21. doc on duty,siti soleha- kwang kwang kwang...tempat itu ialah...hahahaa. masa kte org amik gmbr ni ramai student yg lalu dan senyum2 tengok..ke awk ada skali??sb masa ni diorang on de way ke kelas..

    ReplyDelete
  22. saya nampak sis lagi kat cafe ! sgt cantik ;) tinggi gilehhhh !

    ReplyDelete
  23. Ishhhh laaa....:D So beautiful...:)

    ReplyDelete
  24. hahaha kantoiii dgn doc on duty ;P

    ReplyDelete
  25. BUNGA ANDANO : realllllllly?ala kamo yg mana satu.naper tak tgurrr

    ReplyDelete

Back to Top