entry februari bermula.....

Entry Februari saya bermula dengan sambungan entry bulan Januari yang tak sempat saya habiskan..Huhu.;p Almaklum sajalah,, nak hupdate entry pun kene tgk ats mood jugak.Bukan main tibai merabai.......Nanti kang smua bloggers saya bosan dok baca cerita saya entah hape-hape nie ;p

Baiklah beberapa pictas kat bawah ni, adalah semasa 1st Birthday Party My Little Twin ;) Kami 4 beranak pakai baju pinky..Hahaha.Asal tak color biru jek,, sebab baby boy kan mestila nak color biru.Zaman dah berubah okayh..sila jangan statedkan sangat color blue utk baby boy n pinky untuk baby girl..HUhuu ;p skang warna pink pun owang lelaki dah boley pakai..Kalau tak..takderla my husband sendiri yang pilih kemeja kerja die tu color pink not me yaa..Hahaha ;p die sendiri yang pilih kayh!

Okay,,jomm cuci mata layan pictas-pictas yang diambil dari from my Dslr dulu, banyak lagi menanti yang lain yerk ;D..







18 comments

  1. comey nyoh danials.. =)

    sis, nape blog susah loading, lama nak kena refresh

    ReplyDelete
  2. cute2 nye danials ... geram nk cium2 jerkk ... hehe

    ReplyDelete
  3. afnie : yekerr.gmbr sys guna tak bsar mana pun.tp my frends ckp ok jek bukak blog sys..line afnie kot slowww

    ReplyDelete
  4. auntie zaza : salam pelokk cium dr danials

    ReplyDelete
  5. FARRA : baju tu pink lembut tau..haha.pink puteh..memang tak brapa nampak.tgula gmbr dr rasminye photographer

    ReplyDelete
  6. liyana : hehehhee..byk lg.upload sket2 dulu..kiki

    ReplyDelete
  7. tak booleh jalan ag ek twins???

    ReplyDelete
  8. bun nee : dokleh jalan agi..boleh kecek doh tapi..hehehe..jale dokles ngukas pandai.kbr2 dok ats kabinet tv dh..hehehhe

    ReplyDelete
  9. hehe..maybe kot..pasrah sero kena refresh byk kali semata2 nk tgk gamba party danials =(

    ReplyDelete
  10. hehhehe.byk lg yg tak upload..sbr yerkk afnie

    ReplyDelete
  11. dah merangkak dah tu..jenuh la pasni nk kawal diorg..anyway.nice pic of danials!

    ReplyDelete

Back to Top