JOM SANTAI BERSAMA BEN ASHAARI dan linkkan ke entri ini ..

Neyh 1st time nak try segmen yang BEN ASHAARI buat..



INI HEADER BARU BELOG KEPUNYAAN SAYA :)



Sedikit history mengenai header belog saya :

1.Sapa yang buat header tersebut - Of course la,Owner Belog ini iaitu saya lerr ;p

2.Perisian yang digunakan - Adobe Photoshop & PhotoScape

3. Maksud Header tersebut - Ada 3 wajah tuan empunya belog dalam berlainan version yang tak seberapa nak menawan, tetapi manis tetap ada..hehhee.3 version gambar saya yang menunjukkan saya ni suka sangat mengayakkan fesyen-fesyen hijjab terkini..Okay header belog ini merujuk kepada diri saya,belog ini banyak berkisarkan tentang kehidupan dan perjalanan diri saya oleh sebab itu haruslah ditempek banyak-banyak gambar sendiri sebagai owner kepada belog ini.

4. Jangkamasa yang diambil buat header itu -Jangkamasa pembinaan tak lama pun..hehe.memakan masa dalam 30minit camtuww

5. Header blog lain yang anda suka tengok -Header belog lain yang saya suka tengok ialah :

AIDA NARINA - pemilik blogger ini sangat comell,dah macam anak Jepun!

Sesaper yang nak join segmen ini, silalah ke belog BEN ASHAARI yer ;)

6 comments

  1. lawa header tuwww!!! klasik + mysterious gtuww

    ReplyDelete
  2. jom santai..good luck untuk header tu yer

    ReplyDelete
  3. arn :hehehe.sajow tkr2 header belog

    ReplyDelete
  4. lulu :sj2 jerk tu wat entry bsama ben ashaari..hehe

    ReplyDelete
  5. gudluck tok anda..lawa header..jeles2..hehe ^_^

    ReplyDelete
  6. tuan belog gojes lah ! header pun jd gojes ! :)

    ReplyDelete

Back to Top