Rating Header Tertinggi!

Mowning All& Have a Nice Day!!









huhhhhhhhhhhhh?ni apa kes asyik dok bertukar-tukar kepala header blogger.opss..hehhe..selalu dok tengok header blog-blog lain cam comel menarik kau memang da bomb!tapi apsal saya punyer macam tak menarik,,heh!!!! niela akibat kalau hati tak berapa nak tetap,pendirian tak berapa nak berdiri dengan elok..ngeh3...

baik-baik,, saya nak mintak jasa baik korang..yang mana header diatas paling comel bagi korang sekalian.sila voting dari skang...hehe.nak tahu header mana yang rating nya paling tinggi..rasanya banyak lagi header-header lama yang tak sempat ku simpan.maybe biler dah buat baru asyik overwrite header yang lama.takper.takper.nak mintak voting antara header yang ada kat atas sinun!
& jikalau ada sesaper yang kreatif jugak pandai buatkan header belog, sila-sila jangan segan silu offer diri kepada saya..hehhe ;D mau upah kasik buat lorhhhh..

47 comments

  1. akak, header yg 1st tu paling lawa, and up-to-dated lah akak :)

    saya vote for the 1st header :)

    ReplyDelete
  2. yeah...btul..agree..
    header yg 1st tu nmpk simple but sgt daboomb...

    ReplyDelete
  3. uik, baru nak suruh k.lynna tolong buatkan header untuk farah :p

    ReplyDelete
  4. 2, 6, 7. cumel je tgk akak dgn si kembar! :)
    tp plg smart no 1 lah. akak mmg cantik.

    ReplyDelete
  5. sy suka yg no. 7 tu..our journey =)

    ReplyDelete
  6. semuanya canteeekkk!!

    tapi header paling cantik&sweet&the bomb ialahhh...jeng3!!

    yang gambar kawen tuhhhhh! so lovely!! ;)

    ReplyDelete
  7. suka yang kat pantai tu..classic..thumbs up..:)

    ReplyDelete
  8. yg 1st dgn yg kat pantai tu smart..^_^

    ReplyDelete
  9. saya suka header yang ke4 tue...:)

    vote yang no.4:)

    ReplyDelete
  10. saya suka no 2, 3 dgn 4...
    sgt cantik..!

    ReplyDelete
  11. hye sis lynna!

    kite suke header yg no 2 tuh.. nk bg cadangan, sis buat header yg mcm header no 2, tp ade husband sis skali.. barula lengkap kn as one happy family kn?

    :)

    ReplyDelete
  12. comel blako..tp yg first tu la plg comel..

    ReplyDelete
  13. nak vote jugak !
    rasanye yg 1st sekali paling cun.. :)

    ReplyDelete
  14. Lynna dear, kiter palinggggggggg suker dengan the second one. Tak tau kenaper. Aura keibuan jelas ternapak kat your face in the picture...:) Lagipon, your twins are so adorable...:)

    ReplyDelete
  15. akak, saya suka yang no2 & yang pengantin tuh.. edit la akak gabungkan. sweet gituuuu!! heeee. :)

    ReplyDelete
  16. awak..sy rasakan header yg 1st tu paling canteks..

    ReplyDelete
  17. Suka header 1,4,6 dan 7!!! Tapikan kak, xde ke yang gambar 1 family yang selain daripada header last skali?? hehehe...

    ReplyDelete
  18. yang atas sekali lawa cuma x sharp aje

    ReplyDelete
  19. ermm .. tentu header yang pertama .. nampak profesional ..

    ReplyDelete
  20. ore suko header hk kakna pakai loni. :D

    ReplyDelete
  21. cantik nye blogger ni!! opsss, cantiknya header! hehe..

    ReplyDelete
  22. header no 1 n no 4 tu mmg cun giler ..hehe

    ReplyDelete
  23. TQ SMUA..NAMPAKNYA MCM BANYAK YG MENGUNDI BANNER 1ST..HEHHEHEE

    ReplyDelete
  24. HAA : TQ HAA..YG LENIM TU PIXELS TAK SHARP!

    ReplyDelete
  25. HAA : TQ HAA..YG LENIM TU PIXELS TAK SHARP!

    ReplyDelete
  26. MARDHIYYAH : NAK WAT JUGAK BANNER FAMILY..TGU AMK FOTOSHOOT LELAWA SKET..SKANG TAKDER GMBR YG MENARIK :)

    ReplyDelete
  27. header yang cantik..i tak pandai la nak edit to much about header..tgk la header my blog..tak aligment pun..senget...mcm ne ek nak wat???

    ReplyDelete
  28. cantik lar sumer header2 tuh..
    smart sgt..
    yg 1st terbaik..
    ^_^

    ReplyDelete
  29. assalam..akak..bole tolong wat tutorial sal cmne nk wat header x?? still bru dlm blogging...nape saye wat header tp bile nk ltk kt blog, header jd saiz besa sgt, n tulisan ta nmpk ... tolong ea... :)

    ReplyDelete
  30. b vote for our journey..heheh

    ReplyDelete

Back to Top