Shopping Roll

Shopping Rolll!!!!!!

Hariz bergaya hasil penyoppingan dari umminye..huhu ;p



Sikit jek tuhh, tak banyak..Setahun sekali haruslah sedikit sakan ketika menyopping.Maklumlah kan..penat-penat bekerja, membanting tulang kering 4 kerat ini sekali sekala nak jugak merasa untuk diri sendiri kan ;p Tak gitu eyh kaum hawa semua...

Tapi-tapi rasanya tabiat suka menyopping ini harus dikikis buat sementara waktu (boleh cayer ke aku nie??) hahaha ;p oleh disebabkan my home sweet home bakal siap tidak lama lagi..So, haruslah berjimat cermat untuk persediaan & kelengkapan rumah baru nanti.Mungkin bila dah siap sepenuhnya rumah baru ku nanti,aktiviti penyopingan diri sendiri agak kurang untuk seketika, sebab kalau u'olls semua nak tahu i dah tak sabar-sabar nak membeli kelengakapan  rumah baru nanti..Sesetengah tuw i dah mula start beli pelan-pelan.. takkan semuanya nak beli sekaligus kan..Mau licin poket ini. ;p

Okay.okay mode tak sabar nak membeli kelengakapan untuk rumah baru nanti,, ^_________^ especially bab2 kitchen cabinet & jugak untuk window curtain ;D

12 comments

  1. semangat je rase nak complete kan umah sendiri, best2!!! stop la shoping barang sendiri dulu, beli brg umah dulu kay...eheeee...

    ReplyDelete
  2. harus2!! shopping 1 kepuasann :P

    Meh singgah: Black Swan!!

    ReplyDelete
  3. yes darling...bila dah penat bekerja mesti nak menyopping untuk diri sendiri kan...sama la i pun kekadang tue 2 3 bulan skali shopping sakan gak..

    ReplyDelete
  4. emme : brg sndri harus kene stop....nk tumpu pd kelengkapan rumah plak :)

    ReplyDelete
  5. fadheela : totally agreed with u...

    ReplyDelete
  6. reflisia : ha ah..kerja penat2 nk jugak tu merasa sekali skala..skang dh ada anak..haruslah nak ditumpukan n diutamakan kpd mereka dahulu

    ReplyDelete
  7. ehem! u surely must treat yourself with shopping spree lyna dearie after all the hard work! :) i just had mine last weekend (after 6 months not having one) and i'm all ready to work and save for my next shopping spree :D hehe..

    ReplyDelete
  8. waa...manyaknyer sopping..i like sis!! betoi jugerk..dah selalu membanting tulang 4kerat nih..aper ler salahnyer menyoppinggg haha..
    hehe bestnyer xlama lg nak masuk home sweet home..:)
    doakan sy pulerk dpt beli home sweet home mcm sis jugaaa huhu

    ReplyDelete
  9. wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bestnyerrr ;-)

    ReplyDelete
  10. salam kenal...

    nak tgk isi kat dalam....

    Lengkap nampaknya...dr baju sampai kasut..

    ReplyDelete
  11. jauh shopping nie..semua butik nie xdok kbmall niehh..hihiii just kidding...rindu kb la lyna...

    ReplyDelete

Back to Top