My MUA - AmyTouch

Happy Weekend Alls ^___________^,,

Baru ada masa nk hupload gambar lelama..Takderla lama sangat kan baru jek gambar ni di ambil pada bulan Januari hari tuw..Nieh pun i baru sempat nak copy smua all my pictures from my MUA - AmyTouch.

I rasa lahkan ..makeup ni terlalu tebal untuk i.Tak seshuhaiiiiiii, macam over & sarat gtuw..i lebih suka natural makeup ..tapi nak buat macam mana kan dah hari tu i memang di hire oleh MUA untuk jadi model die & memang die buat kelas khas untuk makeup ala-ala sarat camtuw..Tak silap i makeup nie arabic theme & sesuai untuk majlis-majlis seperti dinner..

Random Pictures from me ;)





21 comments

  1. pehhhhhhh! cantik nyaaaa akak! nak gak cantik macam akak!

    ReplyDelete
  2. yuyu..kamu pun cantekkkk lg tauuu

    ReplyDelete
  3. OMG!! k. lynna sangat cantik!!!! jelesnya. mehlah turun pahang. bt grooming clas cmne nk cntik cm akk. heeee~

    ReplyDelete
  4. sy suka tgok akk natural..lagi ctk ! sies..sbb u dh ctk tanpa makeup! :) indahnya ciptaan allh kann!!

    ReplyDelete
  5. perh,,,,cantikkkkkk nyer akk,,,,,duk tunggu entry make up ni lame taw kak

    ReplyDelete
  6. skali imbas mcm tgk Jue Aziz versi bertudung la.. :)
    neway, u look gojes!!
    *senang2 intai2 la fb i.. baru nk start2 jd blogger ne*

    ReplyDelete
  7. saya personally suka tgk akak without mekap..lagi tulus mulus gitu..hhehhe..

    but seriusly u r super gorgeous mummy!!

    ReplyDelete
  8. siti nuraffiza : heeeeeee :) nk buat grooming class cmner lah dik.akak sndri pun sempoii cm gnie haa

    ReplyDelete
  9. sya : tq sya.,tp lg suka makeup yg natural2 :)

    ReplyDelete
  10. farra : agreed dgn kamo :) suka yg simple2 jek

    ReplyDelete
  11. qaseh : heeeeeeeeeeeeeeeee ;p dh buat dah tp gmbr tak byk mana letak

    ReplyDelete
  12. merah jambu air : tq..tp tang mana mcm jue aziz tuw..hehehe.ok will jenguk ur belog

    ReplyDelete
  13. Hai Lynna,
    kupikir tadi ada model baru utk MAC Makeup, hehee...

    Lyn, aku ndak tanya
    bagaimanakah cara memesan produk kecantikan yg Lynna ada jual itu?

    boleh Sofie diemail untuk infonya
    ke malovestoriq@gmail.com

    terimakasih
    Sofie-Jakarta
    malovestoriq@gmail.com

    ReplyDelete
  14. Tuan tanah, nanti jemput datang ke Jom Berkelah 2 yer!!

    http://amrafahan.blogspot.com/2011/03/jom-berkelah-dengan-geng-kembar-ke-2.html

    ReplyDelete
  15. cantik amy ni mekap kan.. tp ni mmg heavy make up kan.. utk event tertentu boleh la.. untuk daily basis, lynna mekap sendiri pun dah cantik, dah orgnye pun dah asal2 cantik.. eehehehe

    ReplyDelete
  16. wowwwwwwwww..cantiknye!!
    anyway i baru folow u ;)

    ReplyDelete
  17. mane nk cari shawl mcm tuuuuuuuuuuuuu

    ReplyDelete

Back to Top