REHEARSAL : 1ST BIRTHDAY PARTY DANIAL ;D

tik tok tik tok!!12.07am sudaaaaa..mata masih tak mengantuk,haruslah menghupdate belog agar earning nuffnang naik mendadak.kan-kan owg ckp,kalau selalu update entry & beribu-beribu entry sehari dibuat banyakla earning nuffnang masyuk..tak gtuw eh..hahaha,,,;D

ok,ok dikala idea mula dimenerpa diminda,lebih baik saya menghupdate belog sebelum saya simpan & peram sampai jadi kan peksam.hehe...;p

scroll down : cuba tengok apa yang anda lihat :)!!!!!!!!!!!!


Hahahhaa..amboi excited yeahh korang berdua nie nak celebrated 1st birthday party...Ehem,ehemm..anak ke mak yang sebenarnya excited nie.Hari ini & pagi tadi berlangsung rehearsal dalam memakai 1st birthday party hats..ekekkee..naseb baik mereka tak rimas.sempatla snap 2,3picta!1week 1day until Danial Hariz & Danial Hasif turning 1 years old!Oh,,dah besar pun mereka..Rhendu sangat-sangat time mereka masih baby :)


Baiklah, mari membilang hari....1,2,3...............................29 JANUARI 2011




Dah besar pun my little twin :)

22 comments

  1. kak lynna,

    nini lagi! hehe,sori².kite bukan stalk akak tau.dh lame bace blog kak lyna,since akak cintan cintun lagi.

    taktahu kenapa,bila tengok twin akak,dapat rasa subhanallah,halus sgt ciptaan Allah.sangat jelas,sorang ikut ayah,sorang ikut mak,tapi dua² ada persamaan.especially part mata,mmg mata akak.

    and one more thing,they dont look like one-year-old baby! they look much² bigger and healthier! bravo to the daddy n mummy!

    ReplyDelete
  2. wah! birthday twins sama dengan antilah...29 Jan....tahun ajer berbeza

    ReplyDelete
  3. alalalala comellll..baju tdo pun..sepesen je..encem!!

    ReplyDelete
  4. amboi comelnyer twin aunty ni...dear, kene plak 29th tue hari sabtu kan...elok sangat nak buat beday party..=)

    ReplyDelete
  5. siap ada rehearsel nih..mesti gempak..tak sabar nk join besday party si kembar ini..

    ReplyDelete
  6. ok kakak..t kakak free we meet ok dear..eh2..x sabar plak nk jumpe kakak chantikk ni..heee..pape txt me k kakak, 0192408173..

    lots of lov, zuleeda assila@shila

    ReplyDelete
  7. topi kaler pink, mesti mummy dia pilihkan???

    ReplyDelete
  8. Alaaaaaaaa, so adorable la Lynna...:) I mean the twins...:) You pon gorjes gak...:)

    ReplyDelete
  9. comel gile twins ni. gebu plak tuhh. hehe

    ReplyDelete
  10. yuyu : yuyu comell tgal kat manerr? :)

    ReplyDelete
  11. marini : ala takper..dunia blog kan utk kte berkongsi2 cter...nak msk jenguk byk kali pun takper..ehehhe.kamu kat france yerr..b4 blk mesia lehla kirim sunthings..hehehe.

    ReplyDelete
  12. auntie rizziela birthday kte sama yerr...bak kata danials :)

    ReplyDelete
  13. farrah : heeeeee.makin bsar dowang makin byk ragamnye

    ReplyDelete
  14. reflisia :hehehe.yunk kebetulan tauu 29 jth pd hr mgu..sgt2 la bertuah

    ReplyDelete
  15. shila syg.jemput dtg birthday party danial 29jan nie :)

    ReplyDelete
  16. insyallah i will..tp kb kat mana ye kakak?

    ReplyDelete
  17. wahhh nok setahun doh dih
    bilo beday party ni? rayo cino ni ko?
    nok gggggggggggggggggg

    ReplyDelete
  18. alololo comeinya danials pakai party hats! camna laa agaknya diorang masa d actual party nnt yer? mesti syok je tgk ramai org dtg hehe

    ReplyDelete

Back to Top