berpantang kaw-kaw yek Merah Jamboo

Salam Alls, ^_____________^

Lunch time tadi, tatkala orang-orang lain sedang sibuk menjamu selera, berurusan di bank & saya pula memgambil kesempatan untuk melawat my friend yang masih dalam mood 'confinement' ..Terpaksa mencelah jugak pada masa waktu rehat tengah hari tadi,, sebab rasanya dah lebih 2,minggu saya dok bertangguh nak melawat my friend yang dah hampir 40hari berpantang.
Kalau u'olls semua nak tau,,,Siapa lagi kalau bukan owner belog yang lebih dikenali dengan nama  Merah Jamboo (Dr. Pja).Sure bloggers ramai yang dah kenal die ;)

Ambooiii,, betul lah orang-orang zaman skang nie semuanya dah bertukar u...Maklumlah zaman dah moden u.REVOLUSI!!! ;P Ingatkan tadi bila berjumpa dengan Pn.Merah Jamboo nie dapatlah menengok beliau dengan berkain batik,berpilis param per semua kan..Nyata, saya tersilap percaturan nampaknya,, mak oii siap bersuar legging lagi yerr..Mama hot katakan..heheehe...

Mana bengkung Pn.Merahjamboo?Katanya rimas time nak menyusukan anakanda, sempat pakai untuk beberapa minggu sahaja kemudian terus memakai korset katanye..Hehhehe ;D

Okay sempat bergambar dengan anakanda Pn.Merahjamboo ini. Baby boy yang diberi nama 'Imaad Wafiy' nice kan??? Dahla baby nya cute mute seperti mummy nye jugakla...Sorry gambar mummy nye takder sebab saya sudah diberi WARNING!! Tak nak bergambar katanya malu dalam keadaan berpantang..Hihihi..




Yang nie hanya sekadar tambahan untuk tatapan u'olls..hahaha. ;D bab-bab bergambar serah jek kat saya.hihi ;p Camwhoring katakan!!~

19 comments

  1. salam...kamoo pon apa kurang nya
    mama hot jgk kan...

    huhuhuhu..

    kiter dah received skincare yg kita beli gn kamoo tuh..


    tengs k....nnt dah abes nk beli lg...
    huhuuhuhu..

    santet tudung mcm pelangi...
    mesti kat kelantan murah kan tudung mcm tuh..

    ReplyDelete
  2. aisehhh apasal la lyna ni cantik sgt!!pakai apa pun cantik je tgk...jadi model plssss..hehe..

    ReplyDelete
  3. ohh g umah dr pja..comelnya anak dia na..

    ReplyDelete
  4. dan lagi bergambar tuh...ni mesti ngn mek sha..muahahaha..

    ReplyDelete
  5. lynna, beli tudung selalu kat mana?? =)

    ReplyDelete
  6. cantik saje k.lynna memangku bby boy itu..hehehe
    akak pun aper kurangnyer ummmi hot juger..heheh..xmcm ader anak pun..nmpk mcm ank dara u! ;)

    ReplyDelete
  7. ske tgok kak lynna pki bju kurung dgn kasut tu..simple tp cantik sgt..i like ^_^

    ReplyDelete
  8. dua2 mama hot....cantik tudung sis..:)

    ReplyDelete
  9. alala comelnya baby dia..mama dia pon comell..hehe;p

    ReplyDelete
  10. sangat chantek! subhanallah~:)

    ReplyDelete
  11. aleen : kat klantan murah jek tudung..ehhehehe

    ReplyDelete
  12. suzie : tak layak nk jd model ;(

    ReplyDelete
  13. mama shikin : hehehe.kin g gn sha..curi tubek g..tdak gak mmg tak jd skmo nak g

    ReplyDelete
  14. mama shikin : hehehe.kin g gn sha..curi tubek g..tdak gak mmg tak jd skmo nak g

    ReplyDelete
  15. mas putri kt klantan kebanyakannnye.lyna ikt dan beli jek..asal tejmp kdai2 tudung..sj2 usya..ada yg berkenan beli 1,2

    ReplyDelete
  16. wanie : comell kan scantik mummnye

    ReplyDelete
  17. salam akak, saya hantar email kat akak, nak tau pasal produk muka tp akak tak reply..;)
    mungkin tersalah email..nape ea akak..
    ble tak akak email ke alamat sy quratuaina@gmail.com..tq kak..=)

    ReplyDelete

Back to Top