Sekitar Majlis 1st Danial Birthday Party

Salam Alls ^____________^,,

Mowning semua ;)
Baiklah hari ini baru ada sedikit masa untuk sesi memuatnaik antara gambar-gambar sekitar 1st birthday Danial Hariz & Danial Hasif.Simple & small celebration birthday party ;)Nanti next year, kena prepared 3month early..This year punya birthday plan pun last minute..1 month sebelum majlis..Theme pun macam tak spesific sangat..Takperlah kan ;) Harap-harap tetamu yang datang rumah hari tuw,, berpuas hati lah yerrk dengan layan yang telah diberikan oleh tuan rumah. Yang penting, menu yang dihidangkan sedap-sedap belaka kan?hehhehe ;pCheck it out!!~



























Okay nanti next entry,, saya review pasal 'Goodies Bag' plak..;)

17 comments

  1. ANAK ANAK AKAK COMELNYAA ;)

    BEST YE DAPAT TWIN? SEKALI KELUAR TERUS DAPAT DUA ;)

    ReplyDelete
  2. faa niza :) tq ek..hehhee.bestla dpt twin..tp sdikit penat..hihihih

    ReplyDelete
  3. ish, geramnya dgn danials ni. rasa nk cubit2 je pipi mereka!
    fza nk sgt dpt twin, hopfully dpt ambk skit berkat dr k.lynna. hahaha
    btw sis, xsbr nk tgk akk, fmily & ur new house. mst dh mcm2 idea keluar nk deco rumah 2 kan? best3!!! :)

    ReplyDelete
  4. k.lynna, buat la 1 entry whole story pasal bufday danials :)...

    ReplyDelete
  5. farra : okay nt k.lynna akan buat keseluruhan entry tau..sbr yerkk :)

    ReplyDelete
  6. rapunzil :ala dik..hehehe.psl rumah bru tuw...prepared yg mana patut d dahulukan dulu tau..hehhee..slow3

    ReplyDelete
  7. tq genuine..opss nama aper ye sebenarnye ;)

    ReplyDelete
  8. comeinya... last minute pun still nampak meriah gak tu...

    ReplyDelete
  9. one happy family...
    comel lah danials..
    semoga mereka berjaya dunia akhirat...
    amin...
    =)

    ReplyDelete
  10. dah besar nanti sur ejadi hero pujaan nih !!!! sweet je semua pakai pink !

    eh ni link blog lama kita
    http://bittersweetofherlife.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. chekna : tp mcm tak brapa nak puas ht lg..hehehee..sb byk yg tak puas ht tang hiasan party danials

    ReplyDelete
  12. dah setahun..cepat betul masa blalu.. tahniah danials..moga jadi anak2 y soleh ;)

    ReplyDelete

Back to Top